Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПРО/РИНГ.бг или БТВ/НТВ
Данчо цайса е най-тъпото копеле,което някога е виждал синия екран.По голям смешник едва ли ще има в близките 200 години
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: БЕНЗУКАН !!!
SAMP написа:UL_Blue написа:Вчера излезе инф., че в Левски се очаква аржентинец. От тази инф. следва въпросът със броиката за играчите извън ЕС. Доколкото съм запознат тази бройка в момента е запълнена(Тасевски,Зе,Жо,Рабех,Бензукан). Това означава, Шакиб няма да е картотекиран. За мен това е поредната глупост в Левски. Това е един от най-добрите защитници в Левски и само контузиите му пречат да се реализира. След като вече е възстановен мисля, че трябва да му се даде шанс поне до зимата. ЗА ТОВА НЕКА В. ГРЪНЧАРОВ ДА ПОПИТА "РЪКОВОДСТВОТО"(кавичките не са грешка) КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА С МАРОКАНЕЦА. След като го чакахме 2год. да се възстанови и дадохме 300х. евро мисля, че трябва да му се гласува доверие поне половин сезон.
Има и още един голям въпрос, който трябва да се задъде на ръководството. До колкото съм запознат догодина изтичат договорите на Рабех, Тасевски, Бензукан, а може би и на още играчи. Т.е. зимата тези играчи ще могат да преговарят с др. отбори. Въпросът е защо ръководството не им е предложило и защо се бави. Какво смята да прави с тези футболисти ?
ДАНО ГРАНЧАРОВ ПРОЧЕТЕ ВЪПРОСИТЕ МИ !!!
Лека работа госин Грънчаров !!!
За аржентинеца,сигурно ще бъде с двойно гражданство и второто ще е на държава от ЕС![]()
Пак си мисля,че ще дойде някой анонимник,който е от 3-та дивизия на Италия или Франция,но дано не съм прав.
Относно Бензукан,мн ми харесва,като футболист но вечерно време е,като прахосмукача ,засмуква всичко прахообразно на поразияА тези неща не остават скрити за ръководството
,въпреки,че се съмнявам тва да е причината да не играе.
Откъде знаеш това са Шакиб?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Хахахаха Данчо ми беше съученик в 30то СОУ и честно казано има много по бездарни от него. Като се сетя за ВитоКур Съраиванов /ака Фродо/ и ми прилошава.

UL_Blue написа:За аржентинеца,сигурно ще бъде с двойно гражданство и второто ще е на държава от ЕС
Пак си мисля,че ще дойде някой анонимник,който е от 3-та дивизия на Италия или Франция,но дано не съм прав.
Относно Бензукан,мн ми харесва,като футболист но вечерно време е
,като прахосмукача ,засмуква всичко прахообразно на поразия А тези неща не остават скрити за ръководството ,въпреки,че се съмнявам тва да е причината да не играе.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
Абе той и Рабех засмуква всички стълбове по пътя ама не му пречи да е най-добрият ни защитник.
Пич ти не може да си представиш на,какво се прави Бензукан

И Рабех не е режимлия,ама не може и да стъпи и на малкия пръст на Бензуканчо

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Хахахахах изшмъркал е е праха за пране в пералнята и сега карат на сапун за екипите след мач.

БТВ за повече от 5 години никакъв напредък, дори намалиха времето на студиото преди мача, така че по зле от тях надали може да е ...
bigbonusprize написа:SAMP написа:UL_Blue написа:Вчера излезе инф., че в Левски се очаква аржентинец. От тази инф. следва въпросът със броиката за играчите извън ЕС. Доколкото съм запознат тази бройка в момента е запълнена(Тасевски,Зе,Жо,Рабех,Бензукан). Това означава, Шакиб няма да е картотекиран. За мен това е поредната глупост в Левски. Това е един от най-добрите защитници в Левски и само контузиите му пречат да се реализира. След като вече е възстановен мисля, че трябва да му се даде шанс поне до зимата. ЗА ТОВА НЕКА В. ГРЪНЧАРОВ ДА ПОПИТА "РЪКОВОДСТВОТО"(кавичките не са грешка) КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА С МАРОКАНЕЦА. След като го чакахме 2год. да се възстанови и дадохме 300х. евро мисля, че трябва да му се гласува доверие поне половин сезон.
Има и още един голям въпрос, който трябва да се задъде на ръководството. До колкото съм запознат догодина изтичат договорите на Рабех, Тасевски, Бензукан, а може би и на още играчи. Т.е. зимата тези играчи ще могат да преговарят с др. отбори. Въпросът е защо ръководството не им е предложило и защо се бави. Какво смята да прави с тези футболисти ?
ДАНО ГРАНЧАРОВ ПРОЧЕТЕ ВЪПРОСИТЕ МИ !!!
Лека работа госин Грънчаров !!!
За аржентинеца,сигурно ще бъде с двойно гражданство и второто ще е на държава от ЕС![]()
Относно Бензукан,мн ми харесва,като футболист но вечерно време е,като прахосмукача ,засмуква всичко прахообразно на поразияА тези неща не остават скрити за ръководството
,въпреки,че се съмнявам тва да е причината да не играе.
Откъде знаеш това са Шакиб?
Ами познавам хората с които излиза.
Едно е да пиеш,съвсем друго е да взимаш наркотици

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- bigbonusprize
- Контакти:
Разочароващо в такъв случай...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Дарко взе паспорт още преди 2 години именно с цел да се освободи място за още 1 чужденец.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1120994
В момента имаме 4 играча без български или паспорт за ЕС - Рабех, Бензукан, Жо и Зе и мисля, че още 1 можем да картотекираме
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1120994
В момента имаме 4 играча без български или паспорт за ЕС - Рабех, Бензукан, Жо и Зе и мисля, че още 1 можем да картотекираме
red_guy написа:и по БТВ и по Ринг и по Диема коментаторите са удивително зле![]()
коментарите на Борис Касабов не са зле.дано той да коментира повече мачове от ШЛ.