ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Аз мога да поема издръжката на ЦСКА. Имам повече от 5 лв. в джоба. В скривалището са още повече 

Кашчей написа:Beladona написа:Има неква странна активност от страна на Гърнетата с некви цесии за 8 милиона лева и те да са кредитори , с дата два дни преди да предадат клуба в ръцете на Томов - та според мен те са едната опция за Чери , другата опция за Планът на Чери е НАП и възможна опция е ЛУПИ , така Чери става 51 % в събранието на кредиторите и с помощта на Дора Метеора ще си прави номерата с Предприятието !
Любопитна ми е опцията с НАП що за птица еКакто е любопитно и как се връзват тия "оздравявания" с ФФП, след като клубът реално няма доходи
Правя тези теории с информацията , която имам , а тя за съжаление не е богата ...НАП ще подкрепи планът на Божков - Манджуков според мен в Събранието на кредиторите ! Божков спокойно може да представи рекламни договори с Еврофутбол, Национална лотария , Евробет и Ефбет и така клубът спокойно може да проима приходи и то доста официални с ДДС

Beladona написа:Кашчей написа:Beladona написа:Има неква странна активност от страна на Гърнетата с некви цесии за 8 милиона лева и те да са кредитори , с дата два дни преди да предадат клуба в ръцете на Томов - та според мен те са едната опция за Чери , другата опция за Планът на Чери е НАП и възможна опция е ЛУПИ , така Чери става 51 % в събранието на кредиторите и с помощта на Дора Метеора ще си прави номерата с Предприятието !
Любопитна ми е опцията с НАП що за птица еКакто е любопитно и как се връзват тия "оздравявания" с ФФП, след като клубът реално няма доходи
Правя тези теории с информацията , която имам , а тя за съжаление не е богата ...НАП ще подкрепи планът на Божков - Манджуков според мен в Събранието на кредиторите ! Божков спокойно може да представи рекламни договори с Еврофутбол, Национална лотария , Евробет и Ефбет и така клубът спокойно може да проима приходи и то доста официални с ДДС
Божков и Манджуков като кредитори ли се явяват в момента на ЦСКА? Специално Божков с какво е кредитирал ЦСКА от 2007-а насам

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Абе , Жоки, Конан , Гражданина от село , 11 бест ,Вратлето , Евила ...къде сте бре , Апологети на микренската мисъл ?!
Нещо ми се виждате в състояние гроги ! Хахахах ! Момчетата от Ловеч може спокойно да ликуват , според мен джуджи не е далеч от отказването от Литекс и имате шанс да се радвате на истински футбол, без съдийски аванти, без оркестри , само с местни момчета отбор ...без хващане на противникови състезатели ! Алелуя !

Нещо ми се виждате в състояние гроги ! Хахахах ! Момчетата от Ловеч може спокойно да ликуват , според мен джуджи не е далеч от отказването от Литекс и имате шанс да се радвате на истински футбол, без съдийски аванти, без оркестри , само с местни момчета отбор ...без хващане на противникови състезатели ! Алелуя !
Кашчей написа:Beladona написа:Кашчей написа:Beladona написа:Има неква странна активност от страна на Гърнетата с некви цесии за 8 милиона лева и те да са кредитори , с дата два дни преди да предадат клуба в ръцете на Томов - та според мен те са едната опция за Чери , другата опция за Планът на Чери е НАП и възможна опция е ЛУПИ , така Чери става 51 % в събранието на кредиторите и с помощта на Дора Метеора ще си прави номерата с Предприятието !
Божков и Манджуков като кредитори ли се явяват в момента на ЦСКА? Специално Божков с какво е кредитирал ЦСКА от 2007-а насамА Манджуков? Това, че е давал пари на Лупи не го прави кредитор на ЦСКА доколкото знам. Не е и собственик, защото официално собствеността бе поета от малкия Манджуков и Милко ТВ, с някаква измислена фирма.
Може да са изкупили някой дълг , знам ли ?! До 23 ти декември Дора метеора трябва да извади първият списък с кредитори , той ще е публичен май и ще четеш дали са кредитори . Малкият Манджук е под тежко бащино иго ! Каквото каже Дъртият това и става и то по не много лицеприятен начин за сина и свидетелите наоколо ! Така , че поне Дърт Манджук е съсобственик и с некви акции извън общата фирма с Милко ТВ
Донке, поздравления за номинацията за трол на годината!!! Не съм се покривал! Просто изчаквам събитията!
Сега покрай празниците обръщам повече време на семейството си! Не може всички да са като теб, и животът им да се върти само около форума!
ПП Януари ще е шоуто. Сега няма смисъл човек да си хаби клавиатурата, за да спори с теб!

Сега покрай празниците обръщам повече време на семейството си! Не може всички да са като теб, и животът им да се върти само около форума!

ПП Януари ще е шоуто. Сега няма смисъл човек да си хаби клавиатурата, за да спори с теб!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Донке, поздравления за номинацията за трол на годината!!! Не съм се покривал! Просто изчаквам събитията!
Сега покрай празниците обръщам повече време на семейството си! Не може всички да са като теб, и животът им да се върти само около форума!![]()
![]()
ПП Януари ще е шоуто. Сега няма смисъл човек да си хаби клавиатурата, за да спори с теб!![]()
Хахахах ! Отдавна запразнихте с Камишев , Ганчевисти ! Сега малко и на дъртия бивш съдия - нагаждач ще му дойде нанагорно тая Коледа

НАП /11 млн./ и Лира, Божков, Ганчев, Титан / по около 8 млн./, другите им се събират най-много 3 млн.. Може и да греша, но това според мен са кредитите. Божков има да взима към 10 млн. по сделката с Митал, Лира се знае, Ганчев ще се разбере скоро как,Титан също. Оздравяването на ПФК-то означава някой от четиримата да плати на останалите,.. нема да стане ! Вариантите са-
1-Божков/Цимбика в А-областна или В /на тях профи отбор не им трябва/-нов
2-Ганчев/Марков в А-обласна или В /има го в картите/-нов
3- Ганчев/Марков в А-група или Б /взима се лиценза чрез друг отбор/- ФК ЦСКА купува друг отбор.
остава Лупи, от него можем да очакваме и неочакваното...
Титан ги пишете бегали.
Това е ! Въпрос на избор и припознаване /и в трите случая/.
П.П. Манджуков и Инджов са акцинери, а не кредитори.
1-Божков/Цимбика в А-областна или В /на тях профи отбор не им трябва/-нов
2-Ганчев/Марков в А-обласна или В /има го в картите/-нов
3- Ганчев/Марков в А-група или Б /взима се лиценза чрез друг отбор/- ФК ЦСКА купува друг отбор.
остава Лупи, от него можем да очакваме и неочакваното...
Титан ги пишете бегали.
Това е ! Въпрос на избор и припознаване /и в трите случая/.
П.П. Манджуков и Инджов са акцинери, а не кредитори.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Тия цифри от кораба майка ли ти ги спуснаха?
п.п.Аз като виден трол и не цска-р да ви питам вас големите цска-ри, колко от вас прочетоха решението на съда за започване на процедурата по несасъстоятелност?
п.п.Аз като виден трол и не цска-р да ви питам вас големите цска-ри, колко от вас прочетоха решението на съда за започване на процедурата по несасъстоятелност?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Гриша Ганчев обяви на срещата си с фенове на "Българска армия" в началото на октомври, че може да закупи земя край София, където да построи тренировъчна база за отбора. Според информация на "Тема:Спорт" подходящ за това парцел вече е набелязан.
Земята се намира в квартал непосредствено под Витоша. Това не означава, че в най-кратки срокове ще стартират строителни дейности, но планът на Ганчев продължава да е актуален.
Причината за неговото желание да не се използва Панчарево е неизгодният за ЦСКА статут на базата. Тя е собственост на Министерството на спорта, което по всичко изглежда, че няма да я предостави за безвъзмездно ползване.
Според настоящия договор "армейците“ са задължени да инвестират определена сума всяка година, но извършените подобрения си остават собственост на министерството. А това не е изгодно за "червените“. Така може да се стигне до ситуация, при която ЦСКА сам ще създаде база и ще се освободи поне отчасти от обвързаността с държавата.
A, Череп и Цимбик кво щяха да купят, че забравих ?..

Прокобо мръсна, върви на майната си!