Още в първият мач трябва да им вкараме поне 2. Те ще се мъчат да ни атакуват, а всички знаем, че тогава сме най-добри!
А по повод писмото от фенове на червените мога да кажа, че мюсюлманите се подкрепят от всички точки на света... Така, че това не трябва да ни учудва! Нищо чудно на реванша да има фенове на червените с мюсюлманско знаме и скандиращи КЗЛ.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !
bigbonusprize написа: Нищо чудно на реванша да има фенове на червените с мюсюлманско знаме и скандиращи КЗЛ.
На всеки му се иска поне за 15 минути да е значим...Нека се смилиме над тях.
110 години любов!
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Владимир Гаджев
Най-добрия вътрешен халф в България, и много ме радва това, че когато тръгне да бие удар едно, че вкарва често, и второ, че ударитему винаги са в очертанията на вратата,докато на някои други футболисти, хората трябва да им гонат топките зад стадиона
. Наистина е много радващо, че си имаме изпълнител на свободните удари..и то добър!

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Много измислен играч. Прехвален от журналистите некадърник.Един от най- слабите в отбора.
- stefan_bg2
- Контакти:
HenryII написа:Много измислен играч. Прехвален от журналистите некадърник.Един от най- слабите в отбора.
Върви да пиеш едно кафе...че много се излагаш

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Нееднократно съм писал за големия потенциал на
Владо Гаджев. Твърдя, че и Сърмов притежава не
по-малки възможности и те двамата в скоро време
ще са двигателя на отбора, а може би и в национал-
ния отбор.
И двамата могат да отправят силни и плътни, далеч-
ни удари, което е унифициран лек срещу бетона.
Владо Гаджев. Твърдя, че и Сърмов притежава не
по-малки възможности и те двамата в скоро време
ще са двигателя на отбора, а може би и в национал-
ния отбор.
И двамата могат да отправят силни и плътни, далеч-
ни удари, което е унифициран лек срещу бетона.
Аз мисля, че съм го виждал с националната фланелка?
HenryII ей тва е мнението пич
ма много от рано си се почнал, в тая жега не се пие толкова...
HenryII ей тва е мнението пич

на позицията която играе вътрешен халф това момче играе много мъдро и повече с мисъл.има поглед върху играта с бардон ще се сработят чудесно.дано е жив и здрав и повиквателна за национала,да не забравяме че вече е само наш играч,малко браво и за ръководството.
LEVSKI_FOREVER
той игра доскоро за младежкия национален отбор. Оттам си го виждал
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Защо искат,да махнат Велев
groti написа:dunedanetz написа:Знаете ли аз какво искам? Искам да се радвам на отбора, да ме прави щастлив. Миналия сезон станахме шампиони, да, но аз не съм удовлетволен от това, защото го направихме с грозен и ниско качество футбол. Станахме шампиони, защото бяхме най-малко слаби от останалите претенденти, а мен това не ме топли особено. Искам отново да мачкаме всички наред, искам отново да имаме голова разлика 100-15, искам отново, като ни се падне съперник като Артмедия да си казваме "Ооо екстра, в следващия кръг сме", не искам да имаме страх от отбори от Беларус, Азербайджан, Албания и т.н какъвто страх имаме сега. Искам да се върне времето отпреди 3 години. Искам на мач със съперник от ранга на Рилски Спортист да има 10 000 зрители, както беше тогава. Хората да ходят на мачовете на Левски, не за да гледат противниковия отбор и в зависимост от силата му да преценяват да ходят ли на мача или не, а да ходят заради Левски, за да се радват на играта на Нашия си отбор, а не да ходят заради някоя звезда в противниковия. Ей това искам. И ако това време може да се върне ако Кокала се махне, значи аз съм ЗА. Но за съжаление никой не дава гаранции.
Аз пък искам 3000 евро заплата и под прозореца ми да не е кучкарник.
Времето от преди 3 години няма как да се върне. Тактиката и сега и тогава е една и съща.Просто останалите се научиха как да и противостоят. Станахме шампиони защото бихме най-големите си съперници...Изключая Локо.Това ,че сме били най-малко слаби..Ами може..Как очакваш да има някакъв качествен футбол,след като шампион става отбор играл най-малко слабо? Не всичко зависи от нас (имам предвид Левски). За да има качествен отбор,трябва качествено първенство.Какво качествено първенство след като чорбата са абсолютен т*шак (съжалявам колеги,но бяхте смешни.Не искам да ви обиждам).Литекс се превърна в отбор играещ посредствен футбол,Локото направи 2 мача за целия шампионат (срещу нас и двата),Славия едвам събира по 100 човека на мач,играчите на Ботев не получават заплати и т.н. и т.н. Истината е,че първенството ни е много слабо.Няма как 1 отбор да бъде изключение. И Хидинг да дойде треньор пак няма да можеме да задържиме добра форма повече от 1-2 сезона.
Че бяхме смешни, бяхме, но предвид катаклизмите в отбора, това е нещо съвсем нормално.
Не мисля обаче, че слабото първенство може да бъде единствената причина за низходящото ви развитие, тъй като, ако Батков бе оставил Станимир Стоилов и Наско Сираков в Левски, може би днес положението щеше да е различно. Когато те бяха в Левски, показаха, че знаят как се гради отбор и направиха Левски един наистина сериозен тим,тим който постигна успехи и извън България, нещо почти почти невъзможно за сегашните ни отбори. Между другото, винаги съм казвал, че по-времето Станимир Стоилов и Наско Сираков в Левски, за първи път в български отбор започна да се работи правилно, тогава там бяха положени основите на наистина сериозен отбор, не толкова заради футболистите, колкото заради това, че от ораганизационна гледан точка, Левски бе преди всички в България. Тогава си признавам, че искрено ви завиждах заради това, което се правеше в Левски. Още повече, че дори след отпадането от Тампере, публиката подходи зряло и по европейски,върху Наско Сираков и Станимир Стоилов нямаше никакъв натиск, абе общо взето имахте всички предпоставки да тръгнете напред. Тогава дойде наистина странното решение на Батков да изгони Сираков и Стоилов и вие се върнахте там, откъдето тръгнахте, всичко градено до тогава отиде по дяволите. Мисълта ми е, че никой не може да каже, къде щеше да е Левски сега, ако в отбора ви бяха все още Мъри и Наско, така че определено първенството не е основна причина за слабия Левски, тъй като днес можехте и да не се изравнявате с другите български отбори, а да бъдете абсолютен хегемон.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди