ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 22 дек 2015 22:54

Има много въпросителни около евентуалното бъдеще.... аз дочувам всякакви неща да се правят в момента, ама си мисля, че ще има съюз ГГ + ВБ :idea:
@ Да идва по-бързо новата година и да си стъпваме на краката от управленска гледна точка... крайно време е!

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2015 23:00

Teo написа:Има много въпросителни около евентуалното бъдеще.... аз дочувам всякакви неща да се правят в момента, ама си мисля, че ще има съюз ГГ + ВБ :idea:
@ Да идва по-бързо новата година и да си стъпваме на краката от управленска гледна точка... крайно време е!

Тео , помисли малко , как да се съюзиш с Гришата , като това значи да се скараш с Властимащите ... НЕВЪЗМОЖНО Е ! Черепа няма да си разваля отношенията с никой заради Гришата , запомни го !

А Черепа не е тъпак като Инджов , който ще изяде такова дърво , че ум ще му зайде !
Последна промяна от Beladona на 22 дек 2015 23:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 дек 2015 23:03

Beladona написа:
Teo написа:Има много въпросителни около евентуалното бъдеще.... аз дочувам всякакви неща да се правят в момента, ама си мисля, че ще има съюз ГГ + ВБ :idea:

Тео , помисли малко , как да се съюзиш с Гришата , като това значи да се скараш с Властимащите ... НЕВЪЗМОЖНО Е ! Черепа няма да си разваля отношенията с никой заради Гришата , запомни го !

Абе, не си прав... ВБ е доста независима личност :idea:
@ Бизнеса на ВБ няма нищо общо с Властимащите...

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2015 23:06

Teo написа:
Beladona написа:

Абе, не си прав... ВБ е доста независима личност :idea:
@ Бизнеса на ВБ няма нищо общо с Властимащите...

Тео, повярвай ми . По-прав съм от всякога ! Всеки бизнес в БГ зависи от Властта до голяма степен ! Черепа е силен и независим, гъвкав и всеки му има респект , но не е по-силен от Държавата !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 дек 2015 09:42

Beladona написа:
шивача написа:Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно :mrgreen:

Шивач, това с Литекс си е решение на Ганчев кой знае в какво състояние на духа е бил !

За състояние на духа вследствие на белото ли ?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 дек 2015 10:53

Заклет Левскар написа:
Beladona написа:
шивача написа:Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно :mrgreen:

Шивач, това с Литекс си е решение на Ганчев кой знае в какво състояние на духа е бил !

За състояние на духа вследствие на белото ли ?

Да ! По-лошото стана после , почнаха един извадил отбора , после друг , после обжалваници и лъсна тяхната лоша организация и липсата на всякакъв морал . Стана ясно на всички , че Ганчев е не само нисък на ръст , но и на морал !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 дек 2015 13:23

Teo написа:След нова година ще се разбере всичко... пожелавам си тандем ГГ и ВБ заедно в ПФК ЦСКА :idea:
@ По-добър вариант от това няма за ЦСКА. Задълженията ще ги погасим с усилията на всички!

ПП 1948 страница! :)
@ Тагнете се :lol:

"Аз не искам нищо от ЦСКА. Моят адвокат изпрати писмо до БФС, че нямам никакви финансови претенции към ЦСКА.
ЦСКА Завинаги!", написа Кукоч.

Ще минат Коледните празници,Новата година ще дойде.Тогава ще се види и голямата любов към ЦСКА на сашетата,стойчо велики и всички като тях,дето
си потрошиха ребрата от биене в гърдите.
Весели празници ви пожелавам.
Живи и здрави защото това е най-важното в живота.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 дек 2015 15:20

Два списъка с кредитори на ЦСКА ще бъдат публикувани в Търговския регистър днес. Това обяви синдикът на "Армията" Дора Милева пред "Тема Спорт".

