Evil23 написа:Beladona написа:Evil23 написа:Beladona написа:Радвам се , първо защото познах и второ ,че не може Никой , който се е нашмъркал да си вади отбора от терена и да се гаври безнаказано със спортното състезание ! Ако беше се доиграл мача и хората оценяващи съдийството преценят да го изхвърлят Йорданов доживот ! Така се прави ! Така е редно ! Такива са правилата !!!
Въобще не са такива правилата, но ти продължавай да защитаваш Левски и КOЙ#!
Защо поне не се опита да отговориш на другите въпроси? Да не се окаже всъщност, че тази "победа" на някои структури, е пирова?
Аз да защитавам Левски ?! - нямам проблем да защитавам и Левски дори, ако са прави ! Аз се опитвам да защитавам Справедливостта , мойто момче ! И НИКОГА , ама никога няма да кажа на черното , че е бяло !!!
Всъщност защитаваш собствените си интереси покрай тези на Левски, ако трябва да бъдем точни.
Хахахахаха ! Поредната лудост ! Понеже знам , че ти не предполагаш , че моят интерес е ЦСКА да се развива по правилен начин, без простотии и изцепки и да е клуб за пример ! Нали така , Пе-тролчик ?
Пе-тролче , ти нали ми твърдеше , че Литекс няма да ги извадят от А група , когато аз казах , че ще ги извадят ? Какво стана сега ? Нещо няма ли да има като признание за Превъзходството на Беладона , а ?

. Несъмненно си един от не толкова многото в този форум ,но които главата им служи не само да носят  шапка
 . Несъмненно си един от не толкова многото в този форум ,но които главата им служи не само да носят  шапка 

Ще пееш на такива инструменти,каквито е пожелал дучето на лупи
 Ще пееш на такива инструменти,каквито е пожелал дучето на лупи