ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2015 16:51

Evil23 написа:
icko65 написа:Не е истина колко жалки цесекари има.Готови на всякакви врътки..

И се изказваш, щото си цесекар, или...? Кой го е грижа какво мислят някакви си Сульовци, които даже мразят ЦСКА?

А на теб кво ти пука, нали си фен на Литекс? Или поне след нова година ще си преструктурираш мисленето и тогава ще им станеш фен?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 16:56

Кировец написа:Като те интересува Литекс - свободно можеш да си съчиняваш в техния подфорум! :arrow:

Интересно ми е теб какво те интересува? Аз само съм посочил вероятните изходи, които са в пъти по-вероятни от вярата на "моралистите", че ЦСКА ще бъде оздравен. Да, ще оздравим ПФК ЦСКА АД, но никой не иска да даде пари, даже кампанията за оздравяване на ЦСКА, е събрала "внушителните" 11 хил. лева. Да, ще оздравим ЦСКА, но оздравяването ще дойде с чужди пари. И всеки казва- "Ти дай пари"!
Просто не е за вярване, че има толкова наивни хора сред цесекарите! Даже наивни е слаба дума!

р.s. Като не ти харесват моите мнения, просто не ги чети! ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2015 17:02

Evil23 написа:
Кировец написа:Като те интересува Литекс - свободно можеш да си съчиняваш в техния подфорум! :arrow:

Интересно ми е теб какво те интересува? Аз само съм посочил вероятните изходи, които са в пъти по-вероятни от вярата на "моралистите", че ЦСКА ще бъде оздравен. Да, ще оздравим ПФК ЦСКА АД, но никой не иска да даде пари, даже кампанията за оздравяване на ЦСКА, е събрала "внушителните" 11 хил. лева. Да, ще оздравим ЦСКА, но оздравяването ще дойде с чужди пари. И всеки казва- "Ти дай пари"!
Просто не е за вярване, че има толкова наивни хора сред цесекарите! Даже наивни е слаба дума!

р.s. Като не ти харесват моите мнения, просто не ги чети! ;)

Аз ли съм писал, че нас ни интересува Литекс? Па и нагъл на всичкото отгоре. Кои нас бе? :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 дек 2015 17:06

Evil23 написа:
icko65 написа:Не е истина колко жалки цесекари има.Готови на всякакви врътки..

И се изказваш, щото си цесекар, или...? Кой го е грижа какво мислят някакви си Сульовци, които даже мразят ЦСКА?

Сульовци верно че има.Но се огледай хубаво-да не би да си сред тях.За омразата и простотията лек няма.Изказването ми е на база прочетените мнения в темата-от 6 мес.Ти повече от 20 надали си прочел..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 17:07

Кировец написа:Аз ли съм писал, че нас ни интересува Литекс? Па и нагъл на всичкото отгоре. Кои нас бе? :lol:

Написал съм, че ни интересува Литекс в друг аспект. Като не можеш да го схванеш не съм ти виновен. ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 дек 2015 17:10

Evil23 написа:От нецесекари в този подфорум, цесекарите трябва да се редят на опашка, за да могат да пишат. :shock: :(
Някои ще кажат, че преструктурирането е невъзможно, защото толкова и разбират.
Има слухове, че даже ФИФА и УЕФА не следят особено Б групите, разбира се, това няма как да бъде проверено. За това ще изчакаме, за да видим дали Литекс няма да стане на ЦСКА.
Едно е сигурно, доста от младите български футболисти на Литекс, ще преминат в ЦСКА, още сега през зимната пауза. ;)

Той бил написал, че нас ни интересува Литекс, ама бил го написал за друг аспект. :shock:

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 17:10

icko65 написа:Сульовци верно че има.Но се огледай хубаво-да не би да си сред тях.За омразата и простотията лек няма.Изказването ми е на база прочетените мнения в темата-от 6 мес.Ти повече от 20 надали си прочел..

Аз може да пиша отскоро, но преди това доста съм прочел. Всеки, който дори не е от ЦСКА, но се опитва да дава морални наклони, за мен е Сульо. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2015 17:11

Evil23 написа:
Кировец написа:Аз ли съм писал, че нас ни интересува Литекс? Па и нагъл на всичкото отгоре. Кои нас бе? :lol:

Написал съм, че ни интересува Литекс в друг аспект. Като не можеш да го схванеш не съм ти виновен. ;)

Под друг аспект вероятно визираш новите дрехи на Литекс?

Между другото, ще ми припомниш ли през 1999г., когато се регистрира сегашното ПФК, чие място и чий лиценз наследи, беше ли одобрено от всички всевъзможни иституции начело с УЕФА и... нямаше ли предварително изискване всичко това да се случи? След това ще те помоля да ми обясниш какво общо има онзи случай със сегашното преобличане.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 17:12

Evil23 написа:От нецесекари в този подфорум, цесекарите трябва да се редят на опашка, за да могат да пишат. :shock: :(
Някои ще кажат, че преструктурирането е невъзможно, защото толкова и разбират.
Има слухове, че даже ФИФА и УЕФА не следят особено Б групите, разбира се, това няма как да бъде проверено. За това ще изчакаме, за да видим дали Литекс няма да стане на ЦСКА.
Едно е сигурно, доста от младите български футболисти на Литекс, ще преминат в ЦСКА, още сега през зимната пауза. ;)

И как ще преминат в ЦСКА, след като вие нямата право на трудови договори с футболисти?!
Припознавачите съвсем изтрещяхте, чак и през монитора се чува как ви щракат главите! Вие дори не си уважавате и сегашните си млади футболисти, които са израснали в ЦСКА и играят за ЦСКА. Горди армейци сте уж, а всъщност сте някакви жалки лекета, които нямат и капка чест и доблест!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 17:14

Evil23 написа:
icko65 написа:Сульовци верно че има.Но се огледай хубаво-да не би да си сред тях.За омразата и простотията лек няма.Изказването ми е на база прочетените мнения в темата-от 6 мес.Ти повече от 20 надали си прочел..

Аз може да пиша отскоро, но преди това доста съм прочел. Всеки, който дори не е от ЦСКА, но се опитва да дава морални наклони, за мен е Сульо. ;)

Я виж ти..само тези, които сте от ЦСКА (от кой ли ЦСКА сте и вие не знаете май) имали право да дават мнения по казуса ЦСКА!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”