ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Evil23

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 17:15

Кировец написа:
Evil23 написа:От нецесекари в този подфорум, цесекарите трябва да се редят на опашка, за да могат да пишат. :shock: :(
Някои ще кажат, че преструктурирането е невъзможно, защото толкова и разбират.
Има слухове, че даже ФИФА и УЕФА не следят особено Б групите, разбира се, това няма как да бъде проверено. За това ще изчакаме, за да видим дали Литекс няма да стане на ЦСКА.
Едно е сигурно, доста от младите български футболисти на Литекс, ще преминат в ЦСКА, още сега през зимната пауза. ;)

Той бил написал, че нас ни интересува Литекс, ама бил го написал за друг аспект. :shock:

Е, ясно е, че "моралистите" не се интересуват от Литекс. Но тези, които не сме чак толкова морални ни интересува Литекс дотолкова, колкото би ни заинтересувала всяка разменна монета. Надявам се, че този път ме разбра! ;)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 дек 2015 17:16

Evil23 написа:
icko65 написа:Сульовци верно че има.Но се огледай хубаво-да не би да си сред тях.За омразата и простотията лек няма.Изказването ми е на база прочетените мнения в темата-от 6 мес.Ти повече от 20 надали си прочел..

Аз може да пиша отскоро, но преди това доста съм прочел. Всеки, който дори не е от ЦСКА, но се опитва да дава морални наклони, за мен е Сульо. ;)

Браво!Тази ти мисъл кърти не мивки ами шадравани!Всеки който не е от ЦСКА-да мълчи!Ти комуне ли си?Не коментирам повече с теб-ясен си ми!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2015 17:17

Кашчей написа:
Evil23 написа:
icko65 написа:Сульовци верно че има.Но се огледай хубаво-да не би да си сред тях.За омразата и простотията лек няма.Изказването ми е на база прочетените мнения в темата-от 6 мес.Ти повече от 20 надали си прочел..

Аз може да пиша отскоро, но преди това доста съм прочел. Всеки, който дори не е от ЦСКА, но се опитва да дава морални наклони, за мен е Сульо. ;)

Я виж ти..само тези, които сте от ЦСКА (от кой ли ЦСКА сте и вие не знаете май) имали право да дават мнения по казуса ЦСКА!?!

Той има пред вид Литекс, но в друг аспект, затова говори с позивни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 17:18

icko65 написа:Браво!Тази ти мисъл кърти не мивки ами шадравани!Всеки който не е от ЦСКА-да мълчи!

Ти си коментирай, но когато даваш наклони, ще е по-добре да ги даваш за твоят отбор!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 17:21

Evil23 написа:
icko65 написа:Браво!Тази ти мисъл кърти не мивки ами шадравани!Всеки който не е от ЦСКА-да мълчи!

Ти си коментирай, но когато даваш наклони, ще е по-добре да ги даваш за твоят отбор!

А ти отбор имаш ли, на сърцето любим, или си раздвоен между ЦСКА и Литекс. След като си вече от Литекс, що се хабиш да пишеш за ЦСКА :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 17:22

Кашчей написа:И как ще преминат в ЦСКА, след като вие нямата право на трудови договори с футболисти?!

Ще видиш как. 5-6 от младоците на Литекс ще преминат в ЦСКА. Не е нужно да им даваме проф. договори.
И понеже не можем да подписваме трудови договори, затова в момента нямаме никакви футболисти ли? :?
Нещо не мога да ти схвана мисълта.

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 17:24

Кашчей написа:А ти отбор имаш ли, на сърцето любим, или си раздвоен между ЦСКА и Литекс. След като си вече от Литекс, що се хабиш да пишеш за ЦСКА :mrgreen:

Това е глупав въпрос. И няма нужда да ти отговарям! ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 17:26

vaskonti написа:
Кашчей написа:
Evil23 написа:

Я виж ти..само тези, които сте от ЦСКА (от кой ли ЦСКА сте и вие не знаете май) имали право да дават мнения по казуса ЦСКА!?!

Той има пред вид Литекс, но в друг аспект, затова говори с позивни.

Днес прочетох и друга крилата мисъл, но не си спомням автора, обаче е в духа на: " Аз подкрепям само отбора, който играе на Българска армия, с червен екип и три звезди до сърцето, а кой ще е той за мен няма значение". Това е идеологията на гордите припознавачи, които нямат и капка срам да се наричат цесекари. Ще ме извиниш за следващият израз, който никога не съм употребявал във форума, но това са най-обикновени чорбари, защото са там, където е чорбата, келепира :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 17:28

Evil23 написа:
Кашчей написа:И как ще преминат в ЦСКА, след като вие нямата право на трудови договори с футболисти?!

Ще видиш как. 5-6 от младоците на Литекс ще преминат в ЦСКА. Не е нужно да им даваме проф. договори.
И понеже не можем да подписваме трудови договори, затова в момента нямаме никакви футболисти ли? :?
Нещо не мога да ти схвана мисълта.

Добре де, нали ще правите Литекс на ЦСКА, що трябва футболистите да преминават към ЦСКА, а после пак да ги връщате в Литекс :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2015 17:33

Морал (от латинското име moralitas означава маниер, характер, правилното поведение") е разграничаването на намерения, решения и действия между такива, които са добри и правилни и такива, които са лоши и грешни. Моралът е съществена част от стандарти и принципи, извлечени от етичния кодекс от определена философия, религия или култура както и от това, че човек притежава универсален характер.[1] Моралът е синоним на "доброта" и "правота".

Неморалността е обратната страна на морала (т.е. обратното на това, което е добро и правилно), докато аморалността е различно определяна като непознаване на, безразличие към и неверие във всеки набор от морални норми и принципи.

Върни се в “Архив”