ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 11:23

Evil23 написа:
Beladona написа:Ок ли ? Ей , сладурче, Железният те хваща в две фрапиращи лъжи , аре престани !

Виж какво съм копирал, колежке! След това пак хвали "оздравяването" на Божков. ;)

Опитът да бъде набутан "ФК ЦСКА", вместо ПФК ЦСКА във В група, от страна на Ганчев води ли се оздравяване?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 дек 2015 11:32

Кашчей написа:Опитът да бъде набутан "ФК ЦСКА", вместо ПФК ЦСКА във В група, от страна на Ганчев води ли се оздравяване?

Да.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 19 дек 2015 12:42

Evil23 написа:
Beladona написа:Ок ли ? Ей , сладурче, Железният те хваща в две фрапиращи лъжи , аре престани !

Виж какво съм копирал, колежке! След това пак хвали "оздравяването" на Божков. ;)

Кво да гледам бре, Ян Железни ти наби такива шутове в муцуната с факти , че не знам как си жив още ....

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 19 дек 2015 12:50

Beladona написа:Кво да гледам бре, Ян Железни ти наби такива шутове в муцуната с факти , че не знам как си жив още ....

Какви факти, колежке? Това, което съм копирал, са фактите! Първоначално не съм обърнал голямо внимание на датата, защото търсех инфо за ПФК ЦСКА АД. Но фактът, че Божков си има готово дружество не можеш да го скриеш. :shock:

p.s. Понеже вие колежке, сте нежна душа- трябва други железни тролчета да ви защитават моминската чест, които даже не са от ЦСКА. Сега може пак да се опитвате да лъжете, че Божков ще оздравява. ;) 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 13:01

Дарителската кампания около спасяването на ЦСКА, организирана от "ЦСКА Акционерите" е неуспешна и това води до оставката на шефа на сдружението Иван Манов, а на поста му застава Антон Йовев.

Това обявиха "акционерите" на страницата си във "Фейсбук", отчитайки 11 хиляди лева дарения, което е далеч от поставената цел 20 милиона лева и под минимума от 1 милион лева записани като основание за продължаване на инициативата.

"Считано от днес (б.р. -вчера) Антон Йовев ще изпълнява функциите на председател на Сдружението. Междувременно кампанията на Сдружение "ЦСКА Акционерите" събра малко над 10 500 лв. Днес (б.р. - вчера) е последен ден, в който всеки може да дари средства по банков път, а в неделя изтича контролният срок. След това ще се пристъпи към изпълнение на поставените условия в кампанията", се пише в съобщението на сдружението.

Набраната сума от близо 11 000 лева ще бъде дарена на изпълнителния директор на волейболния ЦСКА Александър Попов.

http://gong.bg/bg-football/v-grupa/akci ... hna-357315

Сърца червени, сърца милиони!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2015 13:12

Кашак, как си прадставяш да се съберат 20 млн. - ти ненормален ли си :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2015 13:19

boabbb написа:Кашак, как си прадставяш да се съберат 20 млн. - ти ненормален ли си :?:

Баш съм си добре аз. Сигурен съм, че от Сектор Г за месец пиро и хорео дават повече пари, но то без пиро не може..няма да е истинска подкрепата за отбора. Аз не съм и очаквал да се събере този милион, който беше поставен, като условие, ама поне за волейболистите можехте и повече да се постараете.
Иначе сте милиони, нали-по 1 лев да бяхте дали, не повече!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Beladona

Мнениеот Beladona » 19 дек 2015 14:39

Evil23 написа:
Beladona написа:Кво да гледам бре, Ян Железни ти наби такива шутове в муцуната с факти , че не знам как си жив още ....

Какви факти, колежке? Това, което съм копирал, са фактите! Първоначално не съм обърнал голямо внимание на датата, защото търсех инфо за ПФК ЦСКА АД. Но фактът, че Божков си има готово дружество не можеш да го скриеш. :shock:

p.s. Понеже вие колежке, сте нежна душа- трябва други железни тролчета да ви защитават моминската чест, които даже не са от ЦСКА. Сега може пак да се опитвате да лъжете, че Божков ще оздравява. ;) 8-)

Божков ще Досмачка джуджето,нали съм ти казал...както Ян Железни ти наби няколко предни ножици в муцуната подобни на тази като на Негрете на Боби Михайлов през 86-та , така и Чери ще набие няколко такива в малката муцунка на Джуджи ! Само гледай !

Beladona

Мнениеот Beladona » 19 дек 2015 14:40

boabbb написа:Кашак, как си прадставяш да се съберат 20 млн. - ти ненормален ли си :?:

този въпрос към Дърпатов, ок ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 19 дек 2015 15:05

Evil23 написа:
Beladona написа:
Божков ще Досмачка джуджето,нали съм ти казал...както Ян Железни ти наби няколко предни ножици в муцуната подобни на тази като на Негрете на Боби Михайлов през 86-та , така и Чери ще набие няколко такива в малката муцунка на Джуджи ! Само гледай !

Колежке, кой е тоя Блян "железния"? Да не е някой, с който ходите на парада на "Феите"? :shock: 8-)
Божков може само да бърза, за да направи нов клуб в А областна, това може да направи.
Левски направиха огромна услуга на Ганчев, като буквално разбиха Литекс. Сега Ганчев преспокойно ще може да преструктурира Литекс на ЦСКА. Чакаме да дойде Януари, за да видим ходовете на всеки един от двамата.
Но първият гарантиран ход на Божков, ще бъде нова декларация, с която казва на моралистите, че оздравяването на дружеството е напълно невъзможно. Също така Божков, ще благодари на "моралистите" за доверието! ;)

p.s. Твоят единствено възможен ход, е да се молиш АК да върнат Литекс в елита. Защото, иначе Ганчев няма какво друго да направи с разбития Литекс, освен да го преструктурира в ЦСКА.

Ян Железни е потребителят Некакъв , нема да ти обяснявам защо , щото няма и да разбереш...Литекс няма да го върнат в А група , 99 % съм сигурен за това и 99 % съм сигурен , че Черепа взима ЦСКА !

Върни се в “Архив”