Това снощи може би беше дъното на шампионската лига от много време насам, Ювентус и Виляреал с качество достойно за лигата на конференциите. Който и да продължи от тях на 1/4 финал ще е най-голямата боксова круша. Антифутбол от Ювентус и мърдосване и ходене по терена от Виляреал.
Иначе за днес Атлетико имат ли отсъстващи?
Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Шампионска лига (2021/2022)
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:Това снощи може би беше дъното на шампионската лига от много време насам, Ювентус и Виляреал с качество достойно за лигата на конференциите. Който и да продължи от тях на 1/4 финал ще е най-голямата боксова круша. Антифутбол от Ювентус и мърдосване и ходене по терена от Виляреал.
ДА!
Дори може би най-важният ни играч в офанзивен план няма да може да играе в следващите
3 мача (ако се класираме на 1/4 финал) заради ЧК с/у Порто-> Я. Ф. Караско.
Д. Вас и М. Куня със сигурност също пропускат мача. Гризман отдавна не е играл но тренира, резревният ни
вратар също е с някакви проблеми. Коке също е под въпрос уж с по-големи изгледи да не играе в мача довечера.
Лемар също е със съмнения и поне се очаква да е резерва.
От Юнайтед май Е. Кавани няма да може да играе.
Последна промяна от Pichichi на 23 фев 2022 14:29, променено общо 3 пъти.
Виляреал е способен да не загуби в Италия така че внимание там към реванша, може да има
някои дузпи.
някои дузпи.
- insaneboy1
- Контакти:
Pichichi написа:insaneboy1 написа:Това снощи може би беше дъното на шампионската лига от много време насам, Ювентус и Виляреал с качество достойно за лигата на конференциите. Който и да продължи от тях на 1/4 финал ще е най-голямата боксова круша. Антифутбол от Ювентус и мърдосване и ходене по терена от Виляреал.
ДА!
Дори може би най-важният ни играч в офанзивен план няма да може да играе в следващите
3 мача (ако се класираме на 1/4 финал) заради ЧК с/у Порто-> Я. Ф. Караско.
Д. Вас и М. Куня със сигурност също пропускат мача. Гризман отдавна не е играл но тренира, резревният ни
вратар също е с някакви проблеми. Коке също е под въпрос уж с по-големи изгледи да не играе в мача довечера.
Лемар също е със съмнения и поне се очаква да е резерва.
От Юнайтед май Е. Кавани няма да може да играе.
Много отсъстващи значи, лошо. Аз се надявах да ги биете, не че пак е изключено, но ще е трудно.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
-
Raul7Panev
- Контакти:
insaneboy1 написа:Много отсъстващи значи, лошо. Аз се надявах да ги биете, не че пак е изключено, но ще е трудно.
Ей опасни са феновете на Барса. Искат Атлетико да продължи и да изпусне фокуса в първенството за да се облагодетелства техният отбор от това и да им е чист пътя за топ 4.
Raul7Panev написа:insaneboy1 написа:Много отсъстващи значи, лошо. Аз се надявах да ги биете, не че пак е изключено, но ще е трудно.
Ей опасни са феновете на Барса. Искат Атлетико да продължи и да изпусне фокуса в първенството за да се облагодетелства техният отбор от това и да им е чист пътя за топ 4.точно по каталунски - искаш да изглеждаш добър и толерантен в очите на другите,но всички знаят, че имаш задни мисли
Те така мислеха и за Реал миналата година, пък ние до последно бяхме в битката за титлата.
insaneboy1 написа:Това снощи може би беше дъното на шампионската лига от много време насам, Ювентус и Виляреал с качество достойно за лигата на конференциите. Който и да продължи от тях на 1/4 финал ще е най-голямата боксова круша. Антифутбол от Ювентус и мърдосване и ходене по терена от Виляреал.
Да!
Тук съм съгласен. Факт е, че когато ги няма ТАЛАНТИТЕ на Барселона да си паднат едно хубаво с 4 до 8 гола, нещата в ШЛ изглеждат малко скучно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- insaneboy1
- Контакти:
Raul7Panev написа:insaneboy1 написа:Много отсъстващи значи, лошо. Аз се надявах да ги биете, не че пак е изключено, но ще е трудно.
Ей опасни са феновете на Барса. Искат Атлетико да продължи и да изпусне фокуса в първенството за да се облагодетелства техният отбор от това и да им е чист пътя за топ 4.точно по каталунски - искаш да изглеждаш добър и толерантен в очите на другите,но всички знаят, че имаш задни мисли
Тук не позна, причината е, че в случая предпочитам Атлетико да продължат пред Юнайтед, които просто не харесвам, а пък Роналдо още по-малко, но е интересно как си интерпретирате теории и ми слагате думи в устата.
Anulo mufa
Anulo mufa
По-скоро ще да е заради Роналдо.
Иначе е факт, че турнирът в момента изглежда брутално скучен. 80% от отборите са бледо копие на себе си от силните си и емоционални периоди плюс че са в слаба форма. Италианските отбори са тотал щета от няколко сезона насам. Байерн някакъв недъгав треньор върви по стъпките на Плешо и иска да направи отборът на гротеска с някаква малоумна схема с трима в отбрана. Реал изглежда по ужасяващ начин. Ман Ю също тепърва търси някакъв облик. Атлетико внасят някаква интрига с това, че са слаби и мачовете им са голови. Челси са си същият традиционно скучен отбор, каквито поне лично за мен винаги са били като маниер на игра. Виляреал и Лил.......... ех, нужно ли е да започвам дори каква брутална скука и неинтерес навяват тези два отбора. ПСЖ и Сити са си все същите БАНАЛНИ (така бих ги определил) арабски отбори. Честно казано excitement ми носи само присъствието на Аякс, Ливърпул, Залцбург и донякъде Бенфика за цвят. Извън закачките отсъствието на Барселона се усеща и турнира губи от това. На мен ми липсват и отбори като Лион, Арсенал, Валенсия, Милан, някой от германските Дортмунд/Леверкузен/Вердер, тимове като ПСВ.... Някога имаше истински футбол по терените. Алчаците от Уефа едва ли са доволни в момента.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]