ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ плейоф: АИК 0-0 ЛЕВСКИ
Нормално е че в АИК в Швеция дадоха отпор, но те знаеха че шанса им да се класират е победа там. Въпреки всичко аз не видях да създадат някакви много опасни ситуации пред нас...1-2 удара от далече и няколко центрирания. Определено не се е налагало Митрев да става играч на мача, просто имаха териториално предимство. Знаем че на Герена ние ще сме отбора които ще води играта и ще диктува събитията. Задачата ни е просто ранен гол както срещу Калмар за да ги пречупим психически.
Дарко Тасевски беше анемичен. Много мудно работеше с топката. Лошо впечатление ми направи отиграването му в самият край на мача, когато Грийн му свали страхотно топката с глава, а той буквално я изплю по посока на вратата на АИК 
При един майсторски завършек на тази ситуация спокойно можеше да водим с 0:1 на почивката. Определено слабо представяне на Тасевски.
За Влади Гаджев също не може да се кажат кой знае колко добри неща. Играха му не спореше, въпреки, че имаше желание.

При един майсторски завършек на тази ситуация спокойно можеше да водим с 0:1 на почивката. Определено слабо представяне на Тасевски.
За Влади Гаджев също не може да се кажат кой знае колко добри неща. Играха му не спореше, въпреки, че имаше желание.
-
Неочаквах да е чак толкова позиционен ( тегав ) мач !
Мислих, че ще има голове и в двете врати .... което щеше да е далеч по добрия вариант !
Примерно .... > 1 : 1 или 2 : 2 щеше да е идеално !
Но, не би !
За мен се получи .... един селски мач, с много малко стойностен футбол.
Бих казал, дори под средното ниво на "А група" !
Много единоборства, борба, тичане, блъскане, центрирания .... често топката "хапеше" играчите и от двата отбора ....
Определено не стана мач.
Не ми хареса, плахата игра на Левски през първия половин час !
Можеше много лошо да пострадаме от това поведение ....
Второто полувреме - малко по добре бяха нещата.
Лошото е, че нямахме чисто голово положение !
Няколко ситуации .... един удар на Жо, и толкова ! ?
Не, че и домакините имаха положения ? !
Разчитаха на мачкането, при високите топки .... и на ударите от средно и далечно разстояние ( трябва да отличим Митрев за отразяването на точните им удари ) ... другото, и при тях бяха някви ситуации, но не чисто - голови.
Абсолютно равностоен мач, което на мен не ми хареса !
Предполагах, че сме по добрия отбор !
Прави впечатление, че шведите блокираха всичките ни силни страни, които показваше Левски до тук в мачовете си !
Всъщност, аз все още съм си убеден, че имаме по добрите играчи .... и отбор, но просто снощи, като че ли, бяхме надиграни тактически ! ?
Положителното в случая е, че АИК според мен, си играха на ръба на възможностите .... видяхме ги какво могат, сега на реванша, е наш ред ! ! !
Трябва Ясен да измисли, как да преодолеем пресата и покритието им по терена .... и всичко ще си дойде на мястото.
Пак го пиша - мисля, че на шведите им се получиха до голяма степен нещата !
А при нас .... едва на 30-40 %
В този смисъл .... те едвали има какво още да ни покажат ( изненадат ) ... така, че картите ( козовете ) са в наши ръце !
Няма да бъде лесно на "Герена", но и тия ще си заминат !
Трябва само, психическа устоичивост !
Без нея .... няма да стане ! ...
Мислих, че ще има голове и в двете врати .... което щеше да е далеч по добрия вариант !
Примерно .... > 1 : 1 или 2 : 2 щеше да е идеално !
Но, не би !
За мен се получи .... един селски мач, с много малко стойностен футбол.
Много единоборства, борба, тичане, блъскане, центрирания .... често топката "хапеше" играчите и от двата отбора ....
Определено не стана мач.
Не ми хареса, плахата игра на Левски през първия половин час !
Можеше много лошо да пострадаме от това поведение ....
Второто полувреме - малко по добре бяха нещата.
Лошото е, че нямахме чисто голово положение !
Няколко ситуации .... един удар на Жо, и толкова ! ?
Не, че и домакините имаха положения ? !
Разчитаха на мачкането, при високите топки .... и на ударите от средно и далечно разстояние ( трябва да отличим Митрев за отразяването на точните им удари ) ... другото, и при тях бяха някви ситуации, но не чисто - голови.
Абсолютно равностоен мач, което на мен не ми хареса !
Предполагах, че сме по добрия отбор !
Прави впечатление, че шведите блокираха всичките ни силни страни, които показваше Левски до тук в мачовете си !
Всъщност, аз все още съм си убеден, че имаме по добрите играчи .... и отбор, но просто снощи, като че ли, бяхме надиграни тактически ! ?
Положителното в случая е, че АИК според мен, си играха на ръба на възможностите .... видяхме ги какво могат, сега на реванша, е наш ред ! ! !
Трябва Ясен да измисли, как да преодолеем пресата и покритието им по терена .... и всичко ще си дойде на мястото.
Пак го пиша - мисля, че на шведите им се получиха до голяма степен нещата !
А при нас .... едва на 30-40 %
В този смисъл .... те едвали има какво още да ни покажат ( изненадат ) ... така, че картите ( козовете ) са в наши ръце !
Няма да бъде лесно на "Герена", но и тия ще си заминат !
Трябва само, психическа устоичивост !
Без нея .... няма да стане ! ...

Бижутера написа:СВОБОДЕН написа:След такъв резултат, ако тука не можем да ги отстраним за къде сме. Длъжни сме да ги бием на реванша.
пак се почват с тия фрази....и какво ще стане ако не ги отстраним? ще свърши света ли?![]()
Края на света се отлага както знаеш за 2012г

СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
От мач на мач затъвате.Впрочем навсякъде ,където е бил тренер Ясен Петров,отборите му следват тази линия-силно начало,после криза в играта на отбора,после скандали и разногласия с играчите.Накрая го гонят!
-
- Контакти:
joro65 написа:От мач на мач затъвате.Впрочем навсякъде ,където е бил тренер Ясен Петров,отборите му следват тази линия-силно начало,после криза в играта на отбора,после скандали и разногласия с играчите.Накрая го гонят!
Ще го имам пред вид, този анализ, който направи.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Unforgiven_M
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:За мен се получи .... един селски мач, с много малко стойностен футбол.
Определено не стана мач.
+1
-
- Контакти:
Играхме доста страхливо на моменти.
Шведите се оказаха доста корав отбор и стояха на терена тактически грамотно.
Буквално ни задушаваха с пресата, която правеха.
Това 0:0 е добър турнирен резултат все пак.
Определено снощи не беше вечерта на Левски.

Шведите се оказаха доста корав отбор и стояха на терена тактически грамотно.
Буквално ни задушаваха с пресата, която правеха.
Това 0:0 е добър турнирен резултат все пак.
Определено снощи не беше вечерта на Левски.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
joro65 написа:От мач на мач затъвате.Впрочем навсякъде ,където е бил тренер Ясен Петров,отборите му следват тази линия-силно начало,после криза в играта на отбора,после скандали и разногласия с играчите.Накрая го гонят!
Това е така, но нека все пак Ясен вземе някакси реванша.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
1:1 на реванша напълно реална прогноза бягайте към най-близкия пункт за цветни метали да продавате за по-голям залог.