Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 мар 2014 20:17

Venko123 написа:Поне да не се беше бил в гърдите какъв ЦСКАр бил и как нямало да иска никакви пари или нещо подобно. Не, че повечето не знаем какво левскарче е.

Ама като вдигахте Купата и Суперкупата нещо не ви пречеше, че бил левскар, а ? :roll: Като фурнаджийските лопати сте - кефите се на Томов, псувате Томов, кефите се на пернишките орки как цакаха Черноморец, Пирин и Сливен, после ги псувахте, сега пак се кефите на Томов, после пак ще го псувате :lol:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 24 мар 2014 20:20, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2014 20:18

Venko123 написа:Поне да не се беше бил в гърдите какъв ЦСКАр бил и как нямало да иска никакви пари или нещо подобно. Не, че повечето не знаем какво левскарче е.

И Спаско тръгна в ЦСКА с по два бургера дневно и легло в бунгало, в Панчарево.. и няколко хилядарки, като заплата. Тоя същият, прееба Пирин, като разтрогна и сключи нов договор в един ден, но това е достойна постъпка, на истински армеец, а мръсникът Радуканов, който два пъти ви вдига от будната кома, е гадняр, щото си искал парите?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 мар 2014 20:19

delqnski47 написа:
Viktor4o_Rs написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Деляне, пак ще ти повторя, че не си работил на трудов договор. Там има записана заплата и евентуални бонуси-никой не е карал ЦСКА насила да подписва такъв договор. След като го има и е валиден, то трябва и да се спазва, но при вас спазването на договор е терра инкогнита.
Дай бог да сключиш след 3-4 години договор за 3-4 бона месечно, но да не ти ги изплащат поне половин година, та да те видя как с леко сърце ще ги опростиш!

Никой не ти говори за опрощаване!Васко горе ти каза,ама толкова и четеш коментарите на хората!
Бих направил компромис за пари,ако работя при баща ми - човекът,който ми дава път към инженерството и ми помага в момента!Можеш да намериш тая връзка тук с Радуканов и ЦСКА!Ако можеш!
Но не!Няма да го съдя и няма да му искам букет с цветя!Не защото ми е баща,а защото ми помага с това,с което искам да се занимавам след време,живот и здраве!

Чакай сега, ЦСКА и Радуканов като баща и син ли станаха ? :shock: Добре че беше той да ви вдигне, че в такива лайна бяхте, че не е истина. И ето това е и вашата благодарност. Циганите се за 1-2 заплати, пък имате претенции за нещо.

Откъде знаете какво е финансовото положение на Радуканов ? Да не мислите, че взима милиони в Славия ? Разбира се, че Стойчо получава поне 20 000 лева, а синчето му няколко хиляди, за да реди конуси, е съвсем в реда на нещата ;)

Ти на тъп ли се правиш?Кви синове и бащи те гонят бе?Говоря ти,че ако не беше ЦСКА,ся щеше да е сервитьор в Слънчев Бряг!Кви букети го гонят?Толкоз ли е беден!Аз затова казах,ако няма какво да яде,да му спретнем една кампания да го спасим! :oops: Нещастник!Титанско отроче!Що не циври при боклуците?При първа възможност обаче извади нож на умряло куче!Дебил!

Не знам той какъв щеше да е, но ако не беше той, определено трофей нямаше да имате. Такива като теб са най-лесната плячка за пропагандата на Апашо.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2014 20:20

Viktor4o_Rs написа:

Ама като вдигахте Купата и Суперкупата нещо не ви пречеше, че бил левскар, а ? :roll: Като фурнаджийските лопати сте - кефите се на Томов, псувате Томов, кефите се на пернишките орки как цакаха Черноморец, Пирин и Сливен, после ги псувахте, сега паксе кефите на Томов, после пак ще го псувате :lol:

Да де, а Стойчо, който профука 8 точки аванс е Месия и за него или добро, или още по-добро.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2014 20:24

Стойчо профука осем точки, но да не забравяме и че той сам си ги натрупа тези точки. Да сравняваш Стойчо със Радуканов е не знам, като да сравняваш БМВ с Москвич. Стойчо е доказан специалист, доказал се е и тук, и в Португалия и Египет, Радуканов какъв треньор е? Известен с целувките между него и Караджов, и това че налагаше куците Коце Стоянов, не играл 1 година и сърдития Платини за сметка на момчета като Крачунов и Апостол Попов, както и Камбуров. Кой изгони играч като Камбуров, заради кой си тръгна?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 мар 2014 20:27

Аре, по- кротко с тия пледоарии! Радуканов е последния човек който трябва да си получи парите.Има доста преди него Дочев,Стойчо бяха преди него и си ги чакат.Тоя седя три месец пролетта и бърза .аре,малко по - яваш не му ли е малко неудобно,че много по-заслужили от него чакат.Чичо ви Митко да не говорим от коя година има да взима,ама не реве.

Да не говорим,че всички знаеха,че Титан спират парите още през зимата и гледат да се оттърват от клуба.Той що се върна да им подгъзува? Щото е шушумига е за това.На него му беше пределно ясно,че сезона се доиграва и нито ще гради отбор,нито гони цели.Ей така да е в оборота.Щом искаш за чест и слава да си на Армията сега малко ще позачакаш Миленчо!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 мар 2014 20:32

Абе на всичките червени форумни спецове ви пожелавам да си чакате с месеци трудовото възнаграждение, а шефчето да ви вика "Ще чакаш, кой си ти, не си умрял от глад, дължиш всичко на нас, що не си иска парите от предишния шеф, ние сме най-великата компания !". Тогава как ще пеете някоя друга песен всичките тук, ама с глас ;)
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2014 20:33

Venko123 написа:Стойчо профука осем точки, но да не забравяме и че той сам си ги натрупа тези точки. Да сравняваш Стойчо със Радуканов е не знам, като да сравняваш БМВ с Москвич. Стойчо е доказан специалист, доказал се е и тук, и в Португалия и Египет, Радуканов какъв треньор е? Известен с целувките между него и Караджов, и това че налагаше куците Коце Стоянов, не играл 1 година и сърдития Платини за сметка на момчета като Крачунов и Апостол Попов, както и Камбуров. Кой изгони играч като Камбуров, заради кой си тръгна?

Натрупа ги, защото Петев направи няколко слаби мача. Както ги натрупа, така и ги профука, с което мина и Йешич, но вие му се радвате, в което няма лошо, нищо че Бог е казал : Не си създавай идоли и други богове 8-)
Темата обаче е друга в момента-Радуканов и има ли той право да си иска парите сега-за мен да, защото и аз бих постъпил така. Това е идеален момент да притиснеш до стената некоректен длъжник и да си получиш заработеното. Жалко, че няма да го направят едновременно всички ваши кредитори, от които зависи лицензът ви-тогава може би ще светне лампичката, че трябва да си коректен във финансовите и договорни отношения.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2014 20:33

Viktor4o_Rs написа:Абе на всичките червени форумни спецове ви пожелавам да си чакате с месеци трудовото възнаграждение, а шефчето да ви вика "Ще чакаш, кой си ти, не си умрял от глад, дължиш всичко на нас, що не си иска парите от предишния шеф, ние сме най-великата компания !". Тогава как ще пеете някоя друга песен всичките тук, ама с глас ;)

Пак се повтарям, тук въобще не става дума и не коментираме това, че си иска парите, а начина по който го прави.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 мар 2014 20:34

Viktor4o_Rs написа:Абе на всичките червени форумни спецове ви пожелавам да си чакате с месеци трудовото възнаграждение, а шефчето да ви вика "Ще чакаш, кой си ти, не си умрял от глад, дължиш всичко на нас, що не си иска парите от предишния шеф, ние сме най-великата компания !". Тогава как ще пеете някоя друга песен всичките тук, ама с глас ;)

Ако не ви беше треньор, нямаше сега да ми разтягаш локуми, айде стига. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Архив”