NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот pomiqrat » 28 фев 2022 15:32

Чикаго - Голдън ли ще са на финал или Леброн ще стане клътчър
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 фев 2022 16:28

rhaegar написа:LeGM събра бесни страшни пенсии и се осра до ушите. Нишо не играем, ама не можем и да танкваме, щото няма пикове. Ужасна работа на фронт офиса във втори пореден offseason. Май лятото ще е време на прочистване.

Ами като давате на играчи да се правят на мениджъри и да въртят селекцията така!
Иначе преди време още когато привлякоха Леброн и почнаха да сукат състава около него
някой от феновете на ЛАЛ (да не беше точно ти) си каза че ще е успешен период за отбора
1 титла за 4 г. и целта се изпълни. Как ще се излиза от кризата след тези 4 г. вече не знам, може би
с това че всички искат в ЛАЛ да можете да дръпнете някои по-силни свободни агенти и да се завъртят
нещата покрай тях(трейдове, размени за пикове).

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 фев 2022 16:54

Pichichi написа:
rhaegar написа:LeGM събра бесни страшни пенсии и се осра до ушите. Нишо не играем, ама не можем и да танкваме, щото няма пикове. Ужасна работа на фронт офиса във втори пореден offseason. Май лятото ще е време на прочистване.

Ами като давате на играчи да се правят на мениджъри и да въртят селекцията така!
Иначе преди време още когато привлякоха Леброн и почнаха да сукат състава около него
някой от феновете на ЛАЛ (да не беше точно ти) си каза че ще е успешен период за отбора
1 титла за 4 г. и целта се изпълни. Как ще се излиза от кризата след тези 4 г. вече не знам, може би
с това че всички искат в ЛАЛ да можете да дръпнете някои по-силни свободни агенти и да се завъртят
нещата покрай тях(трейдове, размени за пикове).

Казах че почти всички отбори ще убият за една титла на 4 години. И въпреки това, нещата тогава далеч не изглеждаха че ще приемат такава посока. Всичко се разпадна след спечелването на титлата в балона. Преди това имаше някаква идея, трейдна се за суперзвезда, която е отличен партньор на ЛеБрон, отборът беше запълнен отлично след драмата с Ленард. Следващите две лета са синоним на абсолютно некомпетентен строеж на отбора. Не казвам, че вината е изцяло в Джеймс, напротив, по-виновни са тези, които се съгласиха да докарат желаните от него играчи.

И въпреки всичко, аз съм на мнение че ако АД беше здрав, щеше да са различни и миналия и този сезони.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 фев 2022 17:10

Казах че почти всички отбори ще убият за една титла на 4 години. ...

Да точно!
Ами не се получиха нещата май и добре че поне има една титла!

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 28 фев 2022 20:16

Планът на Лейкърс за този 4-5 годишен период, който визирате, бе ЛеБрон да предаде щафетата на Дейвис и АД да е най-добрият играч в ЛАЛ, около когото да се гради играта и отбора ( естествено това е съгласувано с Джеймс ), но понеже Дейвис си е стъклена принцеса още от времето на НОП, се налага ЛеБрон да вкарва по 30 точки на мач и да им най-добрият играч. Дейвис няма как да влезе във форма, защото през месец се контузва за по месец и реално няма как да се случат нещата. И понеже всеки краен изход е съвкупност и следствие от някакви решения или събития, като се добавят и грешната трансферите на отбора и нещата се натрупват. А то техните грешки като домино направо, една след друга, една след друга

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 28 фев 2022 20:27

Забравих да кажа нещо много важно. В дългосрочен план проблемът на Лейкърс не е Уестбрук, щото ще го изтърпят още 1 година и няма да подпишат повече с него. Проблемът на Лейкърс в дългосрочен план е, че разчитаха след ЛеБрон Дейвис да им стане франчайз играча за идните 6-7 години около когото да градят шампионски отбор след като ЛеБрон се махне. Обаче Лейкърс и това няма да имат след като Дейвис е постоянно контузен и тука идва лафът дъ бест абилити ис авейлъбилити

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 фев 2022 23:30

logo5 написа:Забравих да кажа нещо много важно. В дългосрочен план проблемът на Лейкърс не е Уестбрук, щото ще го изтърпят още 1 година и няма да подпишат повече с него. Проблемът на Лейкърс в дългосрочен план е, че разчитаха след ЛеБрон Дейвис да им стане франчайз играча за идните 6-7 години около когото да градят шампионски отбор след като ЛеБрон се махне. Обаче Лейкърс и това няма да имат след като Дейвис е постоянно контузен и тука идва лафът дъ бест абилити ис авейлъбилити

Интересно е ти като фен на Уориърс да цитираш този лаф - кой от вашите хора не е пропускал доста мачове по здравословни причини?
Не казвам, че не е вярно, но зависи от съотношението на "болен здрав носи" и от това, колко получаваш, когато е здрав. Така стана, че за периода на Дейвис при нас засега водим с една титла. Ще видим как ще продължи.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 01 мар 2022 00:29

В голяма грешка си, не съм никакъв фен Уориърс. По-скоро феновете на Лейкърс припознаха Уориърс след пенсионирането на Коби и ребилта, но понеже Лейкърс бяха на дъното, а феновете им трябваше да викат за някого и решиха за ГС, точко когато Уориърс станаха комерсиални. И относно това което съм написал. Кое не е вярно. Дейвис си е чуплив още от времето му В НОП. В дългосрочен план точно това им беше идеята - да градят отбора около Дейвис, който тогава беше на 26 години някъде, за какво иначе ще си дадат пиковете до 2027-8 година

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 01 мар 2022 08:33

Извинявай, ако съм те обидил с подозренията в пристрастие към Голдън Стейт. Просто горе-долу когато се активизира тук се декларираха като фенове на Уориърс. Лично аз не го смятам за лошо нещо. Просто и те изпитват проблеми с контузии сравнително често напоследък. И никъде не съм писал, че твоята теза е невярна. Просто отбелязах, че трябва да се отчете и какво си получил насреща.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 01 мар 2022 11:55

Buck32 написа:Извинявай, ако съм те обидил с подозренията в пристрастие към Голдън Стейт. Просто горе-долу когато се активизира тук се декларираха като фенове на Уориърс. Лично аз не го смятам за лошо нещо. Просто и те изпитват проблеми с контузии сравнително често напоследък. И никъде не съм писал, че твоята теза е невярна. Просто отбелязах, че трябва да се отчете и какво си получил насреща.

И аз се извинявам, ако съм прозвучал по-нападателно. Контузиите са си голям фактор и доста от отборите изпитват проблем с този фактор, но този фактор е единствият, върху който организацията не може да окаже влияние ( контролира ), нито да предвиди. Ти виж само колко играчи скъсаха предна кръстна в коляното последните 1-2 година. Относно Дейвис - той мисля не е имал някаква по-сериозна контузия дето да го извади за период от 9 месеца - 1 година ( ахилес, връзки в коляното ), но е имал десетки по-дребни контузии, които са го вадили за по месец-два ( рамо, кръст, глезен, счупен пръст, коляно ) Общо взето всичко по-минимално, което може да контузи го е контузвал и то по няколко пъти. Относно това с титлата си бе цел и абсолютен успех - за план от 4 години да спечелиш 1 титла си е постижение. Има доста отбори, които нямат и нито една. Но това беше само половината от плана или по-скоро по-краткосрочния план за Лейкърс ( да спечелят титлата близките 2-3 години ). Другата е половина е, това което казах за граденето на отбора около Дейвис

Върни се в “Архив”