ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 23 дек 2015 16:22

petko.h.markov написа:
Teo написа:След нова година ще се разбере всичко... пожелавам си тандем ГГ и ВБ заедно в ПФК ЦСКА :idea:
@ По-добър вариант от това няма за ЦСКА. Задълженията ще ги погасим с усилията на всички!

ПП 1948 страница! :)
@ Тагнете се :lol:

"Аз не искам нищо от ЦСКА. Моят адвокат изпрати писмо до БФС, че нямам никакви финансови претенции към ЦСКА.
ЦСКА Завинаги!", написа Кукоч.

Ще минат Коледните празници,Новата година ще дойде.Тогава ще се види и голямата любов към ЦСКА на сашетата,стойчо велики и всички като тях,дето
си потрошиха ребрата от биене в гърдите.
Весели празници ви пожелавам.
Живи и здрави защото това е най-важното в живота.

Весели Празници и на теб , Коце !

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 дек 2015 16:32

CSKA 78 написа:
Beladona написа:
Teo написа:Гришката така като го гледаш и като започне да говори и ти самия се чудиш как е натрупал тия милиони... :lol:
@ Аз съм си просто заможен човек съм си :lol: :lol:

А като почне да пие и да прави фокуси с нос , почваш да се чудиш и други неща ....

Донке, дори и по празниците не спираш?! Виж какво е написал DANS за хора като теб!

DANS написа:За да се определи, кой трол, кой не, трябва да сме наясно какво се разбира под това понятие:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0 ... 0%BE%D0%BB

ваважно е да се знае, че троловете обикновенно атакуват своя опонент "Ad_hominem"
https://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

като изместват същността на темата към личността на опонента си!

От логическа гледна точка аргументацията "ad hominem" има следната форма:

P1: Човек "A" твърди "X".
P2: Трола твърди че за "А" е известно нещо неприемливо или дискредитиращо.
——————————————————————————————
∴ Следователно, твърдението "Х" е невярно.

Разбрахме, че си най-големият фен на Божков, но ако може се въздържай от троленето по Ганчев!
И аз мога да напиша, че Божков е финансово и политически зависим! Първи приятел е на депутата от ДПС Делян Пеевски, и е политически зависим от същата партия. Както виждаш компроматите са лесна работа, та по-малко тролене, ако обичаш!

ПП Весели празници!

Весели Празници ! това за Гришата са общоизвестни факти , а и съм виждал с очите си многократно !

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 дек 2015 16:38

Teo написа:Аз против мнението на Беладона, че ВБ е зависим от властта.... той при което и да е правителство никога е нямал проблеми :idea:
@ Докато Гришата 2.2.16.16 му **** ******* постоянно, но при съюз с ВБ проблеми няма да има. На този човек никой копче не може му каже в тая държава!

Съюза между двамата ще бъде най-доброто ново начало за нашия клуб... просто забравете некой да се **** с нашия клуб повече. Да не говорим за финансови, организационни и управленски проблеми.. :idea: Така ще си разпределят нещата, че единия ще прави това в което е добър, а другия в другото - съответно издръжката и организацията в клуба/отбора ВБ, а инвестиции в база и управленски функции на ГГ.

@ Враговете най-много се страхуват от този вариант... за това и е цялата пропаганда от недоброжелатели навсякъде в пространството които агитират съответно за единия и за другия с цел да разделят червената общност. :idea: :idea:
@ Тия двамата гиганти, ако застанат рамо до рамо за ЦСКА, това ще бъде края на всички недоброжелатели!

ПП Така, че поне в това нещо да бъдем обединени!!!

Тео , не си прав ! 2000 година имаше тежки проблеми с Иван Костов ! Тогава Костов искаше да даде ПЧБ на Славчо Христов , но Черепа им я измъкна под носа ...нещо подобно на Гришата с Петрол сега . И запомни от мен , дори и най-слабата Държава е по-силна от всяка мафия , бизнесмен , човек .... Черепа не е обвързан с ДП или ББ , но винаги ще гледа да е ОК с тях и НИКОГА в конфликт заради Гришата !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 дек 2015 17:02

Весели празници на всички Цесекари!Без значение кой на какъв път за развитие на ЦСКА е!Пожелавам на всички да сте живи и здрави!Също така да сме по-добри хора и повече поводи за усмивки!
п.п.Същите неща пожелавам на всички Българи независимо от кой отбор са!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 дек 2015 17:05

Появиха се неокончателни списъци с приети и неприети вземанията. Има някои интересни неща в тях. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2015 18:07

http://www.blitz.bg/sport/article/302849

Списък някакъв с кредиторите. Наистина има много любопитни имена в него.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 дек 2015 18:33

Кашчей написа:http://www.blitz.bg/sport/article/302849

Доста любопитни имена има... има хора на които претенциите им са ок, ама има и такива боклуци които не заслужават и 1 жълта стинка :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2015 18:51

Teo написа:
Кашчей написа:http://www.blitz.bg/sport/article/302849

Доста любопитни имена има... има хора на които претенциите им са ок, ама има и такива боклуци които не заслужават и 1 жълта стинка :idea:

Не знам кой какво заслужава, но гледам в списъка бате ви Стою, Толята Нанков, двете Сашета, Владо Рупов :roll: Даже и Чочев е вътре-явно и на него не сте се издължили :roll:
Много ми е любопитно мнението на Голеадор относно тези имена в списъка, особено на Стою и гусин професора!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 дек 2015 18:54

В Търговския регистър пише и сумите на вземанията (не знам дали са всички или до определена дата на изготвяне на списъка), както и неприетите вземания, които също са много интересни. ;)
Общо взето, моето виждане е, че мечтите за оздравяване се отдалечават, въпреки че доста вземания (и като брой, и като сума) са отрязани поне засега. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 23 дек 2015 19:54

Tommi написа:В Търговския регистър пише и сумите на вземанията (не знам дали са всички или до определена дата на изготвяне на списъка), както и неприетите вземания, които също са много интересни. ;)
Общо взето, моето виждане е, че мечтите за оздравяване се отдалечават, въпреки че доста вземания (и като брой, и като сума) са отрязани поне засега. ;)

Напротив, наближават! ;)

Върни се в “Архив”