Ето го и Слорито:
http://www.youtube.com/watch?v=HR3f0PL7 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=GlKxP5Bj ... re=related
Можете да поцъкате малко на линковете в youtube, не са кой знае колко головете му там, ама явно си има почитатели. Сигурно е бил голяма надежда на времето, ама нещо се е прецакал. Дано при нас да успее да покаже игра.
Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- comandosa1
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Едно нищо признавам на Холндците научени са да стрелят извън пенала от както го няма Пажин нямаме човек с тежък удар от над 20 метра
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Eдно голямо БРАВО на Гонзо,Ясен и Батков за селекцията!Такова нещо изобщо не съм очаквал.Това може би е най-добрата селекция която сме правили някога!Сега трябва време за сработване,след това отборът ще бъде още по-силен!САМО ЛЕВСКИ 

-
niki87 написа:Eдно голямо БРАВО на Гонзо,Ясен и Батков за селекцията!Такова нещо изобщо не съм очаквал.Това може би е най-добрата селекция която сме правили някога!Сега трябва време за сработване,след това отборът ще бъде още по-силен!САМО ЛЕВСКИ
Времето е лукс, който незнам дали ще можем да си позволим ...

Сещаш се .... евентуално отпадане от групите на Лига Европа, и съответната чистка ( или просто продажба на по добрите ни играчи, и напускане на холандците ) ... или смяна на треньора, от там - нови претенции на евентуалния нов наставник .....
Аз се опасявам, че на този отбор ... с тези играчи, няма да му се даде шанс за развитие !
Дано да греша ....

- housestyle
- Контакти:
Слори: Казаха ми за страхотната атмосфера на "Герена"
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Re: Слори: Казаха ми за страхотната атмосфера на "Герена"
"Грийн и Мулдер ми казаха за страхотната атмосфера на стадиона. С подкрепата на феновете отборът все едно играе с 12 или 13 души
на терена. Знам, че Левски е шампион почти всяка година, но не е печелил купата от 2006 година. Сега искам да се срещна със съотборниците, с треньора, за да се запознаем"
12тия добре, но кой е 13тия?! От този няма да излезе левскар!

YA GUNNERS YA
На "Герена" винаги е страхотно!! 

crap написа:"Грийн и Мулдер ми казаха за страхотната атмосфера на стадиона. С подкрепата на феновете отборът все едно играе с 12 или 13 души
на терена. Знам, че Левски е шампион почти всяка година, но не е печелил купата от 2006 година. Сега искам да се срещна със съотборниците, с треньора, за да се запознаем"
Дянков, как кой

- Roger_Federer
- Контакти:
crap написа:"Грийн и Мулдер ми казаха за страхотната атмосфера на стадиона. С подкрепата на феновете отборът все едно играе с 12 или 13 души
Съдията естествено.
Нещо се е объркал. левски винаги играе с 14 - 11 футболист и 3-те съдии