Работата на фена е да подкрепя отбора си.Силен,слаб той трябва да го подкрепя с всички сили.С опита,да се намесва в работата на президент или спортно ръководство,заприличваме на едни други,които искат отбора им да побеждава на всяка цена,макар и с грозна игра.Историята показва,че не постигат нищо друго,освен да се излагат.
На мача с андорците се видя,че футболистите бяха много притеснени,особено през първото полувреме.Всички тези критики от "разбирачите",които мислят,че имат монопол върху любовта към Левски,ги бяха сковали. Не забравяйте ,че и те са хора.
Какъвто и да е Кокала-той е треньора.Добър-лош,няма по-добър.
А,Батков умен-прос,говори-не говори,колко са тези,които дават повече пари от него в БГ за отбора си.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: До всички ЛЕВСКАРИ!!!
elit написа:Не мисля, че левскарите трябва да се вживяват в
ролята на щрауса и да крият главата си без да виж-
дат реалната опасност! Истината е една и се вижда
от всеки - Левски играе слабо, без тактическа грамот-
ност и без физическа мощ. Съставът на отбора, не се
съобразява с конкретния противник, а да не говорим
за кадровата политика и менаджерския екип, който
обслужва отбора.
Опонентите, обикновено изтъкват приноса на Велев
за шампионската титла и победата над вечния съпер-
ник, но забравят, че именно тяхната глупост и нека-
дърността на вуйчовото, предпоставиха нашия успех.
Не случайно във форума, най-върлите защитници на
Кокала са именно привържениците на червените и
грубата им и пристрастна апологетика, подсказват
индиректната им оценка за неговата работа.
Много пъти съм изтъквал, че настоящият отбор на
Левски е с по-голям потенциал, от този, който сът-
вори синята приказка и това се споделя от всички
специалисти-реалисти и милеещи искрено за отбора.
В сегашният отбор има редица състезатели, които
са на европейско равнище, само че той не трябва да
е сбор от единици, а колектив, синхронизирана ма-
шина. А за последното е отговорно техническото
ръководство на отбора. За съжаление Велев, Хаз-
дай, Здравков, Митев и като играчи и като треньори,
не са подсказали, че имат визия за играта, за так-
тиката в конкретна среща и като цяло, за синхрони-
зирането на връзките между отделните линии, за
технико-тактическите подхвати, за климата в
отбора и психическата настройка. Само погледнете,
изцепките на треньора на пресконференциите и
при даваните интервюта и ще оцените неговата
пълна безпомощност, при оценката на играта, про-
тивника и публиката.
Левскари, не се правете на щрауса, в каквато роля
отдавна са се въплатили Велев, Боримиров,
Батков. Оценявайте трезво, защото друг път ед-
вали ще ни се отдаде подобна възможност за
Европа. Именно сега е момента в Левски, да бъдат
направени положителни промени, защото след
две седмици ще бъде късно!
Браво,много готин и точен коментар!Напълно си прав!Все пак обаче не мисля,че сега е времето за някакви промени в ръководството.Ако трябваше да се извършат такива,те трябваше да станат веднага след края на първенството,сега вече е късно!

-
- Контакти:
Знаете ли-в живота си човек подкрепя/по принцип/ смислени неща...Уви в Левски такива неща почти не се случват-нулева селекция,а едновременно с това-високи цели!?Слаб треньор и пак-ВИСОКИ цели,не се дават пари и....традиционните ВИСОКИ цели.....как да се получи???Какво да подкрепим???Евтините игрички на Батков ли???Да,подрепа е нужна ,но и обективен поглед върху нещата!Защото обективно погледнато Жулия ги бихме,но с азерите ще имаме проблеми,даже нещо ми подсказва,че сме готови за пореден РЕЗИЛ...Тогава пак ли ще подкрепяме???... 

Re: Гонзо и Достанич начело на Левски от понеделник
Не разбрахте ли, че промени няма да има колкото и да ни се иска ...
- Pro-European
- Контакти:
Red_champions написа:Тази година ще има европробив,не ми говорете кой е зле!3 отбора в групите-един в шл и два в Лига Европа или 3 в Лига Европа,но пробив ще има!!!И ако може догодина първия и втория в класирането да играят за Шампионска лига ще е супер
Поздравявам те за спортсменското отношение!
Успех на всички Бг отбори в Европа!
Авторът на темата: Ще спре ли..
Re: Гьоко: Левски го чакат 35 хиляди в Баку
nedev30 написа:CHELSEA LONDON! написа:А тука колко ще те чакат бе Гьоко цървул нещастен
Цървул?....човека е доказал себе си а ти кво доказваш е??? колко си тъп и ограничен. А 35 000 ???? дали изобщо някога ще играете пред такава публика у дома?
Личи си, че си футболен "капацитет", но все пак ще си позволя да изкажа скромното си мнение - прегледай колко хора имаше на мачовете на Левски с Барселона, Челси и Вердер и ела да си промениш поста за да не разберат още повече хора какъв си неграмотник!
Red_champions написа:Тази година ще има европробив,не ми говорете кой е зле!3 отбора в групите-един в шл и два в Лига Европа или 3 в Лига Европа,но пробив ще има!!!И ако може догодина първия и втория в класирането да играят за Шампионска лига ще е супер
И аз имам такова чувство.Даже ако в плейофите ни се паднат по-силни отбори ще бъде още по-добре.Както винаги-срещу силните играем по-силно

Успех накрая на всички бг отбори.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
тия, които заради 4-0, са си променили мнението за Кокала, няма да ги коментирам. Моето мнение е, че Кокала просто не става! Виждам го на тренировки само се бъзика с тях, а не им казва изобщо какво да правят. Да не говориме, че тренират, колкото аз и моите приятели в квартала, като си цъкаме, че даже по-малко.
- levskar forever
- Контакти:
Аз имам един единствен въпрос към нашето ръководство,а може и към феновете,които го подкрепят.КЪДЕ Е ТАЗИ ЗВЕЗДНА СЕЛЕКЦИЯ,КОЯТО НИ Я ОБЕЩАХА????????????????????????????????
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
bor-don написа:тия, които заради 4-0, са си променили мнението за Кокала, няма да ги коментирам. Моето мнение е, че Кокала просто не става! Виждам го на тренировки само се бъзика с тях, а не им казва изобщо какво да правят. Да не говориме, че тренират, колкото аз и моите приятели в квартала, като си цъкаме, че даже по-малко.
Сигурно на световното през 94 година наще се отрепаха от тренировки . . . . Не мислите ли , че може това да е начина с тези пианици и женкари дето са в състава ни