Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БЕНЗУКАН !!!
Тасевски що си мисля, че е българче..
- The deacon
- Контакти:
UL_Blue написа:Вчера излезе инф., че в Левски се очаква аржентинец. От тази инф. следва въпросът със броиката за играчите извън ЕС. Доколкото съм запознат тази бройка в момента е запълнена(Тасевски,Зе,Жо,Рабех,Бензукан). Това означава, Шакиб няма да е картотекиран. За мен това е поредната глупост в Левски. Това е един от най-добрите защитници в Левски и само контузиите му пречат да се реализира. След като вече е възстановен мисля, че трябва да му се даде шанс поне до зимата. ЗА ТОВА НЕКА В. ГРЪНЧАРОВ ДА ПОПИТА "РЪКОВОДСТВОТО"(кавичките не са грешка) КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА С МАРОКАНЕЦА. След като го чакахме 2год. да се възстанови и дадохме 300х. евро мисля, че трябва да му се гласува доверие поне половин сезон.
Има и още един голям въпрос, който трябва да се задъде на ръководството. До колкото съм запознат догодина изтичат договорите на Рабех, Тасевски, Бензукан, а може би и на още играчи. Т.е. зимата тези играчи ще могат да преговарят с др. отбори. Въпросът е защо ръководството не им е предложило и защо се бави. Какво смята да прави с тези футболисти ?
ДАНО ГРАНЧАРОВ ПРОЧЕТЕ ВЪПРОСИТЕ МИ !!!
Лека работа госин Грънчаров !!!
Тасевски не е ли вече и с българско гражданство? Колкото до Бензукан - на мен лично ми харесва повече от онази муха без глава - Зеткото!!! Когато играе Миланов, дясната зона на защитата винаги ни е най-уязвима!!! Да не говорим, че Живко всеки мач прави безумни нарушения около и в наказателното ни поле! Но, това е положението! Толкова силно се надявах да се освободим от него това лято........
Re: ПРО/РИНГ.бг или БТВ/НТВ
aми хората са го казали-деня се познава по утрото.С това осиране с реваншите на нашите отбори,показват какъв професионализъм да очакваме
За вас моряци ний живеем...
а относно договорите на тези играчи тва вече граничи с фантастиката а не с трансферните дела на синия отбор
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кое по точно?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кое по точно?
- anna_munda
- Контакти:
БTВ си бяха и остават номер 1 за мачове без значение дали ШЛ или ЛЕ така че тея от Про.бг и Ринг.бг само рекламите им да имаш...а всъщност кво се оказва поредните скапани телевизии..нямам думи,но така е в България докато не те прецакат напълно няма да се спрът
UL_Blue написа:
Вчера излезе инф., че в Левски се очаква аржентинец. От тази инф. следва въпросът със броиката за играчите извън ЕС. Доколкото съм запознат тази бройка в момента е запълнена(Тасевски,Зе,Жо,Рабех,Бензукан). Това означава, Шакиб няма да е картотекиран. За мен това е поредната глупост в Левски. Това е един от най-добрите защитници в Левски и само контузиите му пречат да се реализира. След като вече е възстановен мисля, че трябва да му се даде шанс поне до зимата. ЗА ТОВА НЕКА В. ГРЪНЧАРОВ ДА ПОПИТА "РЪКОВОДСТВОТО"(кавичките не са грешка) КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА С МАРОКАНЕЦА. След като го чакахме 2год. да се възстанови и дадохме 300х. евро мисля, че трябва да му се гласува доверие поне половин сезон.
Има и още един голям въпрос, който трябва да се задъде на ръководството. До колкото съм запознат догодина изтичат договорите на Рабех, Тасевски, Бензукан, а може би и на още играчи. Т.е. зимата тези играчи ще могат да преговарят с др. отбори. Въпросът е защо ръководството не им е предложило и защо се бави. Какво смята да прави с тези футболисти ?
Тасевски не е ли вече и с българско гражданство? Колкото до Бензукан - на мен лично ми харесва повече от онази муха без глава - Зеткото!!! Когато играе Миланов, дясната зона на защитата винаги ни е най-уязвима!!! Да не говорим, че Живко всеки мач прави безумни нарушения около и в наказателното ни поле! Но, това е положението! Толкова силно се надявах да се освободим от него това лято........
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Абсолютно!!! Зетя докато бе ту резерва, ту титуляр се раздаваше, но последната година издиша. А върха бе мача с андорците. Нямаше правилно отиграване.
Вчера излезе инф., че в Левски се очаква аржентинец. От тази инф. следва въпросът със броиката за играчите извън ЕС. Доколкото съм запознат тази бройка в момента е запълнена(Тасевски,Зе,Жо,Рабех,Бензукан). Това означава, Шакиб няма да е картотекиран. За мен това е поредната глупост в Левски. Това е един от най-добрите защитници в Левски и само контузиите му пречат да се реализира. След като вече е възстановен мисля, че трябва да му се даде шанс поне до зимата. ЗА ТОВА НЕКА В. ГРЪНЧАРОВ ДА ПОПИТА "РЪКОВОДСТВОТО"(кавичките не са грешка) КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА С МАРОКАНЕЦА. След като го чакахме 2год. да се възстанови и дадохме 300х. евро мисля, че трябва да му се гласува доверие поне половин сезон.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Абсолютно!!! Зетя докато бе ту резерва, ту титуляр се раздаваше, но последната година издиша. А върха бе мача с андорците. Нямаше правилно отиграване.

The deacon написа:UL_Blue написа:Вчера излезе инф., че в Левски се очаква аржентинец. От тази инф. следва въпросът със броиката за играчите извън ЕС. Доколкото съм запознат тази бройка в момента е запълнена(Тасевски,Зе,Жо,Рабех,Бензукан). Това означава, Шакиб няма да е картотекиран. За мен това е поредната глупост в Левски. Това е един от най-добрите защитници в Левски и само контузиите му пречат да се реализира. След като вече е възстановен мисля, че трябва да му се даде шанс поне до зимата. ЗА ТОВА НЕКА В. ГРЪНЧАРОВ ДА ПОПИТА "РЪКОВОДСТВОТО"(кавичките не са грешка) КАКВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА С МАРОКАНЕЦА. След като го чакахме 2год. да се възстанови и дадохме 300х. евро мисля, че трябва да му се гласува доверие поне половин сезон.
Аз чух че Аржентинеца е с Европейски паспорт, така че това няма да е проблем според мен.Иначе и аз мисля че Бензукан е доста стабилен защитник и не трябва да го изпускаме така след като го хранихме 2 години.И НАИСТИНА НЕКА РЪКОВОДСТВОТО ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЗА ДОГОВОРИТЕ
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!
anna_munda написа:ШЛ няма ли да е по Диемите ?
диемите ще дават шамп.лига,но ще имат право на втори избор при определяне на кой мач да излъчват.Първия изббор ще е за Про ли кво там се води
За вас моряци ний живеем...
anna_munda написа:ШЛ няма ли да е по Диемите ?
2 за диема 1 за Про.бг