Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: ПРО/РИНГ.бг или БТВ/НТВ

Мнениеот mursusaid » 20 юли 2009 17:49

buhinho написа:
futbolqga написа:Про БГ са уникално тъпи, о оня цайс от Ринг може да вкара всеки един нормален фен в лудницата с неадекватното си поведение (спрете му дрогата!) ...
Мачът на Левски да не се излъчва - ОК, не е чак такава загуба, но мачът на Черно Море ще си е на живот и смърт!Все пак победителят от тяхният двубой няма да вземе само парите за следващият кръг, но и ще получи шанса да играе с един превъзходен отбор - ПСВ!

Предаването на двата мача не зависи от Пробг или Ринг.. няма местни телевизии, които да предават двубоите.. откъде според теб да се вземе сигнал тогава?

ами ако мача се предава из нета,те от къде ще вземат сигнал??? значи може и да има камери на стадиона
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 20 юли 2009 17:53

АКО - защо решихте че 100 % ще го дават?

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Re: БЕНЗУКАН !!!

Мнениеот danchovalev » 20 юли 2009 17:53

Шакиб си е добър футболист, проблемът е, че от новия сезон бройката от 5-ма пада на 3-ма до колкото помня и тогава наистина някой ще изгърми и най-вероятно да е той...
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Мнениеот buhinho » 20 юли 2009 17:53

защо си мислиш, че ще има сигнал и в нета? това обикновено са нелегално пуснати телевизии и ако мача не се предава едва ли ще има откъде да се появи тоя сигнал
... and You'll Never Wall Alone...

Потребителски аватар
santiliana

Re: БЕНЗУКАН !!!

Мнениеот santiliana » 20 юли 2009 17:55

има една малка подробност, ултра.Казваш, че за Бензукан сме били "дали 300 хил. ", а кои сме това ние?! Парите за него , а и за всички останали играчи(добри или слаби) ги дава Батков, колкото и да не му харесваме клубната политика.И е най- нормално да проявим разбиране, защото това не са лев или два.В днешно време, при тази финансова криза, нямаме право да търсим сметка на собственика на отбора какво да прави с ненужните играчи, защото само той си знае колко пари е хвърлил на вятъра.Но при него има поне нещо съградено - виж терените, общежитието и др.Да, и мен ме дразнят някои негови изцепки, но нека го оставим сам да решава за покупко-продажбата на играчите.Сега и за вбъдеще.По-голяма вина мисля си, че имат различните треньори, като започнем от Мъри, та стигнем до Кокала. Защото те са виновни за честите травми на играчите и за това, че не умеят да играят "правилен" футбол. А иначе - САМО ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юли 2009 17:55

Ако мачът тръгне в нета, значи се предава от някоя телевизия.
Ще видим утре. Но ме яд, че от Ринг са нямали едно на ум с тези андорци. Ако тръгнеш да разчиташ на андорци...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: sportline - футболния "Уикенд" ?

Мнениеот ehh » 20 юли 2009 17:57

Единствените два сериозни спортни сайта са Спортал и Гонг.
Всичко друго жълтее и се пише на уличен език.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 20 юли 2009 18:03

Как тогава телевизии като немските примерно дават вси4ко,много просто отива цял екип и изла4ва от там,ама хората им се дават пари и за това имат много зрители.Виках си наи сетне не6то се слу4ва в на6ите телевизии ама уви.ПроБГ ТАПАЦИ

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 20 юли 2009 18:13

18:45 - 20:45 The UEFA Champions League Live!
Sant Julia vs. Levski Sofia

19:00 - 21:00 The UEFA Europa League Live!
FC Nistru Otaci vs. PFK Cherno More Varna

Интернет сайтовете още днес изкараха двата мача.. Предполагам вече са намерили начин да ги дават директно. Утре ще разберем със сигурност, но съм сигурен, че проблема е само и единствено в ПРО и РИНГ. Повечето сайтове ще излъчват и Екранас-Баку утре от 18ч.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 20 юли 2009 18:19

е това,че сайтовете са го заложили не значи,че ще го излъчат някъде.То и про.бг го бяха заложили но..
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Архив”