HekakaB написа:
Брех, и тука нема Инджов.Къде ли се е скрил проклетника?![]()
![]()
А сега дай за ,,Леевски,, да видим къде е Шопарски ДеПеСаров.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HekakaB написа:
Брех, и тука нема Инджов.Къде ли се е скрил проклетника?![]()
![]()
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:При тях май не е вкарана последната промяна, нали имаха скоро ОС.Пък и не е по темата.И сам можеш да го провериш.Общодостъпна публична информация е.
Evil23 написа:ОК, явно аз съм се объркал. Инджов не фигурира никъде в ЦСКА. И още по-добре! Сега трябва да изгоним и Манджуков и всичко ще се нареди! И без това собствеността на Манджуков младши, е ризата на гърбът му.
р.s. Никъде не съм казвал, че Томов не е виновен. Томов е виновен, но умишленият фалит на ЦСКА, е пробван от Манджуков и Инджов.
memnto написа:Дъртия все още демонстрира некомпетентност из темите за ЦСКА. Пък и все оше има такива дето му отговарят..
Evil23 написа:ОК, явно аз съм се объркал. Инджов не фигурира никъде в ЦСКА. И още по-добре! Сега трябва да изгоним и Манджуков и всичко ще се нареди! И без това собствеността на Манджуков младши, е ризата на гърбът му.
р.s. Никъде не съм казвал, че Томов не е виновен. Томов е виновен, но умишленият фалит на ЦСКА, е пробван от Манджуков и Инджов.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Много лековато се хващаш на манипулациите на Лупи.Днешното му писмо разкрива само как е прецакал Манджуков и Инджов да му сърбат попарата.Срещу само милион им е прехвърлил клуб с 29 милиона задължения и още 56 милиона загуби покрити от капитала преполагам.Демек източени.Крадеца вика дръжте крадеца.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта