ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2015 18:14

Evil23 написа:
vaskonti написа:
Evil23 написа:Това, което си написал направо ме хвърли във философски размисъл. Ясно е, ние не сме на висотата на вашият "морал", заради който от лятото сме във В група. Видно е, че ние сме припознавачи, а вие сте пак морални. Изглежда моралът е средството, с което могат да се постигнат различни цели, като например ЦСКА въобще да престане да съществува.
Но какво от това, моралът е най-важен! ;)
В повечето случаи тази думичка се използва с користни цели от доста "моралисти", но това също въобще не е важно.
Да живее моралът и неговите последователи, а след тях и... потоп! :shock: ;)

Заради морала сме във В група, така ли?
Майко мила, хич не е лесна твойта... :|

Не заради морала, а заради "морала" на Сектора. ;)

По-горе те попитах разни неща за ПФК и регистрацията му от 1999г. Понеже доста често я даваш за пример, та ще ми отговориш ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2015 18:16

Evil23 написа:
Кировец написа:Моралът следва приетото за нормално и правилно, а това отхвърля възможността някой без да си е платил така или иначе отпаднал от надпреварата после в разрез с правилата да се върне там, където не заслужава.
Т.е. моралът отхвърля напълно вероятността Литекс да спре да съществува в А група, в Б група, В група, да се премести в София, Асприля да сложи червената фланелка и това да е ЦСКА.

Усещаш ли се, че пишеш глупости?
Асприля ще бъде продаден. Литекс е вече разбит, ако разбира се не го върне АК, но това е малко вероятно.
Утопията оздравяване на ЦСКА, е блян на заблудените "моралисти".
Много по-вероятно е ПФК ЦСКА АД да престане да съществува. Тогава ми кажи каква е разликата между нов отбор в А областна и нов отбор в Б група. Само не ми казвай, че ще погубим Литекс, защото левскарите вече се справиха отлично с това.

Ти си неадекватен бе. Ти не четеш, не мислиш. Лаладия наричам хората като теб.
Моралът не търси единствено оздравяване, моралът за мен включва и ново дружество, но не това на Литекс, миньор Бобовдол или Чепинец. Ново дружество, но не донорство. Това е. Така правят в белите държави.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2015 18:19

Той не държи да е като в белите държави. Предпочита да гепи нещо и да се прави на ударен като настоява, че винаги си е било негово. Така става в България, не в белите държави.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2015 18:24

Всички чакат синдика да приключи работата си. Или ще предложи план за оздравяване или ще констатира фалит.
Второто е неприятно, но съвсем не значи край за ЦСКА, защото ЦСКА е футболна философия.
Аз нямам нищо против Ганчев, Божков, или двамата заедно с едно ново дружество от аматьорския футбол. Аз няма да престана да бъда фен на ЦСКА.
Аз обичам ЦСКА. Аз искам в България нещата да започнат да се случват както трябва, дори да не е най-изгодно. Така го правят големите и доказаните в развитието на професионалния футбол.

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 18:29

vaskonti написа:
Evil23 написа:
Кировец написа:Аз ли съм писал, че нас ни интересува Литекс? Па и нагъл на всичкото отгоре. Кои нас бе? :lol:

Написал съм, че ни интересува Литекс в друг аспект. Като не можеш да го схванеш не съм ти виновен. ;)

Под друг аспект вероятно визираш новите дрехи на Литекс?

Между другото, ще ми припомниш ли през 1999г., когато се регистрира сегашното ПФК, чие място и чий лиценз наследи, беше ли одобрено от всички всевъзможни иституции начело с УЕФА и... нямаше ли предварително изискване всичко това да се случи? След това ще те помоля да ми обясниш какво общо има онзи случай със сегашното преобличане.

Това ще се види. Ако БФС, УЕФА и ФИФА нямат нищо против преструктурирането на Литекс на ЦСКА в Б група, тогава трябва да сме свръх морални, за да сме само ние против.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 18:39

Evil23 написа:Това ще се види. Ако БФС, УЕФА и ФИФА нямат нищо против преструктурирането на Литекс на ЦСКА в Б група, тогава трябва да сме свръх морални, за да сме само ние против.

Аха, и като как ще стане това? За преструктурирането питам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 18:40

Кировец написа:Ти си неадекватен бе. Ти не четеш, не мислиш. Лаладия наричам хората като теб.
Моралът не търси единствено оздравяване, моралът за мен включва и ново дружество, но не това на Литекс, миньор Бобовдол или Чепинец. Ново дружество, но не донорство. Това е. Така правят в белите държави.

Не, явно ти не можеш да мислиш. С Литекс е свършено. Всички футболисти на Литекс, от които може да се вземе някое евро ще бъдат продадени, а други ще напуснат, защото 6 месеца без футбол, за един проф. футболист е много време.
Ще използвам твоята метафора за донорството. В този случай Литекс ще прилича на умиращ човек, който става само за донор на друг. И след като вторият може да бъде спасен, не виждам нищо неморално в това първия да бъде използван за донор.

р.s. А кой е неадекватен само времето ще покаже, някои хора преди да се разсънят напълно след дълбок сън, са доста неадекватни. ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2015 18:42

Това е футбол, т.е. спорт, а не производство на къщички.
Какво преструктуриране, какви 5 лева?
Както когато даден играч е участвал с национален отбор на една държава, после няма право да рита за друга. Морал, конкуренция, достойнство. Днес фалира един - утре друг. Всички ли трябва задължително да се връщат в А група и да бъдат преструктурирани?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2015 18:42

Evil23 написа:
Кировец написа:Ти си неадекватен бе. Ти не четеш, не мислиш. Лаладия наричам хората като теб.

Не, явно ти не можеш да мислиш. С Литекс е свършено. Всички футболисти на Литекс, от които може да се вземе някое евро ще бъдат продадени, а други ще напуснат, защото 6 месеца без футбол, за един проф. футболист е много време.
Ще използвам твоята метафора за донорството. В този случай Литекс ще прилича на умиращ човек, който става само за донор на друг. И след като вторият може да бъде спасен, не виждам нищо неморално в това първия да бъде използван за донор.

р.s. А кой е неадекватен само времето ще покаже, някои хора преди да се разсънят напълно след дълбок сън, са доста неадекватни. ;)

Какво е свършено с Литекс, че не се сещам? Ще участват в Б група, там дори имат Б отбор. Имат школа, разработена? Ти добре ли си бе?

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 18:51

Изчакай да дойде януари и пак ще говорим. Школата на Литекс при всички случаи, ще си остане школа на Литекс. ;)

Върни се в “Архив”