Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Рекетират ли Велев?

Мнениеот futbolqga » 20 юли 2009 21:44

+1 Твърдо зад Велев при алтернативата Достанич!Плюс това все още не се е издънил така че - Зад Велев до провал!При провал - моментална оставка!

likov
Контакти:

Re: Чухте ли по Нова?

Мнениеот likov » 20 юли 2009 21:44

anakin написа:това е уникално.Айде бе.. нали ВЕЛИКИТЕ СЕКТОР "Б" там София Запад крещяхте като луди оставка.. сменете велев с който и да е.Помио,отивай си докато е време.Мисля че това беше написано на плакат.И извендъж БАтков виновен.Та нали вие НАЙ-ГОЛЕМИТЕ фенове крещяхте това бе.смърт за такива като вас.. дано ви обесят или изгорят.само ревете и плюете.. вие не сте фенове.

Ако сменят Велев с тоя аз лично ще храня секи ден тея дето толкова искахте да го сменят ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ КОЯТО СЪМ ВИЖДАЛ В ЖИВОТА МИ. На 26 съм да е асно че не съм некво просто хлапе

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 юли 2009 21:45

ppppp написа:тоза за националния ако е вярно леле хахах,на майка им в устана на УЕФА ,за какво са се хванали че да махнат лиценза ?Какво не е наред на Стадиона ?Вътре просто няма неши което да не е по европейски стандарт

Ти да не би да вярваш на Spirt1.Пише,че сме щели да играем в Истанбул.Не им вярвайте на тея,бе хора :lol: И треньора няма да сменяме.Споко!Това са само евтини трикове :?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

mile_bg8
Контакти:

Мнениеот mile_bg8 » 20 юли 2009 21:45

Абе какво да го рекетират ,той е посредствена фигура !

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 20 юли 2009 21:47

anakin написа:това е уникално.Айде бе.. нали ВЕЛИКИТЕ СЕКТОР "Б" там София Запад крещяхте като луди оставка.. сменете велев с който и да е.Помио,отивай си докато е време.Мисля че това беше написано на плакат.И извендъж БАтков виновен.Та нали вие НАЙ-ГОЛЕМИТЕ фенове крещяхте това бе.смърт за такива като вас.. дано ви обесят или изгорят.само ревете и плюете.. вие не сте фенове.

Бас ловя че не са знаели за кво викат това :lol: :lol: :lol:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 20 юли 2009 21:48

Ако новината за отнетия лиценз на стадион "Васил Левски" е вярна,то не е нужно да играят в друга държава.Стадион Лазур има необходимите условия и ви гарантирам,че ще е пълен! 8-)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 юли 2009 21:50

lionel_messi написа:Ако новината за отнетия лиценз на стадион "Васил Левски" е вярна,то не е нужно да играят в друга държава.Стадион Лазур има необходимите условия и ви гарантирам,че ще е пълен! 8-)

Абе днес четох в един сайт,че от УЕФА са казали,че Националния стадион може да приеме мач от 1/2 финалите на ШЛ,а пък вие вярвате на Червените сайтове :shock:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

ТОМАС ЛАФЧИС
Контакти:

Мнениеот ТОМАС ЛАФЧИС » 20 юли 2009 21:50

Много жалко , ако в това което казваш има и 1% истина.........Ние не сме от Мъри , Достанич или Велев. Който е от Мъри да ходи в Ловеч, и да вика с цяло гърло - Мъри , Мъри,Мъри......Запомнете го всички - НИЕ СМЕ ОТ ЛЕВСКИ ! Отбора има нужда от спокойствие и подкрепа , а не от заяждане и интриги. Отбора има нужда от всички нас !Да се обединим и да оставим отбора да покаже истинските си възможности , а те въобще не са малки !САМО ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 юли 2009 21:51

Кокала го уважавам,защото е Левскар и защото е перде ! Като треньор обаче смятам,че няма място в Левски ! Ако тази новина на Нова ТВ е вярна,то това ще е уникална глупост ! Не е сега момента в който да се сменя кокалчето или ако ще го сменят,не с Достанич - един дол дренки са ! Според мен,може като пом.-треньор да го назначат или нещо такова...(не,че има голямо значение)Аз лично не смятам,че Батков ще смени Джеймс сега...така си мисля де ! Ще почакаме ден-два и ще видим ! Дано обещаните промени от страна на Батков са В полза на Левски !

П.П. Отностно лиценза,Левски ще играе в София ;)
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 20 юли 2009 21:53

0007 написа:
lionel_messi написа:Ако новината за отнетия лиценз на стадион "Васил Левски" е вярна,то не е нужно да играят в друга държава.Стадион Лазур има необходимите условия и ви гарантирам,че ще е пълен! 8-)

Абе днес четох в един сайт,че от УЕФА са казали,че Националния стадион може да приеме мач от 1/2 финалите на ШЛ,а пък вие вярвате на Червените сайтове :shock:

Как полу-финал , като на 1/2 финал отборите си играят на собствените стадиони, освен ако бг , отбор не стигне до там не виждам как ще стане... :shock:
До стадиона: Пълните глупости , това спорт-лайно , незнаех че даже съществува такъв сайт.
До това,че има слух, че Велев ще се маха:Против него съм, но сега и Алекс Фъргюсън да дойде, какво ще правим?
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”