Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: “Левски” чака “да” от Достанич за треньор
а последния отбор който е водил знаете ли кой е? втородивизионен сръбски но така и не запдмних името му.ама ние сме гении в това да ставаме за смях.продължавайте с жалките теми за нов тренер ,нов отбор,нов президент,накрая май и нова публика,щото последните 5дни в този форум ние ЛЕВСКАРИТЕ НЕ СЕ СПРЯХМЕ.ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ ИЗЛЯЗОХМЕ.
LEVSKI_FOREVER
Не за друго защото вече си има в напредвид кой играе в отобора и кой не.Докато ако дойде нов ще има промени и това няма да се отрази добре на Левски в Евротурнирите,а нали това ни е целта да влезнем в ШЛ или ЛЕ,така че оставете човека да си сварши работата,ако не стане здраве да е да си ходи и ще се търси ново ръководство.
Определено съм против Велев, но все пак за доброто на Левски е той да остане и за това подкрепа докато не се издъни.При издънка или оставка или не му завиждам!
- metodito
- Контакти:
zlatan написа:а последния отбор който е водил знаете ли кой е? втородивизионен сръбски но така и не запдмних името му.ама ние сме гении в това да ставаме за смях.продължавайте с жалките теми за нов тренер ,нов отбор,нов президент,накрая май и нова публика,щото последните 5дни в този форум ние ЛЕВСКАРИТЕ НЕ СЕ СПРЯХМЕ.ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ ИЗЛЯЗОХМЕ.
Бравус! Койт' не му изнася - на палатка. 'си направят частен клуб или нещо подобно, само 'дето някои хора искат Наско в отбора не от футболни пристрастия. Да си го назначават за Бог ако искат и това е. Който иска да живее в миналото. Не знам за вас почвам яко да се дразня на "меланхолиците" (може и други -ици да са) по миналите четири години, дано са такива само. Бях умерен досега, но не знам. На глупака, знам най-добре с мълчание се отговаря, но... Как да е.
Последна промяна от metodito на 19 юли 2009 12:11, променено общо 1 път.
той ако се издъни помни че не само ще си иде сам ами и от страната ще се изнесе ,много си прав че в този момент трябва да го подкрепим и НЕГО И ОТБОРА.
LEVSKI_FOREVER
2008 година е водил 3 отбора.Първите 2 го уволняват (единия е Дали Йен или както е там китайското...) .Има 1(една) победа от 8 (осем) мача. Няма повече от 1 (ЕДИН) сезон в един и същи клуб.2007 година също е водил 3 (три) отбора ! 1 година е водил и Цървена звезда и естествено точно тази година Звезда изненадващо обира калъфките.Изненадващо следващия сезон Достанич вече не е в Звезда...
К'во викате? Дано? Всеки е по-добре от Велев?
Момчета според вас колко мача ще минат преди тактиците от сектор Б да почнат да подвикват "Ратко ку*во" ? Аз му давам максимум един сезон (1вия полусезон всички просто ще бъдат в непрекъсваем множествен оргазъм от смяната на Велев и ще продължават "Всеки е по-добре от Велев")
К'во викате? Дано? Всеки е по-добре от Велев?
Момчета според вас колко мача ще минат преди тактиците от сектор Б да почнат да подвикват "Ратко ку*во" ? Аз му давам максимум един сезон (1вия полусезон всички просто ще бъдат в непрекъсваем множествен оргазъм от смяната на Велев и ще продължават "Всеки е по-добре от Велев")
110 години любов!
Защо искат,да махнат Велев
До колко е възможно външни сили (преди или сега близки до отбора),да стимулират по някакъв начин "разбирачите",които викат "Велев вън."?Защо искат,да махнат Велев без да имат каквато и да е алтернатива?
Р.Р. Не мисля,че Велев е най-добрия вариант за отбор,като ЛЕВСКИ,но..
Re: Защо искат,да махнат Велев
emigo написа:До колко е възможно външни сили (преди или сега близки до отбора),да стимулират по някакъв начин "разбирачите",които викат "Велев вън."?Защо искат,да махнат Велев без да имат каквато и да е алтернатива?
За да се върнат в един момент Наско и Мъри...Или по-скоро Наско.Кинти,кинти..Трансфери... Интересно ми е "тарторите" на тези които искат смяната дали ще вземат нещо или просто са захапали кукичката.Тези които са около "тарторите" са ясни. Ефекта на тълпата.
110 години любов!
Мдааа,тълпата е нещо страшно!
Велев е плиткоумно глупаво треньорче, което който и да го смени ще е по-добре. Въпросът е дали сега е най-точния момент. Другият важен въпрос е дали ще правим смяна, само заради смяната или ще търсим нещо по-добро. При положение, че сме на позицията "по-добро" то тогава смятам, че въпросният сърбин не е решението
Ако ще се направи смяна, предлагам да се потърси средноевропейски треньор със заплата донякъде отговаряща на стандартите във България, който да промени и динамизира начина на игра на отбора. В момента това, което никак не харесвам е стила на игра - бавно, монотонно, шаблонизирано и до болка познато организиране на атаките. Елементът на изненада в играта ни е близък до нулата. Скоростта на разиграването също клони към нулата, откъдето произтичат главните беди.