Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar4o
Контакти:

Re: sportline - футболния "Уикенд" ?

Мнениеот kanar4o » 20 юли 2009 15:52

Лично мое мнение ,че спортала е доста по-класен сайт от гонга. Особено в отношение "Европейски футбол" .
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Пропадна излъчването на Левски и Черно море

Мнениеот LoveAndPeace » 20 юли 2009 15:55

tprodanov написа:
LoveAndPeace написа:
tprodanov написа:Е какъв им е проблема да се вдигнат с едно бусче техника и да отидат да го предават. Нещо ми подсказва, че андорската телевизия няма да има нищо против, нито пък ще иска много пари...

Че разходите ще бъдат повече от приходите малък проблем ли е ? :)

Проблем е единствено на мениджърите. Да докараш мач на Левски на загуба по телевизията, граничи с безумиците да имаш нефтохим на загуба, но явно това го можем. Телевизиите печелят от реклами. А реклами на този мач ще има, независимо от заряда му.

Интерес към мача на Левски ще има това е ясно. Но 2 дни преди мача да организираш подобно предаване и местната телевизия да откаже да предава мача.
Просто мисля , че разходите ще са прекалено големи.
Не можеш да отидеш при рекламодателите и да им кажеш "Ами рекламата се вдига с 50% понеже еди какво си за този мач има проблеми."

tamkuan
Контакти:

Re: Защо искат,да махнат Велев

Мнениеот tamkuan » 20 юли 2009 15:58

така и аз да кажа какво мисля,защто играем с центрирания,а нямаме поне един да е голмаистор с глава.Жоро Христов ли ще надскача защтитници по 190.Пари нямаме това е проблема.Нямаме един скъп трансвер незнам откога,изключвам Рабех защтото е защтитник,а Левски винаги играе за победа.Къде са ни класните нападатели,защто не са купили един,а брояха преди по 2,5 мил. за ЧИЛИКОВ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Защо искат,да махнат Велев

Мнениеот bigbonusprize » 20 юли 2009 15:59

dunedanetz написа:Хубаво де, аз и предния пост казах, че за момента не говоря лошо за Велев. Просто за мен той не е добър треньор. Уважението на феновете не се купува или договаря, то се печели. Замисли се по един въпрос - защо последната година на Мъри на Герена, когато всеки ни би, публиката не тръгна да го псува? Защото Мъри си спечели уважението на феновете и няколко загуби не можаха да го разрушат. Затова и сега като треньор на национала и на Литекс, феновете на Левски скандират името му, когато дойде на Герена с Литекс, или на националния стадион. Велев трябва да ни спечели. Досега не е успял, не виждам с постъпките си как ще го направи и занапред, дано не съм прав, дано под негото командване на треньорския пост направим нови европоходи и Велев си заслужи овациите. Но аз прибързани хвалби на никой няма да дам. И двамата искаме доброто на Левски, то е ясно, просто и двамата си имаме различни виждания, как това може да стане.

Е като не е добър треньор да го псуваме ли? Като викаме Велев к*рво по-добър ли става или пък това помага на футболистите? Много грозни скандирания имаше миналият сезон, има ги и този... Велев винаги ще бъде част от историята на Левски (и като футболист, и като треньор)!!! Апелирам да се спре просташкото псуване на сините легенди...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 20 юли 2009 16:01

Ама това за Васил Левски май е вярно . И миналата година го пишеше и то не в Спортлайн .

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юли 2009 16:02

Е ти няма нужда да ходиш, цените остават същите. Самото ходене на техниката до там, и разходите по персонала и самата техника са пренебрежими пари. Правата за местната телевизия, при един нормален разговор ще струват едно нищо, това не е футболна страна. Най-вероятно отговора ще бъде - бе като ви се снима, снимайте.

А ако си мислиш, че те не са си сложили достатъчно пари в цената на рекламите, за да имат при всякакви случаи, вервай ми, печелят си достатъчно

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 20 юли 2009 16:02

http://ring.bg/statija/pro-bg-nyama-da- ... -more.html
дори и в подзаглавието си имат правописна грешка."бългърските" :!: наистина са "про" в тази телевизия
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2009 16:03

HenryII написа:Оставка!

Ти пък! Тука става въпрос за друго. Шефа на телевизията не се казва Емил Велев. Това "Оставка" е за друг пост. :mrgreen:

Nekaf
Контакти:

Мнениеот Nekaf » 20 юли 2009 16:04

stili4a написа:само да те светна,че почти всички новини на гонг първо се появяват в сайта на спортал и после в гонг,нищо лично,но факт ;)

А само аз да те светна,че бързите новини,които излизат в сайта(и са истина),са цитати от други медии-ММ,Фокус,7 дни и прочие.Докато в гонга това е много рядко и се разчита на собствения ресурс.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 20 юли 2009 16:07

а къде е СЕМ или там друг орган,който да санкционира телевизията за лъжлива,невярна и подвеждаща реклама
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Архив”