Laetitia написа: Комунизмът ни разби като нация, последствията са видими за всички.
По-скоро преходът.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа: Комунизмът ни разби като нация, последствията са видими за всички.
Laetitia написа:ГЕРБ сами се докараха до това положение с некомпетентни и неадекватни решения. Иначе разбира се, че Костов си има кусури, един голям от които е кадровата му политика, но нека не пропускаме гнусната кампания, проведена срещу него от враговете му.dunavfc написа:ДСБ колкото и да са ми симпатични,почват да дразнят сериозно с това постоянно плюене и натякване,колко лоши десни били ГЕРБ.Аз за толкова години не чух една критика към Костов и неговото правителство,питам се,щом е толкова перфектно,защо се стигна до това положение ? Те нека са си автентични десни,лошото е,че народът изобщо не го вижда това нещо и резултатите от изборите ще го покажат.
Гледам сега отново много хора,включително от ДСБ се възмущават,че ББ казал,че пенсионерите му изяли резерва,но така така като виждам на теб не ти пречи нищо да определяш българският народ като прост
Повтарям го за последен път,ако сините имат претенции относно политическият спектър в който са ГЕРБ да се оплачат на своите колеги в ЕНП.
Колкото до изказването ми за народа, стоя зад думите си. Разбира се, че има и интелигентни и будни хора, но като цяло народът тъне в простотия, с която всички се сблъскваме ежедневно.
Според теб сегашният ни народ има ли нещо общо с народа отпреди 9 септември? Комунизмът ни разби като нация, последствията са видими за всички.
Защото нито ти, нито аз сме премиери.dunavfc написа:Аз също нямам много позитивно мнение за народа си,просто тук си говорим за принципи.Обвиняват ББ,че говорил против народът си,че бил лош материал и т.н. а за нас това е позволено ? Защо е този двоен стандарт ?
Колега, тия млади не са се пръкнали на тоя свят, покварени от прехода. Опираме до семейни ценности, до възпитание. Марионетният комунистически режим подменя патриотичната доктрина с нихилизъм, страх и потресаващ атеизъм. Знам за случаи на деца, бити и порицавани в клас за това, че са ходили на църква. Какво да говорим повече...Tommi написа:По-скоро преходът.Простотията и всичко отрицателно е в по-големи количества сред младите, в сравнение с по-старите, които са живели и през другото време.
Laetitia написа:Колега, тия млади не са се пръкнали на тоя свят, покварени от прехода. Опираме до семейни ценности, до възпитание. Марионетният комунистически режим подменя патриотичната доктрина с нихилизъм, страх и потресаващ атеизъм. Знам за случаи на деца, бити и порицавани в клас за това, че са ходили на църква. Какво да говорим повече...Tommi написа:По-скоро преходът.Простотията и всичко отрицателно е в по-големи количества сред младите, в сравнение с по-старите, които са живели и през другото време.
Ами, аз поне съм честна.Tommi написа:Дай да си говорим честно.Вместо да дойде демокрацията, дойде свободията и за това не е виновен комунизъмът, а просто някъде нещо се обърка. Дали представата на управляващите за това какво е демокрация беше грешна, дали нещо друго, дали комбинация от няколко неща...
Laetitia написа:
Колега, тия млади не са се пръкнали на тоя свят, покварени от прехода. Опираме до семейни ценности, до възпитание. Марионетният комунистически режим подменя патриотичната доктрина с нихилизъм, страх и потресаващ атеизъм. Знам за случаи на деца, бити и порицавани в клас за това, че са ходили на църква. Какво да говорим повече...
Laetitia написа:Ами, аз поне съм честна.Tommi написа:Дай да си говорим честно.Вместо да дойде демокрацията, дойде свободията и за това не е виновен комунизъмът, а просто някъде нещо се обърка. Дали представата на управляващите за това какво е демокрация беше грешна, дали нещо друго, дали комбинация от няколко неща...
Да, демокрацията у нас се случи криворазбрана, но когато си го тъпкал тоя народ и си го държал в клетка половин век, преходът няма как да е лесен.
dunavfc написа:Искаме политиците да бъдат честни и искрени,а когато го правят се появява тази преграда - "Ама те са политици,ама те са министри". За мен дори премиера или президента има право на лично мнение,без значение да ли ще се хареса на народа или не...Иначе,язък ти за демокрацията.
Laetitia написа:Ами, аз поне съм честна.Tommi написа:Дай да си говорим честно.Вместо да дойде демокрацията, дойде свободията и за това не е виновен комунизъмът, а просто някъде нещо се обърка. Дали представата на управляващите за това какво е демокрация беше грешна, дали нещо друго, дали комбинация от няколко неща...
Да, демокрацията у нас се случи криворазбрана, но когато си го тъпкал тоя народ и си го държал в клетка половин век, преходът няма как да е лесен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта