ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr271

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот pomiqr271 » 20 дек 2015 20:07

Аз мога да поема издръжката на ЦСКА. Имам повече от 5 лв. в джоба. В скривалището са още повече :-D

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 дек 2015 20:09

Кашчей написа:
Beladona написа:Има неква странна активност от страна на Гърнетата с некви цесии за 8 милиона лева и те да са кредитори , с дата два дни преди да предадат клуба в ръцете на Томов - та според мен те са едната опция за Чери , другата опция за Планът на Чери е НАП и възможна опция е ЛУПИ , така Чери става 51 % в събранието на кредиторите и с помощта на Дора Метеора ще си прави номерата с Предприятието !

Любопитна ми е опцията с НАП що за птица е :roll: Както е любопитно и как се връзват тия "оздравявания" с ФФП, след като клубът реално няма доходи :roll:

Правя тези теории с информацията , която имам , а тя за съжаление не е богата ...НАП ще подкрепи планът на Божков - Манджуков според мен в Събранието на кредиторите ! Божков спокойно може да представи рекламни договори с Еврофутбол, Национална лотария , Евробет и Ефбет и така клубът спокойно може да проима приходи и то доста официални с ДДС :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 дек 2015 20:42

Beladona написа:
Кашчей написа:
Beladona написа:Има неква странна активност от страна на Гърнетата с некви цесии за 8 милиона лева и те да са кредитори , с дата два дни преди да предадат клуба в ръцете на Томов - та според мен те са едната опция за Чери , другата опция за Планът на Чери е НАП и възможна опция е ЛУПИ , така Чери става 51 % в събранието на кредиторите и с помощта на Дора Метеора ще си прави номерата с Предприятието !

Любопитна ми е опцията с НАП що за птица е :roll: Както е любопитно и как се връзват тия "оздравявания" с ФФП, след като клубът реално няма доходи :roll:

Правя тези теории с информацията , която имам , а тя за съжаление не е богата ...НАП ще подкрепи планът на Божков - Манджуков според мен в Събранието на кредиторите ! Божков спокойно може да представи рекламни договори с Еврофутбол, Национална лотария , Евробет и Ефбет и така клубът спокойно може да проима приходи и то доста официални с ДДС :)

Божков и Манджуков като кредитори ли се явяват в момента на ЦСКА? Специално Божков с какво е кредитирал ЦСКА от 2007-а насам :roll: А Манджуков? Това, че е давал пари на Лупи не го прави кредитор на ЦСКА доколкото знам. Не е и собственик, защото официално собствеността бе поета от малкия Манджуков и Милко ТВ, с някаква измислена фирма.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 дек 2015 20:49

Абе , Жоки, Конан , Гражданина от село , 11 бест ,Вратлето , Евила ...къде сте бре , Апологети на микренската мисъл ?! :)

Нещо ми се виждате в състояние гроги ! Хахахах ! Момчетата от Ловеч може спокойно да ликуват , според мен джуджи не е далеч от отказването от Литекс и имате шанс да се радвате на истински футбол, без съдийски аванти, без оркестри , само с местни момчета отбор ...без хващане на противникови състезатели ! Алелуя !

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 дек 2015 20:54

Кашчей написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:

Божков и Манджуков като кредитори ли се явяват в момента на ЦСКА? Специално Божков с какво е кредитирал ЦСКА от 2007-а насам :roll: А Манджуков? Това, че е давал пари на Лупи не го прави кредитор на ЦСКА доколкото знам. Не е и собственик, защото официално собствеността бе поета от малкия Манджуков и Милко ТВ, с някаква измислена фирма.

Може да са изкупили някой дълг , знам ли ?! До 23 ти декември Дора метеора трябва да извади първият списък с кредитори , той ще е публичен май и ще четеш дали са кредитори . Малкият Манджук е под тежко бащино иго ! Каквото каже Дъртият това и става и то по не много лицеприятен начин за сина и свидетелите наоколо ! Така , че поне Дърт Манджук е съсобственик и с некви акции извън общата фирма с Милко ТВ

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 дек 2015 21:48

Донке, поздравления за номинацията за трол на годината!!! Не съм се покривал! Просто изчаквам събитията!
Сега покрай празниците обръщам повече време на семейството си! Не може всички да са като теб, и животът им да се върти само около форума! :lol: :lol:

ПП Януари ще е шоуто. Сега няма смисъл човек да си хаби клавиатурата, за да спори с теб! :shock: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 дек 2015 22:15

CSKA 78 написа:Донке, поздравления за номинацията за трол на годината!!! Не съм се покривал! Просто изчаквам събитията!
Сега покрай празниците обръщам повече време на семейството си! Не може всички да са като теб, и животът им да се върти само около форума! :lol: :lol:

ПП Януари ще е шоуто. Сега няма смисъл човек да си хаби клавиатурата, за да спори с теб! :shock: :mrgreen:

Хахахах ! Отдавна запразнихте с Камишев , Ганчевисти ! Сега малко и на дъртия бивш съдия - нагаждач ще му дойде нанагорно тая Коледа :) усещам , че му се бие някой шут на тоя безхаберник , дето не си знае наредбите ! Как е Ганчони извън А група , добре ли се чувства ? Как се закопа класически твоят кумир , а ? Наслада за душата ! Хохохо !

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 дек 2015 08:16

НАП /11 млн./ и Лира, Божков, Ганчев, Титан / по около 8 млн./, другите им се събират най-много 3 млн.. Може и да греша, но това според мен са кредитите. Божков има да взима към 10 млн. по сделката с Митал, Лира се знае, Ганчев ще се разбере скоро как,Титан също. Оздравяването на ПФК-то означава някой от четиримата да плати на останалите,.. нема да стане ! Вариантите са-
1-Божков/Цимбика в А-областна или В /на тях профи отбор не им трябва/-нов
2-Ганчев/Марков в А-обласна или В /има го в картите/-нов
3- Ганчев/Марков в А-група или Б /взима се лиценза чрез друг отбор/- ФК ЦСКА купува друг отбор.
остава Лупи, от него можем да очакваме и неочакваното...
Титан ги пишете бегали.
Това е ! Въпрос на избор и припознаване /и в трите случая/.

П.П. Манджуков и Инджов са акцинери, а не кредитори.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 21 дек 2015 08:35

Тия цифри от кораба майка ли ти ги спуснаха?

п.п.Аз като виден трол и не цска-р да ви питам вас големите цска-ри, колко от вас прочетоха решението на съда за започване на процедурата по несасъстоятелност?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 дек 2015 09:26

Гриша Ганчев обяви на срещата си с фенове на "Българска армия" в началото на октомври, че може да закупи земя край София, където да построи тренировъчна база за отбора. Според информация на "Тема:Спорт" подходящ за това парцел вече е набелязан.

Земята се намира в квартал непосредствено под Витоша. Това не означава, че в най-кратки срокове ще стартират строителни дейности, но планът на Ганчев продължава да е актуален.
Причината за неговото желание да не се използва Панчарево е неизгодният за ЦСКА статут на базата. Тя е собственост на Министерството на спорта, което по всичко изглежда, че няма да я предостави за безвъзмездно ползване.

Според настоящия договор "армейците“ са задължени да инвестират определена сума всяка година, но извършените подобрения си остават собственост на министерството. А това не е изгодно за "червените“. Така може да се стигне до ситуация, при която ЦСКА сам ще създаде база и ще се освободи поне отчасти от обвързаността с държавата.

A, Череп и Цимбик кво щяха да купят, че забравих ?.. :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”