Мнениеот dodo7271 » 30 авг 2012 19:51
А защо не погледнете на ситуацията от друга гледна точка? Аз лично мисля, че ЦСКА е в много благоприятна ситуация, в сравнение с другите отбори. Казвам го без капка майтап. Я помислете, какво се случва с Левски, Ботев и Берое през лятото на следващата година, ако Бойко загуби изборите? ВТБ, Цветан Василев и Марица Изток на секундата се махат, сигурен съм в това. Левски някак си ще се оправи, но Ботев и Берое...не съм много сигурен. Цесекарите сега удрят чела в земята и се молят на Бойко за Газпром, за незнам си кой. Руснаците пари за футбол, извън Зенит, не дават. Това е политика. Вижте Цървена Звезда. Преди три години Газпром им станаха спонсори и това изобщо не им помогна. Партизан ги бие като кучета, едва взеха лиценз за Европа. Затова точно сега за феновете на ЦСКА е идеалният момент да вземат клуба в свои ръце. Имат всички предпоставки да го направят. Честно казано, много ми се иска и феновете на Левски да излъчат най-можещите, най-умните и да направят едно сдружение, което постепенно да изкупи акциите на Батков.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание