Английска Висша лига 2011/12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2011/12

Мнениеот tevez » 09 юли 2011 21:10

Сензационно: Реал предлага Игуаин или Бензема + 28 милиона евро на Манчестър Сити за Карлос Тевес

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 юли 2011 22:13

До края на другата седмица Тибо Куртуа се очаква да бъде играч на Челси. Най-сетне няма да имам ''честа'' да наблюдавам изявите на лешперите Иларио и Търнбул.

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 09 юли 2011 23:02

Frankie Lampard написа:До края на другата седмица Тибо Куртуа се очаква да бъде играч на Челси. Най-сетне няма да имам ''честа'' да наблюдавам изявите на лешперите Иларио и Търнбул.

ПривеД първо :) , имах някакво предчувствие ,че си на море :) , много много ще се радвам ако ги натоварим Иларио и ТРЪНбул заедно с пенсионираните и не толкоз пенсионирате французойки и португалци на 1вия самолет за Катар :Д
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 юли 2011 23:09

Иларио няма как да го натоварим, тъй като подписа нов договор с клуба, но се надявам да е 3-ти вратар. Той и без това отдавна се е съсредоточил върху кариерата си на модел и футбола не го интересува особено.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юли 2011 00:21

Е какво да го интересува-взима си добри пари за по 2 мача на година макс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 юли 2011 00:26

Aз за най-големия тарикат съм признал Суазо от Интер. Мангото от поне 2 години не тренира, не участва в мачове, изобщо нищо не прави, а взимаше една от най-високите заплати в клуба :lol: :lol: :lol: Морати сигурно 6-7 пъти искаше да му скъсат договора, обаче тоя хитрец отказва, ама си получава редовно заплатата :lol: най-накрая договора му ИЗТЕЧЕ това лято :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 10 юли 2011 00:35

Е, ние сме номер 1 в тази класация. Имахме едно време един защитник Уинстън Богард ... Ето един цитат на Гардиън за него ...

Светът трябва да е благодарен, че Уинстън Богард е станал футболист. "Ако не бях пробил в играта, щях да стана престъпник, голям престъпник", пише холандският национал в автобиографията си: "Уинстън Богард: Този негър не се кланя на никого". Кариерата на защитника в Челси се развива по уникален начин. Той прибира по 40 000 паунда седмично плюс премии 4 години, въпреки че в този период играе едва 11 мача за първия тим. Клубът на няколко пъти пробва да се отърве от него, но той упорито отказва, тъй като никой друг не му предлага толкова пари. "В този свят всичко опира до парите. Когато ти дават няколко милиона, просто ги прибираш и толкоз", пише той, без да се прекланя пред никого и пред нищо.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 юли 2011 11:23

Frankie Lampard написа:Е, ние сме номер 1 в тази класация. Имахме едно време един защитник Уинстън Богард ... Ето един цитат на Гардиън за него ...

Светът трябва да е благодарен, че Уинстън Богард е станал футболист. "Ако не бях пробил в играта, щях да стана престъпник, голям престъпник", пише холандският национал в автобиографията си: "Уинстън Богард: Този негър не се кланя на никого". Кариерата на защитника в Челси се развива по уникален начин. Той прибира по 40 000 паунда седмично плюс премии 4 години, въпреки че в този период играе едва 11 мача за първия тим. Клубът на няколко пъти пробва да се отърве от него, но той упорито отказва, тъй като никой друг не му предлага толкова пари. "В този свят всичко опира до парите. Когато ти дават няколко милиона, просто ги прибираш и толкоз", пише той, без да се прекланя пред никого и пред нищо.

Еми абсолютно същия случай :lol: Тоя глупак Суазо го беше довел другия човек със забавено развитие-Манчини... :roll: Лика прилика са си, и двамата са пълни некадърници в областта си! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 10 юли 2011 13:19

Арсенал предложи 18 милиона паунда за Стюърт Даунинг

:shock:

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 10 юли 2011 13:23

Frankie Lampard написа:Арсенал предложи 18 милиона паунда за Стюърт Даунинг

:shock:

Хахах сигурно за това се бави сделката толкова време Даунинг да подпише с нас.Френския мусю наистина ден и нощ мисли за селекцията на Арсенал.Еми а дано го вземат Арсенал и без това повечето фенове на Ливърпул го недолюбват.Аз съм пас за един евентуален трансфер на Даунинг при нас.Не е и слаб но не е и нищо особено та да се дадът 18 милиона за него .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Върни се в “Архив”