Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Станислав Костов
Аз мисля, че колкото и да ви е яд, че ЦСКА ви прецака с това момче, темата Станислав Костов е приключила за вас от подуене и няма смисъл да я дъвчете.
естествено, че не... и за това цяла тема ли трябваше да отваряш ?
Още повече, че тоя селянин нямаше къде да играе... Вместо Карвальо и Дембеле в атака ли щеше да играе? Или вместо Дарко, Кривия или Йовов зад нападателите?
--
пп сигурен съм, че още първия кръг ще му го искараме през носа между другото
и се надявам да го пуснат от дясно да играе в зоната на минев; )
Още повече, че тоя селянин нямаше къде да играе... Вместо Карвальо и Дембеле в атака ли щеше да играе? Или вместо Дарко, Кривия или Йовов зад нападателите?
--
пп сигурен съм, че още първия кръг ще му го искараме през носа между другото

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:естествено, че не... и за това цяла тема ли трябваше да отваряш ?
--
пп сигурен съм, че още първия кръг ще му го искараме през носа между друготои се надявам да го пуснат от дясно да играе в зоната на минев; )
Само да не стане като с Пирин на Герена,че тогава май ви попиля защитата
- Santiago Munezz
- Контакти:
masona84 написа:Thsmith написа:естествено, че не... и за това цяла тема ли трябваше да отваряш ?
--
пп сигурен съм, че още първия кръг ще му го искараме през носа между друготои се надявам да го пуснат от дясно да играе в зоната на минев; )
Само да не стане като с Пирин на Герена,че тогава май ви попиля защитата
Попилял е защитата

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
pankin написа:Аз мисля, че колкото и да ви е яд, че ЦСКА ви прецака с това момче, темата Станислав Костов е приключила за вас от подуене и няма смисъл да я дъвчете.
Вие и с Платини ни бяхте прецакали,ама какво стана ?
-
- Контакти:
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Въобще не ме е яд, че Костов избра вечният ни враг.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- vladitol
- Контакти:
Thsmith написа:--
Каквото е ренде Минев ще съжалява,че е избрал чорбата

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- vladitol
- Контакти:
Друго ме притеснява,че не взехме Бенжалюн 

Support Stan!
-
- Контакти:
Не можем да се сърдим на Костов, че е избрал ЦСКА. Ако е фен на този отбор, то е нормално да го направи. Хубавото е, че не е лъгал, както Борносузов, да се разбере с нас и после айде на друго място. Не че всички при нас трябва да са от Левски, но поне е по-добре да не са от ЦСКА... Иначе ако вземем и крило ще е добре и с това ще сме почти готови. Огнянов пак го оставиха, не знам, може да е сериозен в тренировките и отдаден, обаче в мачовете е много зле и не знам поради каква причина го оставят. Единственото, за което се сещам е, че може би никой не го иска. !??
vladitol написа:Друго ме притеснява,че не взехме Бенжалюн
И по-добре, да не е Видич, кво толква го възхвалявате?!?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"