Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Аз ще се радвам, ако запазим сегашния си отбор. Може би ни трябва само един нападател на мястото на Генков. Да се налагат младите момчета, пък каквото стане!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Бордерото е с размери 115х80 метра, намира се в Благоевград!
Чл. 35. (1) Компенсацията за обучение се дължи на всички футболни клубове, в които футболистът се е обучавал, развивал и формирал, до навършване на 23 години.
..........
(3) След навършване на 23 години не се дължи Компенсация за обучение.
Та какво казваш за парите от МЮ за Пирин и ЦСКА?
ПП- Като го чета това отново и отново... нещо мътно ми се струва моето тълкуване. Може и да не съм го разбрал правилно тоя текст

Последна промяна от Кашчей на 25 яну 2014 21:59, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
След като продадем Гари и Гаджев, останали кво още да се продава? Екипировката? Чистачката или охраната и тях да ги трансферираме някъде.
Кои ли ще са тея чакани заместници? Мата няма да е, той достатъчно ни чака, но избра сигурното титулярно място.
Кои ли ще са тея чакани заместници? Мата няма да е, той достатъчно ни чака, но избра сигурното титулярно място.

Гари пред Гонг: Елче е голяма възможност.
Малумник , догодина ще играеш в секунда девизион.
ПС: Хора, не ни трябват такива. Това е мисленето на наемника. И още нещо ...сигурен съм , че Мики Орачев е класа над недоразумението Пинто,
ПС: Хора, не ни трябват такива. Това е мисленето на наемника. И още нещо ...сигурен съм , че Мики Орачев е класа над недоразумението Пинто,
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
"Имаме готовност да привлечем нови хора. В следващите дни чакаме двама футболисти. Най-късно до лагера в Кипър те трябва да са в отбора. Нямаше как да пристигне който и да било, преди да продадем Гари. Диан Иванов още не е готов, но има голямо бъдеще", завърши Здравков. Единия ще е крило наи вероятно а другия се чуда какъв ще е 

zlobul написа:Гари пред Гонг: Елче е голяма възможност.
Как ще играе в Сегунда? Класирането виждал ли си? Тия мога да се хвана на бас, че няма да изпаднат. Отборите след тях са върха на трагедията.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue atak написа:"Имаме готовност да привлечем нови хора. В следващите дни чакаме двама футболисти. Най-късно до лагера в Кипър те трябва да са в отбора. Нямаше как да пристигне който и да било, преди да продадем Гари. Диан Иванов още не е готов, но има голямо бъдеще", завърши Здравков. Единия ще е крило наи вероятно а другия се чуда какъв ще е
Защитник или някой халф, който да рисува по терена и да захранва с пасове нападателите.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:blue atak написа:"Имаме готовност да привлечем нови хора. В следващите дни чакаме двама футболисти. Най-късно до лагера в Кипър те трябва да са в отбора. Нямаше как да пристигне който и да било, преди да продадем Гари. Диан Иванов още не е готов, но има голямо бъдеще", завърши Здравков. Единия ще е крило наи вероятно а другия се чуда какъв ще е
Защитник или някой халф, който да рисува по терена и да захранва с пасове нападателите.
И защитник ни трябва и халв направо трима да доидат

blue atak написа:Tommi написа:blue atak написа:"Имаме готовност да привлечем нови хора. В следващите дни чакаме двама футболисти. Най-късно до лагера в Кипър те трябва да са в отбора. Нямаше как да пристигне който и да било, преди да продадем Гари. Диан Иванов още не е готов, но има голямо бъдеще", завърши Здравков. Единия ще е крило наи вероятно а другия се чуда какъв ще е
И защитник ни трябва и халв направо трима да доидаттоя том от литекс беше класен но не доиде при нас
За защитник има един вариант, ти си знаеш кой е.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Според това, което четох офертите от Левски и Ботев са били много, много по-добри от тази на Ловеч, но той е избрал тях в знак на признателност.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]