Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пропадна излъчването на Левски и Черно море
то е ясно,че е кинти всичко.Но лъжливата реклама какво е?
За вас моряци ний живеем...
Мача Черно море - Искра ще се играе в Тираспол, доколкото си спомням. Който не знае какво е Тираспол, да порови малко и да почете. Нашите телвизии, че са малоумни си е верно, но в случая едва ли вината е в тях. За мача на Левски е ясно. след като няма да има излъчване как да се предава?
-
- Контакти:
Re: Защо искат,да махнат Велев
Хубаво де, аз и предния пост казах, че за момента не говоря лошо за Велев. Просто за мен той не е добър треньор. Уважението на феновете не се купува или договаря, то се печели. Замисли се по един въпрос - защо последната година на Мъри на Герена, когато всеки ни би, публиката не тръгна да го псува? Защото Мъри си спечели уважението на феновете и няколко загуби не можаха да го разрушат. Затова и сега като треньор на национала и на Литекс, феновете на Левски скандират името му, когато дойде на Герена с Литекс, или на националния стадион. Велев трябва да ни спечели. Досега не е успял, не виждам с постъпките си как ще го направи и занапред, дано не съм прав, дано под негото командване на треньорския пост направим нови европоходи и Велев си заслужи овациите. Но аз прибързани хвалби на никой няма да дам. И двамата искаме доброто на Левски, то е ясно, просто и двамата си имаме различни виждания, как това може да стане.
-
- Контакти:
Въпроса не е в това дали ще се дава мача или не. Въпроса е принципен. Телевизията първо е трябвало да си договори нещата с андорската и молдовската телевизии, да си завърже гащите и тогава, когато всичко е 100% сигурно, да пуска рекламите за мачовете.
dunedanetz написа:Въпроса не е в това дали ще се дава мача или не. Въпроса е принципен. Телевизията първо е трябвало да си договори нещата с андорската и молдовската телевизии, да си завърже гащите и тогава, когато всичко е 100% сигурно, да пуска рекламите за мачовете.
именно

За вас моряци ний живеем...
-
- Контакти:
Re: Владимир Гаджев
Чавдар дано никога повече не помирише националната фланелка. Добре, че от известно време не го викат, и по-добре.
Re: sportline - футболния "Уикенд" ?
само да те светна,че почти всички новини на гонг първо се появяват в сайта на спортал и после в гонг,нищо лично,но факт 

Re: sportline - футболния "Уикенд" ?
stili4a написа:само да те светна,че почти всички новини на гонг първо се появяват в сайта на спортал и после в гонг,нищо лично,но факт
някъде между пълните тъпотии, които пишат е нормално да има и истини

LoveAndPeace написа:tprodanov написа:Е какъв им е проблема да се вдигнат с едно бусче техника и да отидат да го предават. Нещо ми подсказва, че андорската телевизия няма да има нищо против, нито пък ще иска много пари...
Че разходите ще бъдат повече от приходите малък проблем ли е ?
Проблем е единствено на мениджърите. Да докараш мач на Левски на загуба по телевизията, граничи с безумиците да имаш нефтохим на загуба, но явно това го можем. Телевизиите печелят от реклами. А реклами на този мач ще има, независимо от заряда му.