Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fif000
Контакти:

Re: Пропадна излъчването на Левски и Черно море

Мнениеот fif000 » 20 юли 2009 13:14

Тъпа история... :cry: аз съм мрояк ма естествено че шях за левски да викам пфф... :/
ЧЕРНО МОРЕ !!!

THE G.A.M.E

Re: Някой да знае от колко часа е мача във вторник

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юли 2009 13:15

todordk написа:бахти малоумниците! даваха на Левски контролите а сега мач за ШЛ няма !
поредната партенка че това е някаква извънземана телевизия и ше гледаме всичко най интересно!
Л..на!

Не прочети ли бе човек ? Лично мача на Левски, няма да се предава, щото местната телевизия няма да го излъчва, и няма как ПРО БГ. да вземе сигнал.....просто няма от кой.....но все пак да се надяваме, че нещо в последният момент може да се промени.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 20 юли 2009 13:16

а про.бг не може ли да отиде до там, за да снима, а не да чака сигнал от другите?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 юли 2009 13:16

Надявам се да не е истина.От PRO.BG бяха сигурни,че ще ги предават.Дано пак казвам да е грешка.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Владимир Гаджев

Мнениеот metodito » 20 юли 2009 13:18

shumnaliq написа:хах в националния. Кого да замести ?? Чавдар или Стенли ??

Чавдар е "неслагаем", а Стенли като титуляр - незаменяем. Има време.

HenryII

Re: Владимир Гаджев

Мнениеот HenryII » 20 юли 2009 13:21

Изобщо и да не си помислят тоя измисления да го викат в националния.Както и оня ботуш Иванов от ЦСКА.Тия двамата национала трябва само по телевизора да го гледат.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юли 2009 13:23

bor-don написа:а про.бг не може ли да отиде до там, за да снима, а не да чака сигнал от другите?

По принцип, немските телевизии така процедират- ходят си с техниката и те си предават мачовете на отборите, без да чакат сигнал от местните......но това си е за немците ! Пък и мача ни, не е кой знае какъв, че да се ходи чак до там с техника и така нататък.....но аз все още имам надежда, че в последният момент, може нещо да изникне.....в противен случай, Дарик радио.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Защо искат,да махнат Велев

Мнениеот svence » 20 юли 2009 13:25

dunedanetz написа:Знаете ли аз какво искам? Искам да се радвам на отбора, да ме прави щастлив. Миналия сезон станахме шампиони, да, но аз не съм удовлетволен от това, защото го направихме с грозен и ниско качество футбол. Станахме шампиони, защото бяхме най-малко слаби от останалите претенденти, а мен това не ме топли особено. Искам отново да мачкаме всички наред, искам отново да имаме голова разлика 100-15, искам отново, като ни се падне съперник като Артмедия да си казваме "Ооо екстра, в следващия кръг сме", не искам да имаме страх от отбори от Беларус, Азербайджан, Албания и т.н какъвто страх имаме сега. Искам да се върне времето отпреди 3 години. Искам на мач със съперник от ранга на Рилски Спортист да има 10 000 зрители, както беше тогава. Хората да ходят на мачовете на Левски, не за да гледат противниковия отбор и в зависимост от силата му да преценяват да ходят ли на мача или не, а да ходят заради Левски, за да се радват на играта на Нашия си отбор, а не да ходят заради някоя звезда в противниковия. Ей това искам. И ако това време може да се върне ако Кокала се махне, значи аз съм ЗА. Но за съжаление никой не дава гаранции.

Алиооооооуууу, живееш в България. Тука всяко чудо е за 3 дни. В случая с футбола е през 10-15 години.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2009 13:26

Мислите ли, че това ще е единствената "изненада" от новият монопол? Имам усещането, че ни предстоят още доста подобни издънки. И Нова е издънка (поне дават много филмчета в уикенда - сериозна тв?), и тв2 е издънка, ако ще да е про не знам си какво. Тв7 без БСП на власт? Трудничко. Ринг ще им е трудно да развалят, но не и невъзможно. За Диемите ни добро ни лошо. Ако го няма ингилизкото - не знам кво да им види човек. Единствено Виасат Хистори става и разбира се тв1000 (за последната не съм сигурен, но мисля, същите я държат).

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 20 юли 2009 13:29

:( Супер аматьорско изпълнение за Молдова разбирам там нещата не зависят от тях, но може ли да рекламираш нещо 1 седмица да организираш студия и тн. без да са се разбрали с телевизията в Андора?
Изображение

Върни се в “Архив”