Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Казусът "Пламен Димов" е уникален за нашите географски ширини. Плащаш шестцифрена сума за играч, който в последствие няма да изиграе един официален мач до края. Не го знам какъв е. Все си мисля, че щом е бил титуляр при Херо, не е бил толкова слаб. Мисля, че Илиян Илиев го беше определил като тактически неграмотен. То понеже Ил.Ил. е толкова тактически грамотен, че...
Лопез съм го гледал също в много малко мачове, но за тези пари, които може би получава трябва да е нещо като Гари Родригес, но по левия фланг, а той хваща топката и моментално бие в аут. Нито пробиви, нито центрирания. Везалов в началото много ми харесваше. Направи много добър мач срещу Ботев Пловдив в София, но после се почнаха контузии и най-накрая този автогол срещу Славия го прекърши. Да го махат и него.

- MagicMoments
- Контакти:
Levski4Ever написа:Казусът "Пламен Димов" е уникален за нашите географски ширини. Плащаш шестцифрена сума за играч, който в последствие няма да изиграе един официален мач до края. Не го знам какъв е. Все си мисля, че щом е бил титуляр при Херо, не е бил толкова слаб. Мисля, че Илиян Илиев го беше определил като тактически неграмотен. То понеже Ил.Ил. е толкова тактически грамотен, че...Лопез съм го гледал също в много малко мачове, но за тези пари, които може би получава трябва да е нещо като Гари Родригес, но по левия фланг, а той хваща топката и моментално бие в аут. Нито пробиви, нито центрирания. Везалов в началото много ми харесваше. Направи много добър мач срещу Ботев Пловдив в София, но после се почнаха контузии и най-накрая този автогол срещу Славия го прекърши. Да го махат и него.
Важното за Пламен Димов е:
1)Син на Диян Петков(уреден с връзки)
2)Има договор за още 4 или 5 години и си получава заплатката редовно,а има едни 45 минути срещу Миньор за 6 месеца,а е попадал в групите за мачовете 3 или 4 пъти(искам и аз така)
3)Заедно с Генков еВат Благовеста Бонбонова
Е не е ли перфектен за Левски.
Надявам се некадърници като тоя, Прасокин,Рапона,Йорданов,Везалов,Силва да бъдат разкарани зимата
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Най-после Рамос и Силва ще ги изгонят....
Най-вече Рамос..............
Четирима от най-високоплатените чужденци в Левски са обявени за продан, научи Sportal.bg. Това са Дъстли Мюлдер, Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва. Решението е взето след вчерашната среща между Тодор Батков, Наско Сираков, Иво Тонев, Христо Йовов и Славиша Йоканович. Мениджърите на четиримата играчи вече им търсят нови отбори.
Още след вчерашната сбирка собственикът на Левски нападна остро играчите на тима и обяви, че ще има освободени. В последните седмици Мюлдер и Рамос бяха вадени от титулярния състав, а Силва изобщо не бе в групата при нулевото равенство с Берое. Лятното попълнение Рамон Лопес пък се оказа пълно разочарование и на "Герена" ясно показаха, че нямат намерение да разчитат на него.
В момента всеки един от футболистите има железен договор със "сините". Холандският бранител преподписа в началото на 2013 г., а Рамос стори това през юни. Жоао Силва пък бе привлечен от Евертън през лятото на 2012 г.
http://www.sportal.bg/news.php?news=442374
Четирима от най-високоплатените чужденци в Левски са обявени за продан, научи Sportal.bg. Това са Дъстли Мюлдер, Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Жоао Силва. Решението е взето след вчерашната среща между Тодор Батков, Наско Сираков, Иво Тонев, Христо Йовов и Славиша Йоканович. Мениджърите на четиримата играчи вече им търсят нови отбори.
Още след вчерашната сбирка собственикът на Левски нападна остро играчите на тима и обяви, че ще има освободени. В последните седмици Мюлдер и Рамос бяха вадени от титулярния състав, а Силва изобщо не бе в групата при нулевото равенство с Берое. Лятното попълнение Рамон Лопес пък се оказа пълно разочарование и на "Герена" ясно показаха, че нямат намерение да разчитат на него.
В момента всеки един от футболистите има железен договор със "сините". Холандският бранител преподписа в началото на 2013 г., а Рамос стори това през юни. Жоао Силва пък бе привлечен от Евертън през лятото на 2012 г.
http://www.sportal.bg/news.php?news=442374
Нашите да не гледат видео, а да действат:
http://www.sportal.bg/news.php?news=442454
http://www.sportal.bg/news.php?news=442454
- santiliana
нашите са една банда от жалки алчни нещастници, които изобщо не милеят за тоя клуб. За неговото минало, за многобройните му привърженици и силно разклатения му авторитет. Ако до края на този месец не се освободим от бездушните некадърници, подвизаващи се в отбора, всичко вече ще бъде безсмислено. А Наско, на който лично аз единствено вярвах,че може да пооправи отбора, ще го призная за същия като Борат и Тонев...Пиявица!...Но нека все пак да видим какво ще сторят в идните 2 седмици- може пък да ни изненадат най-сетне с някой правилен ход...
ако тея журналя са малко по-кадърни ще проумеят,че футболист взет в един трансферен прозорец няма как да бъде даван под-наем или продаван-визирам Рамон Лопес е как да вярваш на такива статии.Нека сега изчакаме до-утре и ГРАНДИОЗНИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ГОНГ.БГ.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:ако тея журналя са малко по-кадърни ще проумеят,че футболист взет в един трансферен прозорец няма как да бъде даван под-наем или продаван-визирам Рамон Лопес е как да вярваш на такива статии.Нека сега изчакаме до-утре и ГРАНДИОЗНИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ГОНГ.БГ.
Взели сме го свободен агент,при това положение може
santiliana написа:нашите са една банда от жалки алчни нещастници, които изобщо не милеят за тоя клуб. За неговото минало, за многобройните му привърженици и силно разклатения му авторитет. Ако до края на този месец не се освободим от бездушните некадърници, подвизаващи се в отбора, всичко вече ще бъде безсмислено. А Наско, на който лично аз единствено вярвах,че може да пооправи отбора, ще го призная за същия като Борат и Тонев...Пиявица!...Но нека все пак да видим какво ще сторят в идните 2 седмици- може пък да ни изненадат най-сетне с някой правилен ход...
санти,така като чета мнението си мисля че до зимата положението трябва да се закърпи с БГ-играчи,но не така мислят в Левски.
От Космоса се вижда че в момента омразата между Българи и Чужденци е огромна.
Вратар горе-долу имаме,защита нямаме,халфова иния с ромба на Йока някак си се губят крилата,но пък като че ли Владо му пасна добре таззи схема не знам защо го смениха,трябва плеймейкър,трябва и нападател.
Десен халф също ще ние нужен.
Има ли Българи ами аз мисля че има.
LEVSKI_FOREVER
П.Илиев,П.Димов,Попадийн,Р.Цонев,Б.Цонев,С.Велев,В.Гаджев,Г.Родригес,А.Вутов,Гвнков,Чаворски.Ей това ви е състава.Обигравате го една година и сте пушки.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- santiliana
аз съм на мнение, че в отбора не трябва да има повече от 2-3 чужденци.Като те трябва да са някаква "находка"- хем млади, хем почти без пари...Както казваше Костов- "ако може да са и красиви"...Между другото, не ви ли прави впечатление, че сме на същия хал откъм селекция както и по неговото време, а и преди това?! Това говори само едно- бедите ни идват откъм "главата"...Оня "дето още кара влака"...Както и да е, няма смисъл да си товаря нервната система с този изрод...Каквото и да сторят утре, убеден съм, че отново ще ни хвърлят прах в очите.Пак ще забаламосат по-наивните измежду нас и ще се надяват ситуацията да позатихне...В събота Гришко и Насо правят гросмайсторското реми и..."пей сърце"...А някои балъци от нас ще почнат да си мислят,че сме почнали да се оправяме...Дрън-дрън...Всичко е илюзия. Ние не заслужаваме дори да влезем за плейофната програма напролет. Нямаме играчи, нямаме отбор, а вече май нямаме и най-важното- публика. Оня ден бухах стотици километри с мои авери да си подкрепим отбора, а там видях не повече от 4-5 хиляди. Максимум. Това не е нормално. Батков направи с Левски това, което и комунягите не успяха- прогони публиката от стадиона. И вече отбор и привърженици не правят едно цяло. Защото не виждаме в отбора играчи, които да ни пълнят душата с играта си. Последният такъв беше Гарра-та. Скоро май няма да има някой, заради който да си струва да прежалиш някой лев...Разочарован съм и някак си се чувствам използван и жестоко излъган. От ръководството на отбора и от неговия пишман собственик...