Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: Рекетират ли Велев?

Мнениеот vesodoc » 21 юли 2009 05:41

ТОМАС ЛАФЧИС написа:Много жалко , ако в това което казваш има и 1% истина.........Ние не сме от Мъри , Достанич или Велев. Който е от Мъри да ходи в Ловеч, и да вика с цяло гърло - Мъри , Мъри,Мъри......Запомнете го всички - НИЕ СМЕ ОТ ЛЕВСКИ ! Отбора има нужда от спокойствие и подкрепа , а не от заяждане и интриги. Отбора има нужда от всички нас !Да се обединим и да оставим отбора да покаже истинските си възможности , а те въобще не са малки !САМО ЛЕВСКИ !

Евала!!!!
Абсолютно съм съгласен с теб, Томас Лафчис!
Па и готин ник имаш!!!!
Аз го помня като вратар! Много беше висок и пазеше страшно!!!!
абе, тия слухове са направо трепач...кой има полза от това Велев - Достанич - Гонзо шеф..и секви други глупости...Въпреки че Гонзо може би би бил по-добър от Дедо Боре, ама все пак...То ако хората се сменят през ден, никой няма да иска да стои да работи...
САМО ВЕЛЕВ!!!!!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!

ivan007700
Контакти:

Re: Чухте ли по Нова?

Мнениеот ivan007700 » 21 юли 2009 09:04

Аз мисля,че това е "партенка",гонг щом не са го публикували.Чудя се само,защо не излезе някой от Левски да го потвърди или отрече.Велев трябваше даго смени много отдавна.Сега трябва да го изтърпи до провал и тогава да го сменя.Когато беше Лафчис президент беше взел Чико Дерменджиев за треньор,но беше го страх да сключи договор и за това го остави да работи,а договора после.Отбора тръгна много добре и Чико поиска огромна заплата.Лафчис не му я даде и взе Вутов.Той пускаше същите,които пускаше и Чико и тактиката му беше същата и
Левски станаха шампиони.Та този пример го давам,защото просто футболистите трябва да се подредят правилно по терена и всичко мисля ще е ОК.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Чухте ли по Нова?

Мнениеот Old_death » 21 юли 2009 09:07

от Parmalat на 20 Юли 2009 20:15

Това ако е Вярно,Батков наред ли е?!Радко Достанич е по-зле и от Вили Вуцов!Как ще се запознае със състава за 6,7 дена кой какво може как ще измисли схема за игра?Та Достанич е треньор на втородивизионен сръбски отбор.Беше треньор на Цървена Звезда и Славия,но и на двете места беше уволнен заради провалени сезони на отборите !!!Все едно да направиш магаре за депутат в народното събрание.Барков прави ВСИЧКО възможно Левски да НЕ влезе в каквито и да е групи.Това е най-неподходящото време за смяна на треньор!!!

Без да се заяждам,но ми се струва че тоя май е платил на Борат за да го назначи за треньор и това е най-голямото му достойнство в очите на мустакатия комсомолски секретар!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Димитър Макриев

Мнениеот jore1914 » 21 юли 2009 11:31

Нападателят на израелския МС Ашдод и националния отбор на България Димитър Макриев не е преминал в състава на шампионите от Левски, тъй като собственикът на "сините" Тодор Батков го е подвел за финансовите параметри по договора му. Това разкри самият играч, който бе основна трансферна цел на шампионите през това лято.

"При разговорите с клуба ми Ашдод Батков е предложил едни лични условия за мен, когато обаче разговаряхме в София, те се оказаха коренно различни - заяви Митко. - Същите пари взимам и в Израел, там се чувствам щастлив, бележа голове и предпочетох да остана. Хората се чудят как да избягат зад граница, а аз да се връщам - няма смисъл. Нивото на израелското първенство е много по-силно от това на българското. Въпреки че отборът ми не играе в евротурнирите, има кой да ме забележи. За сега обаче не бързам с трансфер" - допълни Макриев пред "Делтанюз".

Той опроверга и слуховете, че не се е съгласил да се върне в Левски заради Наско Сираков, който бе гласен отново за шеф в клуба. Митко заяви, че е в много добри отношения с бившия директор на "сините" и настоящ отговорник за националните отбори.

хьах... тука става интересно.... какво мислите по въпроса.. ? Дали.. Батков пак се е издънил... или както каза той Макриев е искал едни пари ... а когато е трябвало да подпише е поискал съвсем друга сума ?

Bully_Blue
Контакти:

Re: Димитър Макриев

Мнениеот Bully_Blue » 21 юли 2009 11:36

Същите пари взимал и в Израел и предпочел да остане там!КУР ЗА ТОЗИ ЧУЖДОПОКЛОННИК,КУР ЗА МАКРИЕВ! :twisted:
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 21 юли 2009 11:41

Незнам колко по-силно е израелското първенство, но е факт, че поне с тях нямаме проблем в ЕКТ. И Литекс и Локо СФ ги отстраниха в последните години.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 21 юли 2009 11:46

Айде, стига с този Макриев! Казах го преди един месец, ще го напиша пак - този е предател, а предателите никъде не ги обичат!!! Колкото до футболните му качества, все пак не е Марадона, нали?!! ;) И без него Левски го е имало, има го и ще го има!!!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 21 юли 2009 11:48

Това, че тоя смешник Макриев не дойде в Левски е най-голямото постижение на трансферната ни политика за сезона! Въобще не ни трябва, по-добре Исмаел Иса, отколкото футболист, за когото всичко е пари, всичко се купува и всичко се продава!! :evil:

toni petrov
Контакти:

Лобито на Левски в БФС спира Тимонов и Манчев за Цска

Мнениеот toni petrov » 21 юли 2009 12:01

ЦСКА се кани да съди БФС а Левски с облизва за тях

Ръководствата на ЦСКА и БФС влязоха в нов скандал, а причината за него са картотеките на Тимонов и Манчев.Както е известно,бившите футболисти на Ботев разтрогнаха договорите си с канарчетата и заведоха дела в Пловдивския районен съд за неизплатени заплати,a само дни преди това БФС постанови,че двамата имат напълно действащи договори с Ботев и ги прикани да се върнат при „канарчетата”.До нас от . достигна информация,че приближени до Левски лица упорито разпитват бившите техни съотборници в Ботев дали двамата играчи при един бъдещ провал на преминаването им при червените дали няма да предпочетат отбора със силното левскрско лоби в БФС.От футболния съюз вчера са се обадили на червените и са ги увещавали да накарат Тимонов и Манчев да попадат молби до Арбитражната комисия. При положетелен отговор от страна на ЦСКА чиновниците във футболния съюз са обещали, че ще организират Арбитраж в сряда, на който играчите ще прекратят контрактите си в Ботев.От ЦСКА обаче категорично отказали подобен вариант и заявили, че единственият компетентен орган в казуса "Тимонов и Манчев" към този момент е Пловдивският районен съд. Хората на 31-кратния български шампион дори поставили ултиматум към съюза: "Ако ни направите някакви спънки и до четвъртък не картотекирате Тимонов и Манчев, ще заведем дело за милиони и ще ви съдим до дупка".
Нещата от живота и спорта ,такива каквито са.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 21 юли 2009 12:01

Ае момчета, Макриев отиде в чорбаспор преди години!

От тук нататък има ли смисъл да говорим за нещо? При него работата е "шоу ми дъ мани". Ако му дадат пари и израелц ще стане. Може и да се прекръсти... Диат Макхир.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Архив”