THE G.A.M.E написа:На Бъртранд и Луис ще им се вземе здравето тази седмица ...
Луиз може да го върти с Тери и Бранко, но Раян....както и той е супер стабилен и в страхотна форма...не ми се мисли за левия ни фланг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:На Бъртранд и Луис ще им се вземе здравето тази седмица ...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Sardukar написа:Ферейра може и трябва да играе с/у руснаците!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:но Раян....както и той е супер стабилен и в страхотна форма...не ми се мисли за левия ни фланг![]()
![]()
Sardukar написа:Ферейра може да играе и трябва с/у руснаците!
THE G.A.M.E написа:JackPackage написа:но Раян....както и той е супер стабилен и в страхотна форма...не ми се мисли за левия ни фланг![]()
![]()
Днес обаче се включи добре и нямаше големи драми през неговата зона.
Sardukar написа:Ферейра може да играе и трябва с/у руснаците!
Мда ... Това си е опция.
JackPackage написа:Е то Валенсия е в по-лоша форма и от нашия, Нанито го изкараха, а Прелюбодееца не се задържаше на крилото а влизаше в центъра повече
THE G.A.M.E написа:JackPackage написа:Е то Валенсия е в по-лоша форма и от нашия, Нанито го изкараха, а Прелюбодееца не се задържаше на крилото а влизаше в центъра повече
В някои от мачовете ни от Л.Е. имаше един рошав ( малко в стил Давид Луиз му е прическата) ... Та на каква позиция играе т'ва лапе ?
![]()
P.S.
Мисля Ейк, му беше названието ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта