Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- monster1011
- Контакти:
Re: Чухте ли по Нова?
Не се косете, на Г.Аспарухов също може да се играе в ШЛ
Абе тая лайняна агенция и нейните лайняни читатели няма нужда да се коментират тук.
По-важно Е ли Достанич по-добре от Велев. Аз не съм никак убеден в това нещо. Изобщо пък и не съм съгласен да се унищожи и авторитета на Гонзо заради скръндзотията на Борат Мустаков
По-важно Е ли Достанич по-добре от Велев. Аз не съм никак убеден в това нещо. Изобщо пък и не съм съгласен да се унищожи и авторитета на Гонзо заради скръндзотията на Борат Мустаков

- Red_champions
Ако вземете Достанич за тренер...сериозна работа.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Re: Владо Гаджев празнува Рожден ден днес!
Ч . Р . Д . Владо ! Да си жив и здрав ! Много професионални и лични успехи ! И по-скоро ШЛ и Национала ! 

И Гус Хидинк да дойде сега няма да е по-добре. Ако ще сменяме треньора, от ръководството направо да излязат и да кажат:
"Почваме да градим отбор за следващата кампания, пък тази - каквото стане."
"Почваме да градим отбор за следващата кампания, пък тази - каквото стане."
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Че по принцип Левски нямаше ли да си играе срещите на Георги Аспарухов ако влезнем в ШЛ?
Red_champions написа:Ако вземете Достанич за тренер...сериозна работа.
Ако поне е на нивото на Кокала ще е добре, поне означава, че е по-добър от оня с едното топче дето си духа супата!!!

Боже Господи!Ако това е истина Батков е за линчуване ... Не харесвам Велев обаче в момента да се сменя е най-голямата глупост, която тъпоумния Борат може да измисли
- Lord of memories
- Контакти:
Абе домакинствата ще се играят на националния стига сте го мислили тва.
Не ми се нрави тва постоянно сменяне на треньори в 'грандовете' ни, не че следя българското първенство по повече от 5-10 мача на година де, но все пак.
Не ми се нрави тва постоянно сменяне на треньори в 'грандовете' ни, не че следя българското първенство по повече от 5-10 мача на година де, но все пак.
Последна промяна от Lord of memories на 20 юли 2009 20:24, променено общо 1 път.
GGMU
Дано да не е вярно,че иначе го закъсваме яко.....Този за нищо не става,дори за треньор на децата.

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!