@ Да идва по-бързо новата година и да си стъпваме на краката от управленска гледна точка... крайно време е!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Има много въпросителни около евентуалното бъдеще.... аз дочувам всякакви неща да се правят в момента, ама си мисля, че ще има съюз ГГ + ВБ![]()
@ Да идва по-бързо новата година и да си стъпваме на краката от управленска гледна точка... крайно време е!
Beladona написа:Teo написа:Има много въпросителни около евентуалното бъдеще.... аз дочувам всякакви неща да се правят в момента, ама си мисля, че ще има съюз ГГ + ВБ![]()
Тео , помисли малко , как да се съюзиш с Гришата , като това значи да се скараш с Властимащите ... НЕВЪЗМОЖНО Е ! Черепа няма да си разваля отношенията с никой заради Гришата , запомни го !
Teo написа:Beladona написа:Teo написа:Има много въпросителни около евентуалното бъдеще.... аз дочувам всякакви неща да се правят в момента, ама си мисля, че ще има съюз ГГ + ВБ![]()
Тео , помисли малко , как да се съюзиш с Гришата , като това значи да се скараш с Властимащите ... НЕВЪЗМОЖНО Е ! Черепа няма да си разваля отношенията с никой заради Гришата , запомни го !
Абе, не си прав... ВБ е доста независима личност
@ Бизнеса на ВБ няма нищо общо с Властимащите...
Beladona написа:шивача написа:Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно
Шивач, това с Литекс си е решение на Ганчев кой знае в какво състояние на духа е бил !
Заклет Левскар написа:Beladona написа:шивача написа:Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно
Шивач, това с Литекс си е решение на Ганчев кой знае в какво състояние на духа е бил !
За състояние на духа вследствие на белото ли ?
Teo написа:След нова година ще се разбере всичко... пожелавам си тандем ГГ и ВБ заедно в ПФК ЦСКА![]()
@ По-добър вариант от това няма за ЦСКА. Задълженията ще ги погасим с усилията на всички!
ПП 1948 страница!
@ Тагнете се
Два списъка с кредитори на ЦСКА ще бъдат публикувани в Търговския регистър днес. Това обяви синдикът на "Армията" Дора Милева пред "Тема Спорт".
"Утре (б.а. - днес) със сигурност ще бъдат качени списъците. Те ще се различават до голяма степен, но някои от кредиторите фигурират и в двата. Затова не се наемам да кажа каква е точната бройка на хората, които със сигурност чакат пари от ЦСКА. Със сигурност надхвърля 300 човека, но не искам да влизам в по-голяма конкретика. Списъците ще бъдат налични в Търговския регистър и в съда", коментира Милева.
"След като станат известни кредиторите, ще има 7-дневен срок за възражения по списъците. Когато изтече този срок, вече думата ще има съдът, който трябва да се произнесе за всички дългове. За отговор на тази институция срок обаче няма. Така че целият процес може да отнеме месеци", поясни още синдикът.
"Списъците, които ще бъдат публикувани сега, обаче няма да са окончателни. До 5 януари има допълнителен срок за предявяване на вземания от клуба. И след като изтече, ще има още един, трети списък", допълни още Милева.
Тя беше нападната словесно от бившия играч на "червените" Тончи Кукоч, но не пожела да му отговаря. "Не искам да взимам отношение по темата. Аз си върша своята работа, нека въпросният човек, когото не познавам, да си върши неговата", завърши синдикът на 31-кратния шампион на България.
Beladona написа:Teo написа:Гришката така като го гледаш и като започне да говори и ти самия се чудиш как е натрупал тия милиони...![]()
@ Аз съм си просто заможен човек съм си![]()
А като почне да пие и да прави фокуси с нос , почваш да се чудиш и други неща ....
DANS написа:За да се определи, кой трол, кой не, трябва да сме наясно какво се разбира под това понятие:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0 ... 0%BE%D0%BB
ваважно е да се знае, че троловете обикновенно атакуват своя опонент "Ad_hominem"
https://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem
като изместват същността на темата към личността на опонента си!
От логическа гледна точка аргументацията "ad hominem" има следната форма:
P1: Човек "A" твърди "X".
P2: Трола твърди че за "А" е известно нещо неприемливо или дискредитиращо.
——————————————————————————————
∴ Следователно, твърдението "Х" е невярно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта