Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Re: Гьоко: Левски го чакат 35 хиляди в Баку

Мнениеот nedev30 » 18 юли 2009 08:58

CHELSEA LONDON! написа:А тука колко ще те чакат бе Гьоко цървул нещастен :twisted:

Цървул?....човека е доказал себе си а ти кво доказваш е??? колко си тъп и ограничен. А 35 000 ???? дали изобщо някога ще играете пред такава публика у дома?
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

Потребителски аватар
cvalkov
Контакти:

Re: До всички ЛЕВСКАРИ!!!

Мнениеот cvalkov » 18 юли 2009 08:59

Писах вече по форумите - на този отбор му трябва обиграване. Иначе като потенциял не е по-слаб от отбора 2005-06 година.
Колкото до Кокала... Нещата не опират само до него. Батков е човека, който трябва да подбере екипа и все не може да уцели подходящите хора. Значи е слаб МЕНИДЖЪР. То сигурно дава достатъчно (за българските стандарти) пари, но трябва да умее и да ги управлява.

polin
Контакти:

Re: Гонзо и Достанич начело на Левски от понеделник

Мнениеот polin » 18 юли 2009 09:18

Deliba6 написа:
PFC Litex написа:
levski7 написа:ЛЕВСКИ не е на Батков,а на народа!

"Отбора на народа" е прозвище и до там.
Технически, юридически, законово и т.н., ПФК Левски е на Батков :!:
Един ден, когато си тръгне от ПФК Левски, ще продаде същия, ще прибере парите в джоба и толкова.
Относно издръжка от входни билети на ниво България е невъзможно. Ще е възможно само тогава, когато на стадиона има 40 000 зрители в мач срещу Беласица и цената на хартийките е минимум 10лв. - всичко друго е кръчмарски приказки ;)

А бе ти, чий го дървиш в нашият форум?! Заедно с оня Скаранеца /сигурно случайно пак от Ловеч/ докога ще ни затваряте теми, които са стигнали до 2-3 стр. в нашият форум? Ние си имаме модератори и не се правете на велики щото дразните купона, вместо да го канализирате!!!

+1

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 18 юли 2009 09:20

Не се заяждаме с вас щото и ние и вие ... и 2-та отбора са под всякаква критика ;) За какво да се заяждаме като след 1 месец и 2 отбора сигурно в 20 часа ще играят контроли на стадионите си с Струмска Слава и Момина Сълза... Вие треньор нямате ! Ние поне имаме ИМЕ ама май май... скоро ще го подпукаме и него ! Играчи и 2 отбора нямат... имаме 1 Владо Манчев дето е вечно контузен... Вие имате един Бардон дето я го има я не... Тошко Янчев скоро мисля че няма да може да играе по 2 полувремена ... трагедия и в 2-та цвята ;) Тва да не го признаеш тря да си толко болен на тема 1 от 2-та отбора че да си за лекар ;) А при вас специално докато не го махнете тоя пробит капут Батков... все ще сте на тоя ХАЛ! То май стана традиция в България президенти ... собственици все да са некви погубващи отборите !
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

polin
Контакти:

Re: Гонзо и Достанич начело на Левски от понеделник

Мнениеот polin » 18 юли 2009 09:22

Според мен ГОНЗО ще е по добре от колкото БОРИМИРОВ . А там видях 1 пост за билетите ако ходят по 40 000 на мачове всеки път.То тогава ще може да си платят парите за електронните табла покрай терена , защото нямат пари да платят тока.
2#Да пуснат ТАБЛОТО НА ЛЕВСКИ ,защтото и то небачка .

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Re: Гьоко: Левски го чакат 35 хиляди в Баку

Мнениеот BOCA » 18 юли 2009 09:22

nedev30 написа:
CHELSEA LONDON! написа:А тука колко ще те чакат бе Гьоко цървул нещастен :twisted:

Цървул?....човека е доказал себе си а ти кво доказваш е??? колко си тъп и ограничен. А 35 000 ???? дали изобщо някога ще играете пред такава публика у дома?

След два месеца на три от мачовете!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 юли 2009 09:26

Thunder написа:Не се заяждаме с вас щото и ние и вие ... и 2-та отбора са под всякаква критика ;) За какво да се заяждаме като след 1 месец и 2 отбора сигурно в 20 часа ще играят контроли на стадионите си с Струмска Слава и Момина Сълза... Вие треньор нямате ! Ние поне имаме ИМЕ ама май май... скоро ще го подпукаме и него ! Играчи и 2 отбора нямат... имаме 1 Владо Манчев дето е вечно контузен... Вие имате един Бардон дето я го има я не... Тошко Янчев скоро мисля че няма да може да играе по 2 полувремена ... трагедия и в 2-та цвята ;) Тва да не го признаеш тря да си толко болен на тема 1 от 2-та отбора че да си за лекар ;) А при вас специално докато не го махнете тоя пробит капут Батков... все ще сте на тоя ХАЛ! То май стана традиция в България президенти ... собственици все да са некви погубващи отборите !

То никой неиска да се захваща с нашите грандове защото първоначално ще е на яка загуба.Чак след тава евентуално може да излезе на печалба.Всеки иска бързда печели.А във футбола нестава така

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 18 юли 2009 09:34

Тази година ще има европробив,не ми говорете кой е зле! :) 3 отбора в групите-един в шл и два в Лига Европа или 3 в Лига Европа,но пробив ще има!!!И ако може догодина първия и втория в класирането да играят за Шампионска лига ще е супер :)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 юли 2009 09:37

Red_champions написа:Тази година ще има европробив,не ми говорете кой е зле! :) 3 отбора в групите-един в шл и два в Лига Европа или 3 в Лига Европа,но пробив ще има!!!И ако може догодина първия и втория в класирането да играят за Шампионска лига ще е супер :)

Трябва да стигнем 1/4финал за два отбора в ШЛ.А това според мен е невъзможно.Иначе съм съгласен с теб.Само моряците эняма да влезнат в групите

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 18 юли 2009 09:41

ЕМИЛ написа:
Red_champions написа:Тази година ще има европробив,не ми говорете кой е зле! :) 3 отбора в групите-един в шл и два в Лига Европа или 3 в Лига Европа,но пробив ще има!!!И ако може догодина първия и втория в класирането да играят за Шампионска лига ще е супер :)

Трябва да стигнем 1/4финал за два отбора в ШЛ.А това според мен е невъзможно.Иначе съм съгласен с теб.Само моряците эняма да влезнат в групите

Да,но Литекс може.За Левски също видяхме,че поне Лига Европа е сигурна,за ЦСКА още нищо не знаем-само контролите :roll: ,но правим добър отбор.Абе ще има пробив по всички линии.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “Архив”