Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

karuzzo
Контакти:

Re: ПРО/РИНГ.бг или БТВ/НТВ

Мнениеот karuzzo » 20 юли 2009 17:09

Данчо цайса е най-тъпото копеле,което някога е виждал синия екран.По голям смешник едва ли ще има в близките 200 години

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: БЕНЗУКАН !!!

Мнениеот bigbonusprize » 20 юли 2009 17:10

SAMP написа:
UL_Blue написа:Вчера излезе инф., че в Левски се очаква аржентинец. От тази инф. следва въпросът със броиката за играчите извън ЕС. Доколкото съм запознат тази бройка в момента е запълнена(Тасевски,Зе,Жо,Рабех,Бензукан). Това означава, Шакиб няма да е картотекиран. За мен това е поредната глупост в Левски. Това е един от най-добрите защитници в Левски и само контузиите му пречат да се реализира. След като вече е възстановен мисля, че трябва да му се даде шанс поне до зимата. ЗА ТОВА НЕКА В. ГРЪНЧАРОВ ДА ПОПИТА "РЪКОВОДСТВОТО"(кавичките не са грешка) КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА С МАРОКАНЕЦА. След като го чакахме 2год. да се възстанови и дадохме 300х. евро мисля, че трябва да му се гласува доверие поне половин сезон.
Има и още един голям въпрос, който трябва да се задъде на ръководството. До колкото съм запознат догодина изтичат договорите на Рабех, Тасевски, Бензукан, а може би и на още играчи. Т.е. зимата тези играчи ще могат да преговарят с др. отбори. Въпросът е защо ръководството не им е предложило и защо се бави. Какво смята да прави с тези футболисти ?
ДАНО ГРАНЧАРОВ ПРОЧЕТЕ ВЪПРОСИТЕ МИ !!!
Лека работа госин Грънчаров !!! :lol:

За аржентинеца,сигурно ще бъде с двойно гражданство и второто ще е на държава от ЕС ;)
Пак си мисля,че ще дойде някой анонимник,който е от 3-та дивизия на Италия или Франция,но дано не съм прав.
Относно Бензукан,мн ми харесва,като футболист но вечерно време е,като прахосмукача ,засмуква всичко прахообразно на поразия :)А тези неща не остават скрити за ръководството ;) ,въпреки,че се съмнявам тва да е причината да не играе.

Откъде знаеш това са Шакиб?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 20 юли 2009 17:11

Хахахаха Данчо ми беше съученик в 30то СОУ и честно казано има много по бездарни от него. Като се сетя за ВитоКур Съраиванов /ака Фродо/ и ми прилошава.
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 20 юли 2009 17:12

UL_Blue написа:За аржентинеца,сигурно ще бъде с двойно гражданство и второто ще е на държава от ЕС
Пак си мисля,че ще дойде някой анонимник,който е от 3-та дивизия на Италия или Франция,но дано не съм прав.
Относно Бензукан,мн ми харесва,като футболист но вечерно време е
,като прахосмукача ,засмуква всичко прахообразно на поразия А тези неща не остават скрити за ръководството ,въпреки,че се съмнявам тва да е причината да не играе.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:) :) :)
Абе той и Рабех засмуква всички стълбове по пътя ама не му пречи да е най-добрият ни защитник. :lol:

Пич ти не може да си представиш на,какво се прави Бензукан :lol:
И Рабех не е режимлия,ама не може и да стъпи и на малкия пръст на Бензуканчо ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 20 юли 2009 17:13

Хахахахах изшмъркал е е праха за пране в пералнята и сега карат на сапун за екипите след мач.
Изображение

Futbol24
Контакти:

Мнениеот Futbol24 » 20 юли 2009 17:14

БТВ за повече от 5 години никакъв напредък, дори намалиха времето на студиото преди мача, така че по зле от тях надали може да е ...

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 20 юли 2009 17:15

bigbonusprize написа:
SAMP написа:
UL_Blue написа:Вчера излезе инф., че в Левски се очаква аржентинец. От тази инф. следва въпросът със броиката за играчите извън ЕС. Доколкото съм запознат тази бройка в момента е запълнена(Тасевски,Зе,Жо,Рабех,Бензукан). Това означава, Шакиб няма да е картотекиран. За мен това е поредната глупост в Левски. Това е един от най-добрите защитници в Левски и само контузиите му пречат да се реализира. След като вече е възстановен мисля, че трябва да му се даде шанс поне до зимата. ЗА ТОВА НЕКА В. ГРЪНЧАРОВ ДА ПОПИТА "РЪКОВОДСТВОТО"(кавичките не са грешка) КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА С МАРОКАНЕЦА. След като го чакахме 2год. да се възстанови и дадохме 300х. евро мисля, че трябва да му се гласува доверие поне половин сезон.
Има и още един голям въпрос, който трябва да се задъде на ръководството. До колкото съм запознат догодина изтичат договорите на Рабех, Тасевски, Бензукан, а може би и на още играчи. Т.е. зимата тези играчи ще могат да преговарят с др. отбори. Въпросът е защо ръководството не им е предложило и защо се бави. Какво смята да прави с тези футболисти ?
ДАНО ГРАНЧАРОВ ПРОЧЕТЕ ВЪПРОСИТЕ МИ !!!
Лека работа госин Грънчаров !!! :lol:

За аржентинеца,сигурно ще бъде с двойно гражданство и второто ще е на държава от ЕС ;)
Относно Бензукан,мн ми харесва,като футболист но вечерно време е,като прахосмукача ,засмуква всичко прахообразно на поразия :)А тези неща не остават скрити за ръководството ;) ,въпреки,че се съмнявам тва да е причината да не играе.

Откъде знаеш това са Шакиб?

Ами познавам хората с които излиза.
Едно е да пиеш,съвсем друго е да взимаш наркотици ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 юли 2009 17:16

Разочароващо в такъв случай...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Futbol24
Контакти:

Мнениеот Futbol24 » 20 юли 2009 17:19

Дарко взе паспорт още преди 2 години именно с цел да се освободи място за още 1 чужденец.

http://sportni.bg/?tid=40&oid=1120994

В момента имаме 4 играча без български или паспорт за ЕС - Рабех, Бензукан, Жо и Зе и мисля, че още 1 можем да картотекираме

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 20 юли 2009 17:22

red_guy написа:и по БТВ и по Ринг и по Диема коментаторите са удивително зле :oops: :oops:

коментарите на Борис Касабов не са зле.дано той да коментира повече мачове от ШЛ.

Върни се в “Архив”