Parmalat написа:eddie написа:Дължи ли Левски процент на Ден Хааг при трансфер на Гари?
Май 20% от трансфера на футболиста взима отбора който го е създал.
Взима.. трици. Гари, ако е навършил вече 23 нищо не се дължи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:eddie написа:Дължи ли Левски процент на Ден Хааг при трансфер на Гари?
Май 20% от трансфера на футболиста взима отбора който го е създал.
BadBoy написа:С гаранция има, но в какъв размер не зная.
bilyaletdinov написа:Изходящата селекция върви чудесно. Разкарахме голяма част от плявата в Левски. Е все още има недоразумения като Пламен Димов, но всичко с времето си. Продадохме Вутов за добри пари, предвид, че реално има само един пълен полусезон, Гари Родригес, който определено няма как да развие повече представянето си в Левски. Сега остава да продадем един измежду Генков/Макриев и нещата се нареждат. Входящата част малко куца, но колкото по-малко привличаме, толкова по-малко гафове ще направимАко излезе нещо класно е бонус. Има набелязан заместник на Родригез. По думи на Здравков ще се привлече още един централен защитник, дано да бъде класен и да заиграе в двойка с Белаид, а не просто да попълва бройката. При продажба на Генков/Макриев може би ще привлечем и нападател. До началото на първенството има още доста време, така че Здравков да си работи спокойно с отбора, пък каквото стане. Аз лично нямам големи очаквания към този отбор. Финал за купата, повече юноши в отбора, достойно представяне в дербитата ме устройват. Очакванията трябва да бъдат насочени, към един друга персона, която беше много силна на обещания, а в момента с действията си показва, че не е нищо повече от един обикновен мошеник.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кашчей написа:BadBoy написа:С гаранция има, но в какъв размер не зная.
Значит процентът солидарност се дължи до навършване на 23 години на даденият футболист.
W84me написа:Кашчей написа:BadBoy написа:С гаранция има, но в какъв размер не зная.
Значит процентът солидарност се дължи до навършване на 23 години на даденият футболист.
Хич не ги разбираш нещата! Пирин защо взема 1 милион лева при трансфера на Бербатов от Юнайтед в Тотнъм?! На 15 години ли беше той тогава или може би на 20?
Кашчей написа:W84me написа:Кашчей написа:BadBoy написа:С гаранция има, но в какъв размер не зная.
Хич не ги разбираш нещата! Пирин защо взема 1 милион лева при трансфера на Бербатов от Юнайтед в Тотнъм?! На 15 години ли беше той тогава или може би на 20?
Кога пък Бербатов е трансфериран от Юнайтед в Тотнъм?
ПП- Знам, че по-разбирачи от левскари, цесекари и канари няма в тоя форум, но реших да се изокам и аз![]()
Колко лева получиха Пирин от трансфера на Бербатов във Фулъм? А ЦСКА колко получи?
W84me написа:Кашчей написа:W84me написа:Кашчей написа:BadBoy написа:С гаранция има, но в какъв размер не зная.
Кога пък Бербатов е трансфериран от Юнайтед в Тотнъм?
ПП- Знам, че по-разбирачи от левскари, цесекари и канари няма в тоя форум, но реших да се изокам и аз![]()
Колко лева получиха Пирин от трансфера на Бербатов във Фулъм? А ЦСКА колко получи?
Объркал съм реда на отборите. Много добре знаеш какво казвам. ЗАЩО ПИРИН ПОЛУЧИХА ПАРИ ОТ ЮНАЙТЕД! Това ми обясни!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост