ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 15:32

Evil23 написа:
Beladona написа:
Evil23 написа:
Beladona написа:Радвам се , първо защото познах и второ ,че не може Никой , който се е нашмъркал да си вади отбора от терена и да се гаври безнаказано със спортното състезание ! Ако беше се доиграл мача и хората оценяващи съдийството преценят да го изхвърлят Йорданов доживот ! Така се прави ! Така е редно ! Такива са правилата !!!

Въобще не са такива правилата, но ти продължавай да защитаваш Левски и КOЙ#!
Защо поне не се опита да отговориш на другите въпроси? Да не се окаже всъщност, че тази "победа" на някои структури, е пирова?

Аз да защитавам Левски ?! - нямам проблем да защитавам и Левски дори, ако са прави ! Аз се опитвам да защитавам Справедливостта , мойто момче ! И НИКОГА , ама никога няма да кажа на черното , че е бяло !!!

Всъщност защитаваш собствените си интереси покрай тези на Левски, ако трябва да бъдем точни.

Хахахахаха ! Поредната лудост ! Понеже знам , че ти не предполагаш , че моят интерес е ЦСКА да се развива по правилен начин, без простотии и изцепки и да е клуб за пример ! Нали така , Пе-тролчик ?
Пе-тролче , ти нали ми твърдеше , че Литекс няма да ги извадят от А група , когато аз казах , че ще ги извадят ? Какво стана сега ? Нещо няма ли да има като признание за Превъзходството на Беладона , а ? :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 15:38

Къде си бе Жоки ?! Любимият ти Литекс го пратиха в безгегловност ! Видя ли сега като ти пеем, че Джуджето е вреден за футбола ! Не може да си пъхаш неща в носа и да взимаш верни решения ! :) и вие , глупави припознавачи , искате един човек , дето събота вечер не знае на кой свят се намира да командва в ЦСКА ?! ВИЕ акъл имате ли ?! Смешни сте !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 дек 2015 15:40

Beladona написа:[offtopic]Хонда , не може Левски да е най-ощетяван от съдиите този сезон ! Това значи Киро да купува съдиите да свирят срещу вас ! Това значи да си излага на опасност добрите отношения с властимащите ! А съдиите ако взимат нещо от Киро , ще искат да докарат нещо допълнително от залози , чеез техни приятели и близки и щеше да се отрази на коефициентите на вашите мачове , а те са си доста стабилни ! Няма съдия в момента в България да реже Левски , ей така просто ..., ако някой е порязал Левски е било неумишлено . За спонсорите знаем как става , факт е , че тая година се появиха Щрабаг И ВИВАКОМ , които дават по 2 млн лева годишно ...повярвай ми качеството на продукта футбол е такова , че тези пари те никога ням да могат да си ги избият ! Но както и да е ...[/offtopic]

[offtopic]Уважавам анализаторските ти способности,както и уважавам мненията ти ;) . Несъмненно си един от не толкова многото в този форум ,но които главата им служи не само да носят шапка ;) .
Съдийските грешки в ущърб на Левски този сезон не са никак малко,особено в началото на сезона и скандалното съдийство на Т.Тасков в Ловеч беше капак.
Няма смисъл да ги изброявам -във форума се върки един клип с извадки от тях,но това в клипа далеч не са всички грешки в ущърб на Левски.
За К.Домусчиев- доколкото си спомням съм първия човек в този форум написал какво ще се случи след неговата поява на сцената. Всеки ,който го познава знае,че е в доста близки отношения с хората които дават парите в Левски, като имат и общ бизнес и то за не малко. Като взаимно не си правят сечено. Така че аз лично бях много изненадан от неговата реакция,но на пръв поглед. За мен това беше само прах в очите. За мен към този момент очаквам Левски и Лудогорец да не си правят курвенски номера и който е по-добър да стане шампион. За мен на този етап чисто футболните аргументои на Лудогорец са по-сериозни.
За Щрабаг е ясно ,че никога няма д аси ги избият. за Виваком -времето ще покаже- не е невъзможно да се се окаже взаимно изгодно партньорство(основния конкурент на Виваком беше спонсор на Левски в продължение на близо 20 години и ако това не е било взаимно изгодно няма как да стане).[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 дек 2015 15:41