"Утре (б.а. - днес) със сигурност ще бъдат качени списъците. Те ще се различават до голяма степен, но някои от кредиторите фигурират и в двата. Затова не се наемам да кажа каква е точната бройка на хората, които със сигурност чакат пари от ЦСКА. Със сигурност надхвърля 300 човека, но не искам да влизам в по-голяма конкретика. Списъците ще бъдат налични в Търговския регистър и в съда", коментира Милева.

"След като станат известни кредиторите, ще има 7-дневен срок за възражения по списъците. Когато изтече този срок, вече думата ще има съдът, който трябва да се произнесе за всички дългове. За отговор на тази институция срок обаче няма. Така че целият процес може да отнеме месеци", поясни още синдикът.

"Списъците, които ще бъдат публикувани сега, обаче няма да са окончателни. До 5 януари има допълнителен срок за предявяване на вземания от клуба. И след като изтече, ще има още един, трети списък", допълни още Милева.

Тя беше нападната словесно от бившия играч на "червените" Тончи Кукоч, но не пожела да му отговаря. "Не искам да взимам отношение по темата. Аз си върша своята работа, нека въпросният човек, когото не познавам, да си върши неговата", завърши синдикът на 31-кратния шампион на България.

ПП Петко, весели празници братле! Жив и здрав и само ЦСКА!
@ Весели празници и на всички останали Армейци... всичко ще се оправи, бъдете спокойни! :)
@ Тепърва идват едни от най-светлите дни за нашия клуб... тепърва... ще има трайна и нечувана червена хегемония!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 23 дек 2015 15:33

Beladona написа:
Teo написа:Гришката така като го гледаш и като започне да говори и ти самия се чудиш как е натрупал тия милиони... :lol:
@ Аз съм си просто заможен човек съм си :lol: :lol:

А като почне да пие и да прави фокуси с нос , почваш да се чудиш и други неща ....

Донке, дори и по празниците не спираш?! Виж какво е написал DANS за хора като теб!

DANS написа:За да се определи, кой трол, кой не, трябва да сме наясно какво се разбира под това понятие:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0 ... 0%BE%D0%BB

ваважно е да се знае, че троловете обикновенно атакуват своя опонент "Ad_hominem"
https://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

като изместват същността на темата към личността на опонента си!

От логическа гледна точка аргументацията "ad hominem" има следната форма:

P1: Човек "A" твърди "X".
P2: Трола твърди че за "А" е известно нещо неприемливо или дискредитиращо.
——————————————————————————————
∴ Следователно, твърдението "Х" е невярно.

Разбрахме, че си най-големият фен на Божков, но ако може се въздържай от троленето по Ганчев!
И аз мога да напиша, че Божков е финансово и политически зависим! Първи приятел е на депутата от ДПС Делян Пеевски, и е политически зависим от същата партия. Както виждаш компроматите са лесна работа, та по-малко тролене, ако обичаш!

ПП Весели празници!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 дек 2015 15:44

Аз против мнението на Беладона, че ВБ е зависим от властта.... той при което и да е правителство никога е нямал проблеми :idea:
@ Докато Гришата 2.2.16.16 му **** ******* постоянно, но при съюз с ВБ проблеми няма да има. На този човек никой копче не може му каже в тая държава!

Съюза между двамата ще бъде най-доброто ново начало за нашия клуб... просто забравете некой да се **** с нашия клуб повече. Да не говорим за финансови, организационни и управленски проблеми.. :idea: Така ще си разпределят нещата, че единия ще прави това в което е добър, а другия в другото - съответно издръжката и организацията в клуба/отбора ВБ, а инвестиции в база и управленски функции на ГГ.

@ Враговете най-много се страхуват от този вариант... за това и е цялата пропаганда от недоброжелатели навсякъде в пространството които агитират съответно за единия и за другия с цел да разделят червената общност. :idea: :idea:
@ Тия двамата гиганти, ако застанат рамо до рамо за ЦСКА, това ще бъде края на всички недоброжелатели!

ПП Така, че поне в това нещо да бъдем обединени!!!

Върни се в “Архив”