Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 01:02

zuekaa написа:К вото и да става утре важното е да се насочи злобата към властоимащите тогава ще се включат всички БЪЛГАРИ трябва да се запалят къщите на всички "ГОЛЕМЦИ" като се почне от иван костов и се свърши с бойко тогава ще му замяза работата

Ако под думата "ГОЛЕМЦИ" имаш предвид всички хора с пари,не съм съгласен,но ако става въпрос за политическия ни елит от последните 20 години съм "ЗА".
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 сеп 2011 01:04

В момента по ред причини не съм в Благоевград,но ако бях там щях да подкрепя протеста.Но това,което стана там е излагация.3000 души са били на предизборния концерт на ГЕРБ и едва 300 на протеста.СРАМОТА!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 01:05

milan199440barca написа:Расизмът няма да реши нищо. Служил съм в казармата и с цигани, и с турци. Всичко бе нормално, защото имаше правила, които трябваше да се спазват. Доста цигани и турци работят. Техните пари също биват ограбвани. От Доган, Моган, Цв. Кънчев и т.н. Трябва всеки да изрази протест не срещу цвета на кожата или религията на съседа си, а срещу беззаконието, некомпетентността и мутренизацията, които определят живота на нас, децата и внуците ни. Това, което свършим днес, ще помогне да има утре. Защо няма протест пред БНТ, че харчат милиони левове по един раздут щат и лишават зрителя от футбол? Защо няма протест срещу Михайлов, че съсипа футбола? Защо няма протест срещу бандюгите, които унищожават морето ни? Протестирам против некадърността, престъпниците и продажните обществени "лидери". Не срещу бай Мангал, който мете улицата за 5 лв, а срещу цирея Киро и подобните му.

Не сравнявай циганите с трците ;) това са два коренно различни етноса.Колкото едните са работливи,добри съседи и приятели,толкова другите са паразити :!:

П.П. "ПАРАЗИТИ" е точната дума за циганите

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2011 01:08

Направих си труда да прочета повече от 40 страници, изписани от 17.00 до сега и направо съм втрещен!!!

Днес на път за мача на ЦСКА минах точно в 19.00 през пилоните на НДК. Направи ми впечатление, че подстъпите към площада от към Моста на въздишките и подлеза бе заграден от полицаи. Имаше паркирани 2 автобуса от тези - полицейските... Качвайки се по стъпалата заедно с още десеттина младежи, някои от тях с български флагове, към нас се насочиха ченгетата. Аз минах покрай тях, но останалите деца бяха спряни и им бяха поискани лични карти. Към 19.15 на отиване към стадиона отново минах по този път и видях как тази практика продължава, полицаите спират хора, изземват им личните карти, предават ги на една полицайка, която им пишеше имената и личните данни на едно листче и им ги връщаха. Незнам това превантивно или преднамерено действие от страна на МВР е, но ме се струва леко странно.
После на самия мач, на който бях с няколко момчета от форума коментирахме ситуацията и точно за тоа си говорехме... дано не стане някое убийство или друг сериозен инцидент, защото от там до гражданската война струва ми се пътят е доста кратък.

ДАНО ИНФОТО НЕ Е ВЯРНО!!!

ДАНО НЕ СЕ СЛУЧВАТ ИНЦИДЕНТИ!!!

ДАНО ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРОТЕСТИ ПРЕМИНАВАТ ПО НАЧИН, КОЙТО ПОКАЖЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И ЕВРОПА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, А НЕ РАСИСТИ!!!

МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА - ОПРАВДАНИЯ НИ ГНЯВ ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧИ КЪМ ХОРАТА, КОИТО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ НИКАКВИ МЕРКИ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 сеп 2011 01:09

CTAHKO написа:
milan199440barca написа:Расизмът няма да реши нищо. Служил съм в казармата и с цигани, и с турци. Всичко бе нормално, защото имаше правила, които трябваше да се спазват. Доста цигани и турци работят. Техните пари също биват ограбвани. От Доган, Моган, Цв. Кънчев и т.н. Трябва всеки да изрази протест не срещу цвета на кожата или религията на съседа си, а срещу беззаконието, некомпетентността и мутренизацията, които определят живота на нас, децата и внуците ни. Това, което свършим днес, ще помогне да има утре. Защо няма протест пред БНТ, че харчат милиони левове по един раздут щат и лишават зрителя от футбол? Защо няма протест срещу Михайлов, че съсипа футбола? Защо няма протест срещу бандюгите, които унищожават морето ни? Протестирам против некадърността, престъпниците и продажните обществени "лидери". Не срещу бай Мангал, който мете улицата за 5 лв, а срещу цирея Киро и подобните му.

Не сравнявай циганите с трците ;) това са два коренно различни етноса.Колкото едните са работливи,добри съседи и приятели,толкова другите са паразити :!:

П.П. "ПАРАЗИТИ" е точната дума за циганите

една част от паразитите могат да станат съвестни и образовано граждани, другите трябва да си стоят в гетата като в щатите... просто е, но трябва да има закони и мсислени мерки срещу техните изстъпления
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 сеп 2011 01:12

ros написа:Направих си труда да прочета повече от 40 страници, изписани от 17.00 до сега и направо съм втрещен!!!

Днес на път за мача на ЦСКА минах точно в 19.00 през пилоните на НДК. Направи ми впечатление, че подстъпите към площада от към Моста на въздишките и подлеза бе заграден от полицаи. Имаше паркирани 2 автобуса от тези - полицейските... Качвайки се по стъпалата заедно с още десеттина младежи, някои от тях с български флагове, към нас се насочиха ченгетата. Аз минах покрай тях, но останалите деца бяха спряни и им бяха поискани лични карти. Към 19.15 на отиване към стадиона отново минах по този път и видях как тази практика продължава, полицаите спират хора, изземват им личните карти, предават ги на една полицайка, която им пишеше имената и личните данни на едно листче и им ги връщаха. Незнам това превантивно или преднамерено действие от страна на МВР е, но ме се струва леко странно.
После на самия мач, на който бях с няколко момчета от форума коментирахме ситуацията и точно за тоа си говорехме... дано не стане някое убийство или друг сериозен инцидент, защото от там до гражданската война струва ми се пътят е доста кратък.

ДАНО ИНФОТО НЕ Е ВЯРНО!!!

ДАНО ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРОТЕСТИ ПРЕМИНАВАТ ПО НАЧИН, КОЙТО ПОКАЖЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И ЕВРОПА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, А НЕ РАСИСТИ!!!

МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА - ОПРАВДАНИЯ НИ ГНЯВ ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧИ КЪМ ХОРАТА, КОИТО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ НИКАКВИ МЕРКИ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ

УТРЕ ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ МОЖЕМ ДА ДЪРЖИМ БЪДЕЩЕТО СИ В РЪЦЕ И ПРОТЕСТА ДА Е ИЗЦЯЛО СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА И БЕЗЗАКОНИЕТО!!!
Дано София се събуди и парламента да го усети с пълна сила (А тогава ще се включат всички, не са младите)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 27 сеп 2011 01:13

Извинявай пич, ама ти акъл в главата имаш ли? :o :shock: Ти съзнаваш ли, че едно :!: 19 :!: годишно момче е прегазено пред очите на баща си? А, съзнаваш ли, че този цигански терор е всекидневен в градове като Ихтиман?

А ти си седнал да се тревожиш затова, че нямало футбол по Канал 1? Никой не протестира срещу цвета на кожата им, а срещу манталитета им! И ако не си го схванал, то и ти си един безполезен толуп, който само е изразходил интернет пространство с глупостите си!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 27 сеп 2011 01:13

Давайте всеки ден протести по градовете и Събота 1ви Октомври цяла България пред парламента да им покажем как трябва да е в нашата родина !!!
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 сеп 2011 01:14

АКО ВСИЧКИ ЛОВДЖИИ ИЗЛЕЗНАТ НА ПРОТЕСТА ЩЕ Е ИНТЕРЕСАНТ :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 01:14

ros написа:

А дано,ама надали ;) За всичко случващо се има две български поговорки,които много точно описват цялата ситуация:

1.Гарван,гарвана око не вади :!:
2.Ситият на гладния не вярва :!:

Върни се в “Архив”