Айде,пак се почна.One-Man Show!Даейби и троловете мръсни. :(
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 16 дек 2015 15:41

Beladona написа:Хахахахаха ! Поредната лудост ! Понеже знам , че ти не предполагаш , че моят интерес е ЦСКА да се развива по правилен начин, без простотии и изцепки и да е клуб за пример ! Нали така , Пе-тролчик ?
Пе-тролче , ти нали ми твърдеше , че Литекс няма да ги извадят от А група , когато аз казах , че ще ги извадят ? Какво стана сега ? Нещо няма ли да има като признание за Превъзходството на Беладона , а ? :)

Да, прав си за Петрол! Аз знам кой е собственик на Петрол, а ти довчера не знаеше.
След като си толкова за справедливостта, защо нищо не си написал за наказанието на Левски? Според правилата сините трябваше да бъдат наказани доста по-сурово. Това не те ли прави лицемер?
Ясно е, че ще отречеш всичко. Затова няма нужда да си губя времето с теб. Всички видяха какво представляваш.
Лек ден и дано малката победа днес да запълни голямата празнина в твоя живот!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2015 15:42

Beladona написа:Къде си бе Жоки ?! Любимият ти Литекс го пратиха в безгегловност ! Видя ли сега като ти пеем, че Джуджето е вреден за футбола ! Не може да си пъхаш неща в носа и да взимаш верни решения ! :) и вие , глупави припознавачи , искате един човек , дето събота вечер не знае на кой свят се намира да командва в ЦСКА ?! ВИЕ акъл имате ли ?! Смешни сте !

Тука съм ма,скъпа,както винаги,ехоооо :lol: Ще пееш на такива инструменти,каквито е пожелал дучето на лупи :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 дек 2015 15:51

Кировец написа:Хонда, ти в България ли живееш или в Австрие бе? Тука кой дава пица знаеш ли?

Знам и кой дава пицата и кой я разпределя ;) . Да кажем ,че са приятели с този който дава пицата , в такъв случай изненадващо ли е че получават тези парчета от пицата ,които си изберат. В противен случай разпределитя на пицата може да остане без пица ;) .

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 дек 2015 15:58

delqnski47 написа:
honda написа:[offtopic]Първо научи кои са Щрабаг- по-малко от 1% от бизнеса им е в България. Те не са близки до ГЕРБ,а до управляващите в Австрия и Германия. Контактите на Щрабаг са на много по-високо ниво от максимално възможното ниво в България. Казано с думи по-прости : от ЕС " Ние тук ви даваме едни пари като имаме тук една компания ,която има опит в развиване на тази дейност за която ви даваме парите-сещайте се.' Или казано по друг начин "ако случайно тази фирма не спечели поръчката вие пари няма да видите". Така че Щрабаг си получават поръчките независимо дали са спонсори на Левски или не.
Това тяхното се нарича "ангажиране с обществено значими проекти"- прави се навсякъде по света,колкото и да е лицемерно е така. Както примерно цигарените компании от край време са спонсори на борбата срещу рак. За мен е много лицемерно ,но е така.[/offtopic]

[offtopic]Е и?Не знам до колко ти е достоверен тоя 1 процент,но тоя 1 процент дори да е верен....спрямо какво е?Защото тва може да се равнявам на 10,100 милиона...примерно.Тва че нямат връзка с управлението също ми звучи леко имагинерно при положение,че аз лично съм наясно какво се случва с някои неща при поръчките.И на всичкото отгоре бяха писали,че Щрабаг са спечелили поръчки тая година за 12 милиона.Което няма лошо,естествено и не доказва нищо.Но това,което писах за ГЕРБ е безмилостен факт.Възможно най крадливата и гнусна партия някога създавана.И всичките големи фирми минават през нея!![/offtopic]

