megan fox написа:ico88 написа:аз говорих по принцип а не да навлизаме в някаква конкретика специално за тазгодишния финал ако не си разбрал.но се радвам че споменаваш че били актуални шампиони защото имам още по-добро въпросче какво прави отбор от серия б в шампионската лига.кое му е шампионското на отбора на сампдория които изпаднаха в серия б онзи ден???????????????????????????????????????????????? и така не прочетох какво му е шампионското на виляреал който е на 30 точки от шампиона щом искаш да сме конкретни.
Пич, нали трябва да има и пълнеж в ШЛ?! Трябва да има отбори, които да отпадат в по-ранни фази, за да останат само фаворитите в турнира! Няма как в ШЛ да играят само настоящите шампиони, въпреки, че това е първоначалният замисъл на турнира, когато е бил създаден и можеш да провериш, че дори и тогава, още след вторият или третият сезон на турнира (не помня кой точно беше) Испания, Англия и Италия са имали право на по двама участника - шампиона и вицешампиона на страните си.
Иначе ШЛ трябва да се сведе до 4 отбора и да се играят направо полуфинали! И тези 4 отбора трябва да са шампионите на Испания, Англия, Германия и Италия! Ама ако победителя се определя едва след 3 мача - 2 полуфинала и финал, то този трофей няма да има никаква стойност и изключва възможността за изненади в турнира!
аз не отричам че трябва да има пълнеж но и преди си имаше пълнеж.но така се обезмислят шампионатите според мен и е редно както преименуваха другия европейски турнир така и този също щото няма нищо шампионско вече в него след като две трети от отборите не са шампиони а някои от тях и никога в историята си не са ставали шампиони.това исках да кажа и то е ясно че всичко го направиха не да е по-интересно а за повече пари.