Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков наредил на Кокала да закове Йовов на пейката
Йовов е най-слабият футболист на Левски, той вечно не е във форма. Единственият запомнящ се момент от кариерата му е голът срещу Марсилия. Беше грешка неговото връщане от Кипър.
Този гол срещу Марсилия малко ли е?
Това не е обикновен гол, който може да вкара и друг играч. И най-важното ако не беше този гол и тази победа нямаше да знаем какво е ШЛ гаранция, защото нямаше да направим пробива в УЕФА, който беше в основата на влизането в ШЛ следващия сезон. Също така ако не беше тази победа над Марсилия, нямаше да и този сезон да имаме надежди за лигата като поставени. Всичко е навързано. Коефициента от тогава все още ни дава шанс да сме поставени. Но този коефициент се гледа за последните 5 години така, че не остава още много... за съжаление!
И като добавим головете, които Ицо има срещу ЦСКА, като добавим и това, че последните години поне според мен мен той и сега бразилчетата са единствените футболисти, които ти пълнят окото по време на мач с нестандартните си изпълнения... мисля, че е неудачно заради това, че пролетта и сега наистина показва слаба игра да умаловажаваме качествата му.
Стига с тази българщина...
Това не е обикновен гол, който може да вкара и друг играч. И най-важното ако не беше този гол и тази победа нямаше да знаем какво е ШЛ гаранция, защото нямаше да направим пробива в УЕФА, който беше в основата на влизането в ШЛ следващия сезон. Също така ако не беше тази победа над Марсилия, нямаше да и този сезон да имаме надежди за лигата като поставени. Всичко е навързано. Коефициента от тогава все още ни дава шанс да сме поставени. Но този коефициент се гледа за последните 5 години така, че не остава още много... за съжаление!
И като добавим головете, които Ицо има срещу ЦСКА, като добавим и това, че последните години поне според мен мен той и сега бразилчетата са единствените футболисти, които ти пълнят окото по време на мач с нестандартните си изпълнения... мисля, че е неудачно заради това, че пролетта и сега наистина показва слаба игра да умаловажаваме качествата му.
Стига с тази българщина...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- Контакти:
novnik написа:.. Единственият запомнящ се момент от кариерата му е голът срещу Марсилия..
Той Ицето тогава се опита да центрира

Re: Някой да знае от колко часа е мача във вторник
незнам дали е правилното място ама някой знае ли от къде мога да си сваля мача (Левски - Сант Жулия 4:0 15.07.09 ст.Георги Аспарухов гр.София)

ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА написа:novnik написа:.. Единственият запомнящ се момент от кариерата му е голът срещу Марсилия..
Той Ицето тогава се опита да центрира
Дали?

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Re: Някой да знае от колко часа е мача във вторник
gerganaa написа:незнам дали е правилното място ама някой знае ли от къде мога да си сваля мача (Левски - Сант Жулия 4:0 15.07.09 ст.Георги Аспарухов гр.София)![]()
![]()
http://194.141.32.6/levski/Levski_SantaH.rar

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Re: Защо искат,да махнат Велев
Отклонихме се от темата.Ставаше въпрос:дали някой от вън дирижира,онези с "монопола" върху любовта към ЛЕВСКИ?
Re: До всички ЛЕВСКАРИ!!!
Разбери, че те МРАЗЯТ Велев, защото бил казал на 5-10 от тях че са наркомани.Всичко друго дето казват, че Левски играел слабо е пунта. Сеедно преди Велев Левски е играел галактически футбол, айде молим ви се, глупости. Левски ми е харесвал единствено на 100% при Савата Грозни и донякъде при Люпко, но и в двата случая хората си тръгнаха с разочарование, заради кой се сетете сами. При Мъри също играехме но не като при Савата и Люпко. Тези са казали "Ако ще и ШЛ да спечели, да се маха". Е те това няма да го разбера никога.
Ако е така жалко, защото Велев цял сезон не му мигна окото , когато го псувахме и продължаваше , а и продължава да твърди, че сме най-великата публика не само в България.Дано проблема е толкова дребен и засегнатите хора да проявят малко разбиране и да бъдат по-широкоскроени.Аз не съм убеден, че Велев е достатъчно добър за Левски , но ако не му дадем шанс никога няма да разберем кой знае той може да изгради нова Синя МАШИНА.Самият факт , че ни направи шампиони е достоен за уважение.
Re: Защо искат,да махнат Велев
Всичко идва от това , че Батков при 1 провал , както казаха и по-нагоре ще си изми рачичките с Велев и Боримиров.Най-доброто в момента е всички да застанем зад о отбора и да спрем раздора в Сектора, защото това само пречи на футболисте.
Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !
Айде, почвайте с разузнаването :
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2019531
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2019531

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!