Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот GOLEADOR » 12 апр 2013 14:46

doktora25 написа:
GOLEADOR написа:Това не го разбрах,защо да е недостойно да участваш в избори,още повече,че всички социолози показват,че ББ ще ги спечели ?Би ли пояснил какво имаш предвид?

При положение че слуша народа си, а народът го е свалил от власт с какви очи иска пак да се качи? Да не последва пътя на Костов, не че имам нещо против, де?

Кое точно те кара да мислиш,че ББ не слуша народа си?Кое от изречението:"всички социолози показват,че ББ ще ги спечели"те кара да мислиш,че народа не иска ББ да участва в изборите?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2013 15:30

doktora25 написа:
GOLEADOR написа:Това не го разбрах,защо да е недостойно да участваш в избори,още повече,че всички социолози показват,че ББ ще ги спечели ?Би ли пояснил какво имаш предвид?

При положение че слуша народа си, а народът го е свалил от власт с какви очи иска пак да се качи? Да не последва пътя на Костов, не че имам нещо против, де?

Какъв народ го е свалил, това изобщо не беше протест против ГЕРБ, още по-малко против Бойко! И ти като Станишев изопачавате нещата както ви изнася! :evil:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 апр 2013 15:31

Във 95 % от всички сайтове които посещавам ( спортни,информационни,развлекателни,архитектурни )където има анкета, навсякъде ГЕРБ води убедително 8-) Не ги знам тия социолози как така ги изчисляват нещата на кантар...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 апр 2013 15:43

dunavfc написа:Във 95 % от всички сайтове които посещавам ( спортни,информационни,развлекателни,архитектурни )където има анкета, навсякъде ГЕРБ води убедително 8-) Не ги знам тия социолози как така ги изчисляват нещата на кантар...
ГЕРБ води по разни интернет анкети, но според теб дали червената баба Гица гласува в тях? А знаеш ли колко много баби Гици ще гласуват?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 12 апр 2013 15:48

Laetitia написа:
dunavfc написа:Във 95 % от всички сайтове които посещавам ( спортни,информационни,развлекателни,архитектурни )където има анкета, навсякъде ГЕРБ води убедително 8-) Не ги знам тия социолози как така ги изчисляват нещата на кантар...
ГЕРБ води по разни интернет анкети, но според теб дали червената баба Гица гласува в тях? А знаеш ли колко много баби Гици ще гласуват?

И други, и други... :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 апр 2013 16:19

Laetitia написа:

Не падам от марс,но с тия резултатите,всички лайнари,които казват,че ако ГЕРБ победи това ще се дължи само на манипулации и фалшификации,би трябвало поне малко да се засрамят.А и нещо ме съмнява всички пенсионери да са червени,поне се надявам да не са...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 апр 2013 16:20

В проведена онлайн анкета на въпроса "Използвате ли Интернет?" 100% от анкетираните отговорили с Да. :mrgreen:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 апр 2013 16:24

dunavfc написа:Не падам от марс,но с тия резултатите,всички лайнари,които казват,че ако ГЕРБ победи това ще се дължи само на манипулации и фалшификации,би трябвало поне малко да се засрамят.А и нещо ме съмнява всички пенсионери да са червени,поне се надявам да не са...
Ами да ти кажа в тия интернет анкети и ДСБ е доста напред. Мисля, че dnes.bg имаше анкета с над 200 000 гласа, където хората на Костов бяха на трето място, макар да са отписвани от социолозите.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 апр 2013 16:30

Да,ДСБ също е един странен феномен...Винаги са на челните места,поне що се касае до хората във виртуалното пространство,а на изборите все по лоши и по лоши резултати,което е кофти..

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 апр 2013 16:35

dunavfc написа:Да,ДСБ също е един странен феномен...Винаги са на челните места,поне що се касае до хората във виртуалното пространство,а на изборите все по лоши и по лоши резултати,което е кофти..
Не бих казала "странен феномен". :) Просто до голяма степен интернет се използва от интелигентни хора, което оказва влияние върху резултатите в подобни анкети. Пак казвам - червените бабички няма да върлуват във виртуалното пространство.
БСП ще загуби голяма част от електората си, когато... умрат родените в робство.

Върни се в “Архив”