Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 20:42

ralka_levskarka написа:Ае момчета не се отчайвайте аз съм тук :mrgreen: Ако има някакъв проблем аз ще играя като ЦН няма какво да крия добра съм ;)
Шегата на страна, всички някъде вътре в себе си знаем че Левски винаги се справя, защото са ЛЕВСКИ и имат НАС !

справял се е Левски, но сега- едва ли. Никога в историята си този клуб не е имал толкова калпави ръководители...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 яну 2012 20:45

santiliana написа:
ralka_levskarka написа:Ае момчета не се отчайвайте аз съм тук :mrgreen: Ако има някакъв проблем аз ще играя като ЦН няма какво да крия добра съм ;)
Шегата на страна, всички някъде вътре в себе си знаем че Левски винаги се справя, защото са ЛЕВСКИ и имат НАС !

справял се е Левски, но сега- едва ли. Никога в историята си този клуб не е имал толкова калпави ръководители...

Вмомента вярвам на момчета и Костов, имам някакво чувство, че този човек наистина иска да работи за идеала Левски!
Х с Рубин, това говори много за този треньор.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 яну 2012 20:47

Стига сте хленчили!В първите две контроли играхме без Зезиньо и никак не беше зле.Тъй,че...Има достатъчно време!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 25 яну 2012 20:58

santiliana написа:
Есиенчо написа:Ето ви отговори на въпросите защо не е играл от септември и защо е леко напълнял. ;)

е как бе ,есиенчо, то само "ми се е сторило", че е пълен. Дрехите го правели, разбииш ли...
Питам: Кой ще поеме вината за поредния провал и срам, причинен върху авторитета на ФК ЛЕВСКИ?
Казвам ФК, защото именно ръководителите управляващи ПФК-то нанесоха толкова много срам и резил върху ФК в исторически план.

Не ти ли писна бе човече ? Ти нямаш 1 позитивен коментар .... сигурно мразиш живота си !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 яну 2012 21:01

Машинистът като караше влака май беше по-добре? Сега ,като се качи истинският машинист от депо Надежда нещо влака дерайлира.Няма късмет Ивчо баш преди срещата с феновете да вземат да изгонят бразилците от лагера.Не знам какъв трябва да си не лаик, ами кръгъл идиотза да докараш тия двамата.Нали много внимаваше и внимателно ги беше проучил.Да беше завъртял един телефон на Лусио Вагнер или на Тиаго Силва,може и на Перейра нямаше да му откажат инфо.Ти като видиш , че не са играли толкова време трябва нещо да ти присветне в тиквата,че има някакъв проблем.Вижте Стив Белек даден под наем на АЕК Атина от Удинезе за 70 000 паунда сега идва в ЦСКА правя сравнение понеже парите за наема са близки и годините с тези на Зезиньо, ама момчето има в 16 мача 5 гола и две асистенции.Сигурно могат да се намерят при тия условия в Европа млади действащи футболисти поне100 парчета, че и повече.

Обаче пълна аматьорщина в стил -ЛокоСф там така я карат ден да мине друг да дойде.ЦСКА признавам го, че и той е с подобно хаотично управление поне за селекцията се организираха и в двете посоки успешни продажби за добри пари и прилични трансфери.Друг е въпросът какво ще играят, ама поне като визитки изглеждат добре и са здрави.Другото е работа на треньорите.Да не забравяме и за кондициония на Торино плюс доктора които дойдоха.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 25 яну 2012 21:01

blue avalanche написа:Стига сте хленчили!В първите две контроли играхме без Зезиньо и никак не беше зле.Тъй,че...Има достатъчно време!

Нека си хленчат, изглежда толкова им е акъла. Аз въобще не се притеснявам за селекцията. Знам, че имаме добър треньор и перспективни млади играчи. Това ми стига. 8-)
Изображение

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 25 яну 2012 21:02

zlobul написа:Връщайте СИРАКОВ бе ейййййй. Не ни трябват нито разни го*ньовци , нито Костовци и още по малко пък разни парашутисти от надежда . Ай сиктир вче , ше ви се не видеше и некадърниците .

"Костовците" какво са/е виновни/виновен ?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 21:03

PFK_Levski написа:
santiliana написа:
Есиенчо написа:Ето ви отговори на въпросите защо не е играл от септември и защо е леко напълнял. ;)

е как бе ,есиенчо, то само "ми се е сторило", че е пълен. Дрехите го правели, разбииш ли...
Питам: Кой ще поеме вината за поредния провал и срам, причинен върху авторитета на ФК ЛЕВСКИ?
Казвам ФК, защото именно ръководителите управляващи ПФК-то нанесоха толкова много срам и резил върху ФК в исторически план.

Не ти ли писна бе човече ? Ти нямаш 1 позитивен коментар .... сигурно мразиш живота си !

а поводи за позитивизъм имаше бол...Дай примери
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 яну 2012 21:17

Това е да си имаш светли лъчи в подфорума - единият ти вдига настроението, другият - може да те разсмее по всяко време с някой бисер :lol:
Няма да уточнявам с имена, кои са тези лъчи :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 25 яну 2012 21:19

а поводи за позитивизъм имаше бол...Дай примери

Играта срещу Рубин вдъхна малко оптимизъм. Утре пак има мач. Нека си дадем доверието към ръководството, пък ако не го оправдаят, тогава да бъдем крайни!
Последна промяна от headhunter на 25 яну 2012 21:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”