CHELSEA LONDON! написа:А тука колко ще те чакат бе Гьоко цървул нещастен
Цървул?....човека е доказал себе си а ти кво доказваш е??? колко си тъп и ограничен. А 35 000 ???? дали изобщо някога ще играете пред такава публика у дома?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CHELSEA LONDON! написа:А тука колко ще те чакат бе Гьоко цървул нещастен
Deliba6 написа:PFC Litex написа:levski7 написа:ЛЕВСКИ не е на Батков,а на народа!
"Отбора на народа" е прозвище и до там.
Технически, юридически, законово и т.н., ПФК Левски е на Батков![]()
Един ден, когато си тръгне от ПФК Левски, ще продаде същия, ще прибере парите в джоба и толкова.
Относно издръжка от входни билети на ниво България е невъзможно. Ще е възможно само тогава, когато на стадиона има 40 000 зрители в мач срещу Беласица и цената на хартийките е минимум 10лв. - всичко друго е кръчмарски приказки
А бе ти, чий го дървиш в нашият форум?! Заедно с оня Скаранеца /сигурно случайно пак от Ловеч/ докога ще ни затваряте теми, които са стигнали до 2-3 стр. в нашият форум? Ние си имаме модератори и не се правете на велики щото дразните купона, вместо да го канализирате!!!
nedev30 написа:CHELSEA LONDON! написа:А тука колко ще те чакат бе Гьоко цървул нещастен
Цървул?....човека е доказал себе си а ти кво доказваш е??? колко си тъп и ограничен. А 35 000 ???? дали изобщо някога ще играете пред такава публика у дома?
Thunder написа:Не се заяждаме с вас щото и ние и вие ... и 2-та отбора са под всякаква критикаЗа какво да се заяждаме като след 1 месец и 2 отбора сигурно в 20 часа ще играят контроли на стадионите си с Струмска Слава и Момина Сълза... Вие треньор нямате ! Ние поне имаме ИМЕ ама май май... скоро ще го подпукаме и него ! Играчи и 2 отбора нямат... имаме 1 Владо Манчев дето е вечно контузен... Вие имате един Бардон дето я го има я не... Тошко Янчев скоро мисля че няма да може да играе по 2 полувремена ... трагедия и в 2-та цвята
Тва да не го признаеш тря да си толко болен на тема 1 от 2-та отбора че да си за лекар
А при вас специално докато не го махнете тоя пробит капут Батков... все ще сте на тоя ХАЛ! То май стана традиция в България президенти ... собственици все да са некви погубващи отборите !
Red_champions написа:Тази година ще има европробив,не ми говорете кой е зле!3 отбора в групите-един в шл и два в Лига Европа или 3 в Лига Европа,но пробив ще има!!!И ако може догодина първия и втория в класирането да играят за Шампионска лига ще е супер
ЕМИЛ написа:Red_champions написа:Тази година ще има европробив,не ми говорете кой е зле!3 отбора в групите-един в шл и два в Лига Европа или 3 в Лига Европа,но пробив ще има!!!И ако може догодина първия и втория в класирането да играят за Шампионска лига ще е супер
Трябва да стигнем 1/4финал за два отбора в ШЛ.А това според мен е невъзможно.Иначе съм съгласен с теб.Само моряците эняма да влезнат в групите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта