Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (2021/2022)
На мен ми излезе гол-гол и над 2.5 и нямам тръпка да ги гледам вече
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
И тогава Ван Дайк не беше чак такъв, за какъвто го изкарват, но като играеш на Острова се гледа по друг начин. В Англия овърхайпа прави и такива като Магуайър топ класа. Ако Ван Дайк играеше в Испания или Италия, други неща щяха да пишат английските таблоиди. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
- slash1912
- Контакти:
MuFc1878 написа:Голям мач на Моста! Евала ботове. Жалко, че и двата отбора не могат да загубят :D
Хикса е равен на загуба и за двата отбора.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Тримата тенори! Боби Борисов и Нойзи в студиото, Драгоев коментира. :D
slash1912 написа:MuFc1878 написа:Голям мач на Моста! Евала ботове. Жалко, че и двата отбора не могат да загубят :D
Зависи от гледната точка, защото вече и двата отбора са се запътили към извън топ 4, отколкото към титлата. Формата им предполага още тежки мачове със загубени точки. При едните уникалната форма на Салах логично падна и отборът има проблеми, а при другите цялостният облик се срути. Фактът че до момента е 2-2 показва, че липсва всякаква стабилност и увереност
RMCF написа:Тримата тенори! Боби Борисов и Нойзи в студиото, Драгоев коментира. :D
Заеби, мъката е пълна.
Въпреки че вчера на Палас-УХ извадиха някакъв младеж, дето е по-зле и от Драгоев. Или поне не е по-добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- slash1912
- Контакти:
drvasko98 написа:slash1912 написа:MuFc1878 написа:Голям мач на Моста! Евала ботове. Жалко, че и двата отбора не могат да загубят :D
Зависи от гледната точка, защото вече и двата отбора са се запътили към извън топ 4, отколкото към титлата. Формата им предполага още тежки мачове със загубени точки. При едните уникалната форма на Салах логично падна и отборът има проблеми, а при другите цялостният облик се срути. Фактът че до момента е 2-2 показва, че липсва всякаква стабилност и увереност
Тези,които са се запътили към топ-а също смятам,че ще губят точки.Ситуацията с ковида и отложените мачове е абсолютно непредвидима.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
RMCF написа:Тримата тенори! Боби Борисов и Нойзи в студиото, Драгоев коментира. :D
Завиждам ти, аз гледам мача по NBC и щатските реклами ми такова мамата повече от тия тримата
Няма как да отпаднат от четворката.
Преди много години имаше коментатор, който беше фен на Арсенал. Имаше очила. Как се казва и къде изчезна?
Преди много години имаше коментатор, който беше фен на Арсенал. Имаше очила. Как се казва и къде изчезна?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.