ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 16 дек 2015 20:58

Beladona написа:
GOLEADOR написа:@Rivaldo10
Мека топлина чий акаунт е,а?

Мой е , но не го използвам . Тогава ме баннаха за нещо, не си спомням за какво . И си направих Беладона . Използам женски никове за да НЕ пробуждам допълнителна агресия у правоверните елементарни частици , защоо докато разберете , че не лъжа бая зор видях . Лятото в оная еуфория дето Гришата щеше да Оздравява , аз като написах , че лъже нали си спомняте каква агресия и призиви да ме баннат завинаги беше :)

А бе меки са ти не само никовете,като гледам :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2015 21:01

Red joker написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Докато модовете оставят лудия да си разиграва коня в нашия форум постове като горния ще ни заливат като помия.Добре е поне,че от този му ник човечеца вече не се прави на армеец.
П.П.
Писането от два ника е забранено.Модовете може да видят дали лумпена има повече от един ник и да ги баннат.

Вие се разболяхте от мъка, и то не сте изкарали цялата година във В група. Не ми се мисли какво ще е, ако не ви дадат да продължите в Б или клубът бъде обявен в несъстоятелност. Като истински комунистически чеда навсякъде виждате конспирации, раздвояване на личности и естествено, според собствените ви разбирания, всеки който е съгласен с Беладона е другият му ник. Объркаха ви се и сметките с припознаването и ракетата-носител и мъката стана още по-голяма.

Не визирам всички, а само определени никове, начело с Голеадор, Конан, Жоки, Съни, а сега и Евил 23. Има и още един, но с неговият ник няма да си цапам монитора :twisted:

А бе ,между тебе и Беладонката си сменя мястото, палмата на първенството по тъпота-тука определено сте недостижими :lol:

Ма няма нищо по-естествено от това, да си тъп, като за световно, ако не си припознавач. Всички припознавачи са минимум с по две Нобелови награди, докато другите са тъпаци над тъпаците!
Доктор Хонорис кауза, на безнадежната микренска кауза!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2015 21:01

GOLEADOR написа:
Red joker написа:
GOLEADOR написа:
HekakaB написа:
GOLEADOR написа:Ако сте различни хора просто ти оставят ника и продължаваш да си пишеш от него.Но ако сте еднакви - бан и повече няма да ти четем глупостите в нашия форум.

Айде сезирай най-после някой, че да вземе мерки де.Стига само си развивал теории на конспирациите.Съжалявам , че ще бъдеш разочарован.

Аз доносник не ставам.Просто почвам да влизам по-рядко в темата налазена от "пришълци" като теб.

Миии, те това искат 8-)

Нека печелят.Има неща които не правя - не лъжа и не донасям.Каквото и да ми коства това.

Не,просто се е.бавай с тях,ако можеш,бъркай им в джигеро,късай им нервите и не ги вземай на сериозно ;)

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 21:02

ugly bug написа:
Beladona написа:

Мой е , но не го използвам . Тогава ме баннаха за нещо, не си спомням за какво . И си направих Беладона . Използам женски никове за да пробуждам допълнителна агресия у правоверните елементарни частици , защоо докато разберете , че не лъжа бая зор видях . Лятото в оная еуфория дето Гришата щеше да Оздравява , аз като написах , че лъже нали си спомняте каква агресия и призиви да ме баннат завинаги беше :)

Чакай малко сега...!
Уж до лятото не си писал и редче във форумите, ама преди туй си баннат като мека топлина!
Как ги правиш тия работи? :lol:

Лятото почнах като Мека топлина и ме баннаха на първата седмица

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2015 21:03

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Докато модовете оставят лудия да си разиграва коня в нашия форум постове като горния ще ни заливат като помия.Добре е поне,че от този му ник човечеца вече не се прави на армеец.
П.П.
Писането от два ника е забранено.Модовете може да видят дали лумпена има повече от един ник и да ги баннат.

Вие се разболяхте от мъка, и то не сте изкарали цялата година във В група. Не ми се мисли какво ще е, ако не ви дадат да продължите в Б или клубът бъде обявен в несъстоятелност. Като истински комунистически чеда навсякъде виждате конспирации, раздвояване на личности и естествено, според собствените ви разбирания, всеки който е съгласен с Беладона е другият му ник. Объркаха ви се и сметките с припознаването и ракетата-носител и мъката стана още по-голяма.

