Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели Шампионската лига ?

Барселона
49
48%
Манчестър Юнайтед
53
52%

Общо гласове: 102

Потребителски аватар
ico88
Контакти:

Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Мнениеот ico88 » 17 май 2011 20:19

megan fox написа:
ico88 написа:аз говорих по принцип а не да навлизаме в някаква конкретика специално за тазгодишния финал ако не си разбрал.но се радвам че споменаваш че били актуални шампиони защото имам още по-добро въпросче какво прави отбор от серия б в шампионската лига.кое му е шампионското на отбора на сампдория които изпаднаха в серия б онзи ден???????????????????????????????????????????????? и така не прочетох какво му е шампионското на виляреал който е на 30 точки от шампиона щом искаш да сме конкретни.

Пич, нали трябва да има и пълнеж в ШЛ?! Трябва да има отбори, които да отпадат в по-ранни фази, за да останат само фаворитите в турнира! Няма как в ШЛ да играят само настоящите шампиони, въпреки, че това е първоначалният замисъл на турнира, когато е бил създаден и можеш да провериш, че дори и тогава, още след вторият или третият сезон на турнира (не помня кой точно беше) Испания, Англия и Италия са имали право на по двама участника - шампиона и вицешампиона на страните си.

Иначе ШЛ трябва да се сведе до 4 отбора и да се играят направо полуфинали! И тези 4 отбора трябва да са шампионите на Испания, Англия, Германия и Италия! Ама ако победителя се определя едва след 3 мача - 2 полуфинала и финал, то този трофей няма да има никаква стойност и изключва възможността за изненади в турнира! ;)

аз не отричам че трябва да има пълнеж но и преди си имаше пълнеж.но така се обезмислят шампионатите според мен и е редно както преименуваха другия европейски турнир така и този също щото няма нищо шампионско вече в него след като две трети от отборите не са шампиони а някои от тях и никога в историята си не са ставали шампиони.това исках да кажа и то е ясно че всичко го направиха не да е по-интересно а за повече пари.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 май 2011 20:28

ico88 написа:аз не отричам че трябва да има пълнеж но и преди си имаше пълнеж.но така се обезмислят шампионатите според мен и е редно както преименуваха другия европейски турнир така и този също щото няма нищо шампионско вече в него след като две трети от отборите не са шампиони а някои от тях и никога в историята си не са ставали шампиони.това исках да кажа и то е ясно че всичко го направиха не да е по-интересно а за повече пари.

Е замисли се, от кога турнира не е печелен от отбор, който да не е многократен шампион на страната си?! А и нали знаеш, че формата е нещо моментно! През този сезон отбора "Х" играе страхотно и става шампион, респективно има право да играе в ШЛ за СЛЕДВАЩИЯТ сезон, но когато почва следващият сезон отбора "Х" е налегнат от финансова криза и трябва да продаде най-добрите си футболисти, или пък част от тях са контузени и въпросният отбор се представя слабо, за сметка на това отбора "У", който предният сезон едвам е изкретал до 4-тото място в Испания, Англия или Германия лятото е направил много прилична селекция, отбора се е сплотил и играе страхотно... защо да не спечели турнира?

В крайна сметка ако няма никакви изненади няма ли да ти е скучно?! Ако всяка година двата финалиста са измежду Барса, Реал, МЮ + още някой отбор, някак си промъкнал се до тази фаза... няма ли да ти е скучно?
Последна промяна от megan fox на 17 май 2011 20:35, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 17 май 2011 20:29

Ти използваш Виляреал като пример, верно е не са ставали шампиони, но те не са в ШЛ, а в ЛЕ
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 май 2011 21:22

Ами като цяло, няма да има интерес ако участват само шампионите. Вие представяте ли си - Челси, Арсенал, Реал Мадрид, Интер, Байерн Мюнхен и т.н. защото не са станали шампиони, да участват в ЛЕ, вместо в ШЛ. А пък там, да играят шампионите на Литва, Естония или Унгария. :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 май 2011 21:23

Madridist написа:Ами като цяло, няма да има интерес ако участват само шампионите. Вие представяте ли си - Челси, Арсенал, Реал Мадрид, Интер, Байерн Мюнхен и т.н. защото не са станали шампиони, да участват в ЛЕ, вместо в ШЛ. А пък там, да играят шампионите на Литва, Естония или Унгария. :?

Баси ужаса!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 17 май 2011 21:25

Madridist написа:Ами като цяло, няма да има интерес ако участват само шампионите. Вие представяте ли си - Челси, Арсенал, Реал Мадрид, Интер, Байерн Мюнхен и т.н. защото не са станали шампиони, да участват в ЛЕ, вместо в ШЛ. А пък там, да играят шампионите на Литва, Естония или Унгария. :?

Kажи го на ivo88 ;) Или по-точно се опитай да му го обясниш! :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 май 2011 21:32

Не, но аз от няколко год имам една друга идея ама кой съм аз та да ме чуят :lol:

Та идеята ми е че след като свършат първенствата може да се направи едно турнирче между шампионите на Англия, Италия, Испания и Германия да играят всеки срещу всеки и да е нещо като Суперкупа. Смятам че ще стават доста зрелищни мачове :?
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 май 2011 21:37

enguerino написа:

Не, но аз от няколко год имам една друга идея ама кой съм аз та да ме чуят :lol:

Та идеята ми е че след като свършат първенствата може да се направи едно турнирче между шампионите на Англия, Италия, Испания и Германия да играят всеки срещу всеки и да е нещо като Суперкупа. Смятам че ще стават доста зрелищни мачове :?

Ще се наруши ритъма на подготовка. Знаеш, че в Англия и Италия започват по-рано първенствата, отколкото в Испания, за Германия не знам как е. Та или едните ще имат по-малко време за почивка, или другите ще имат по-малко време за подготовка...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 май 2011 22:13

Ами нищо лично против отборите,които стават шампиони на Естония или Литва. Но все пак, си мисля, че е много по-трудно да станеш четвърти в Германия или Италия, отколкото първи в Естония. Най-малкото заради конкуренцията . Да не говорим,че всеки иска да гледа популярни и известни футболисти, а не такива,които са известни само на любителите на местния шампионат. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 май 2011 22:15

Madridist написа:Ами нищо лично против отборите,които стават шампиони на Естония или Литва. Но все пак, си мисля, че е много по-трудно да станеш четвърти в Германия или Италия, отколкото първи в Естония. Най-малкото заради конкуренцията . Да не говорим,че всеки иска да гледа популярни и известни футболисти, а не такива,които са известни само на любителите на местния шампионат. ;)

и по-важното Платини иска да гледа известни футболисти преди всичко, въпреки че не може да се отрече че направиха ШЛ достъпна и за по-малките с тези пресявки преди групите ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”