[offtopic]Примерно 100 млн лева на година е много по-малко от 1% от бизнеса на Щрабаг. Вече ти писах,че контактите им са с управляващите в доста европейски държави. Това ,което виждаш в момента в България , те го правят повече от 100 години. За какво мислиш,че България е в ЕС? и кой има интерес от това,но това са въпроси нямащи нищо общо с футбола, а още по-малко с темата.[/offtopic]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 дек 2015 15:59

Баси, припознавачите как се покриха, майкооооооооо, ква стана тя? Кого ще припознават?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 16:04

honda написа:
Beladona написа:[offtopic]Хонда , не може Левски да е най-ощетяван от съдиите този сезон ! Това значи Киро да купува съдиите да свирят срещу вас ! Това значи да си излага на опасност добрите отношения с властимащите ! А съдиите ако взимат нещо от Киро , ще искат да докарат нещо допълнително от залози , чеез техни приятели и близки и щеше да се отрази на коефициентите на вашите мачове , а те са си доста стабилни ! Няма съдия в момента в България да реже Левски , ей така просто ..., ако някой е порязал Левски е било неумишлено . За спонсорите знаем как става , факт е , че тая година се появиха Щрабаг И ВИВАКОМ , които дават по 2 млн лева годишно ...повярвай ми качеството на продукта футбол е такова , че тези пари те никога ням да могат да си ги избият ! Но както и да е ...[/offtopic]

[offtopic]Уважавам анализаторските ти способности,както и уважавам мненията ти ;) . Несъмненно си един от не толкова многото в този форум ,но които главата им служи не само да носят шапка ;) .
Съдийските грешки в ущърб на Левски този сезон не са никак малко,особено в началото на сезона и скандалното съдийство на Т.Тасков в Ловеч беше капак.
Няма смисъл да ги изброявам -във форума се върки един клип с извадки от тях,но това в клипа далеч не са всички грешки в ущърб на Левски.
За К.Домусчиев- доколкото си спомням съм първия човек в този форум написал какво ще се случи след неговата поява на сцената. Всеки ,който го познава знае,че е в доста близки отношения с хората които дават парите в Левски, като имат и общ бизнес и то за не малко. Като взаимно не си правят сечено. Така че аз лично бях много изненадан от неговата реакция,но на пръв поглед. За мен това беше само прах в очите. За мен към този момент очаквам Левски и Лудогорец да не си правят курвенски номера и който е по-добър да стане шампион. За мен на този етап чисто футболните аргументои на Лудогорец са по-сериозни.
За Щрабаг е ясно ,че никога няма д аси ги избият. за Виваком -времето ще покаже- не е невъзможно да се се окаже взаимно изгодно партньорство(основния конкурент на Виваком беше спонсор на Левски в продължение на близо 20 години и ако това не е било взаимно изгодно няма как да стане).[/offtopic]

[offtopic]Благодаря за милите думи ! Аз също те ценя теб адски много ! Според мен ощетяването на Левски , ако не е случайно , се дължи на Киро - според мен Гела вече се е самозабравил и може да си прави номерата със съдийството ! Цветан Василев също се беше самозабравил така ...четох му това на изказване на Гела за подпираането на Левски , в което той се оплаква от ....Георги Йорданов , същият този подмина ИЗКОРМВАНЕТО на Николич от Моци , а неговите колеги вдигнаха една менте засада при нула на нула и докато Лудогорец не поведе с 3:0 не спряха да подпират домакините , нали , всичко друго да бе казал , разбирам ....ама да се оплаква точно от този съдия ???? И защо реакцията на Киро е от типа : Кравата ражда , волът реве ...защо ??? Има нещо гнило в Дания ...или верно го е страх , че ако не се бори за ШЛ ще е много назад ( ЛЕ след увеличението на парите пак е опция за него ) или той е намесен с това съдийство на Йорданов , ако е преценил , че Литекс му е основният конкурент за титлата ![/offtopic]

Върни се в “Архив”