Не визирам всички, а само определени никове, начело с Голеадор, Конан, Жоки, Съни, а сега и Евил 23. Има и още един, но с неговият ник няма да си цапам монитора :twisted:

А бе ,между тебе и Беладонката си сменя мястото, палмата на първенството по тъпота-тука определено сте недостижими :lol:

Ма няма нищо по-естествено от това, да си тъп, като за световно, ако не си припознавач. Всички припознавачи са минимум с по две Нобелови награди, докато другите са тъпаци над тъпаците!

Е.бати словоблудството-просто доказваш тезата МИ :idea:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 дек 2015 21:08

Red joker написа:Не,просто се е.бавай с тях,ако можеш,бъркай им в джигеро,късай им нервите и не ги вземай на сериозно ;)

Може,но аз не влизам тук да се бъзикам,а искам да разбера нещо повече за ЦСКА.Вместо това троловете се ширят из темата и каквото искат те за това се пише.И вместо мнения на цесекари съм принуден да чета глупостите на Кашчей или Беладона.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 16 дек 2015 21:10

Beladona написа:До всички Х-бозони , не че е важно да ви отговоря , но това , че си мислите , че Некакъв ми е някакъв втори или трети ник , е поредното доказателство , че сте елементарни частици ! Дори и такива, аз си ви обичам и не храня лоши чувства към никой ! Даже водачът на Х - бозоните , Конанчо , ми липсва напоследък . Само ЦСКА , пе-тролчета ! ЦСКА е велик отбор и винаги ще го има ! Аз зная като вас , че Черепа не е идеалният вариант , Манджуков още по-малко , но Ганчев е по-лош вариант за ЦСКА от тях . 10 ПЪТИ по-лош ! Вярвайте ми , писал съм , аргументирал съм се ...поне ви доказах за шест месеца , че не пиша глупости и познах доста неща ! Аз както и друг път съм казвал се за имавам с анализи и прогнози, отгледан съм с това , с това отглеждам и моите деца ...дано да съумея да ги запаля и тях това да правят !

ПП Некакъв е доста умно момче ! Може би по-умно от мен самия ...

Да видим дали съм те разбрал, колега/колежке? Манджуков е човекът, заради когото сме във В група. Приравняваш го към Божков, значи че и от него трябва да очакваме нещо подобно.
И Божков, и Ганчев сме ги видели какво могат, когато са начело на някой клуб. Не знам за теб, но според мен Ганчев е в пъти по-добър ръководител на Литекс, отколкото Божков, когато беше начело на ЦСКА.
Винаги се опитваш да обидиш тези, които не мислят като теб. А тези, на които мнението им съвпада с твоето, тях ги хвалиш. Казваш, че инакомислещите били Х-бозони, но всъщност трябва да се запиташ дали нямаш повечко Х-хромозоми в теб? ;)

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 16 дек 2015 21:12

С какво е виновен Манджуков за положението на ЦСКА?Че наследи дълговете натрупани от Томов.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 дек 2015 21:14

Beladona написа:
ugly bug написа:
Beladona написа:

Мой е , но не го използвам . Тогава ме баннаха за нещо, не си спомням за какво . И си направих Беладона . Използам женски никове за да пробуждам допълнителна агресия у правоверните елементарни частици , защоо докато разберете , че не лъжа бая зор видях . Лятото в оная еуфория дето Гришата щеше да Оздравява , аз като написах , че лъже нали си спомняте каква агресия и призиви да ме баннат завинаги беше :)

Чакай малко сега...!
Уж до лятото не си писал и редче във форумите, ама преди туй си баннат като мека топлина!
Как ги правиш тия работи? :lol:

Лятото почнах като Мека топлина и ме баннаха на първата седмица

Нали виждаш че не съм в тоз форум от лятото, тъй че нИмош ма излъга! ;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 21:14

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
П.П.

Хахахаха ! Евала , Каш ! Голям си !

Върни се в “Архив”