Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Blue_Girl » 25 юни 2011 23:16

milen.hristov написа:
Blue_Girl написа:Гонзо избърза ми се струва.
Трябваше да го остави до 2-ри!
:evil:

Ще ти дам един пример щот ме кефиш :)
Аз или ти сме на проби в Левски(едва ли ще сме по зле от играч от 4 италианска),след като Гонзо вижда ,че не ставаме още на първите тренировки независимо какви са,защо ще ни търпи да ни губим времето

Ок, но как ще ни оцени, като въртим само обиколки, без да играем по продължително с топка?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 юни 2011 23:29

santiliana написа:
milen.hristov написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Мхм, има някаква разлика, по времето на Сираков се мислеше в перспектива как да се източват средства от Левски :!:

Този разговор сме го водили и преди,без дооказателства няма смисъл да говорим.
При СС имаше дългосрочен план който беше преизпълнен даже година по-рано,като освен опитните играчи се залагаше и на юноши

и кои точно юноши наложиха двамцата СС,че нещо не се сещам?
Наложиха Жиката Миланов,щото беше кандидат-жениха на щерката на Перуката.А спомняте ли си колко сезона му трябваха за да стане що годе сносен бек;
Опитаха се да наложат Никито Михайлов- пак по обясними причини;
и...донякъде Хичо, но той си беше плод на топлата връзка Сираков-Танев. Така,че недейте слагали ореол на главите на Наско и Мъри.Може да е всякакъв Гонзо,но не може да му се отрече,че се влага изцяло в името на Левски.Да, прави доста грешки,но ги прави в стремежа си за "едно по-добро утре".Че я ми кажете нима има безгрешен човек на Земята?! Вие лично, всичко ли правите както трябва- в университета,в работата, в къщи, на улицата?! Нека да критикуваме,когато трябва,но да е градивно.Да предлагаме решения,които според нас са уместни (не че някой ще им обърне внимание) и най-вече с думите и действията си да показваме постоянно своята безгранична обич към НАШИЯ ЛЕВСКИ!

Миланов нямаше нищо общо с Бисера Михайлова тогава.Хичо си заслужи шанса тогава,колко често виждаш един играч да влезе като резерва и да вкара за 1 минута 2 гола,като добавим и остротата и свежестта която внасяше в атаките от начало.Домовчийски няма какво да го коментирам.Шанс бе даден и на Балтанов,Огнянов,Коприваров,Митрев,Ричард .
Едва ли някой левскар си мисли,че Гонзо не се влга целият в работата и не прави всичко което му е по силите за Левски.Съвсем друг въпрос е колко има качествата и,защото само с желание не става,но както ти сам каза безгрешни хора няма,може пък да се научи.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 юни 2011 23:41

Blue_Girl написа:
milen.hristov написа:

Аз или ти сме на проби в Левски(едва ли ще сме по зле от играч от 4 италианска),след като Гонзо вижда ,че не ставаме още на първите тренировки независимо какви са,защо ще ни търпи да ни губим времето

Ок, но как ще ни оцени, като въртим само обиколки, без да играем по продължително с топка?

Другият централен нападател, дошъл в събота на проби в Левски, провежда наравно с останалите втора тренировка.(това и аз сега го видях в гонг,от днес е в 12;10),като вички тогава са играли с топка.Значи все пак е видян ипоне за кратко.Тук само тесен специалист би казал как за толкова кратко време се оценява даден футболист,аз нямам предтава.
На нас ни остава да пожелаем успех на Георги Иванов в осъществяването на остатъка от селекцията

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 юни 2011 23:45

така е.Ще ми се да насочим разговорите в този форум да не са в отрицателна насоченост,а напротив- да са добронамерени.Ясно е,че това са само коментари между привърженици на един отбор, т.е. всичките би трябвало да гледаме в една посока,а именно- Левски да бъде силен отбор.Признавам, Наско ми беше любимец когато играеше, но понякога се дразня когато му се приписват все положителни качества.А това не е така, защото и той направи много ...недобри неща(така да го кажа) за Левски.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 юни 2011 23:58

santiliana написа:така е.Ще ми се да насочим разговорите в този форум да не са в отрицателна насоченост,а напротив- да са добронамерени.Ясно е,че това са само коментари между привърженици на един отбор, т.е. всичките би трябвало да гледаме в една посока,а именно- Левски да бъде силен отбор.Признавам, Наско ми беше любимец когато играеше, но понякога се дразня когато му се приписват все положителни качества.А това не е така, защото и той направи много ...недобри неща(така да го кажа) за Левски.

Поради тази причина сега съм и доста мек спрямо ръководството,смешно е по време на подготовка да се критикува,при не изиграна и една контрола.Разбира се това не означава да спестяваме и своята истина за селекцията,но не и да се квалифицра Гонзо или някой играч както някакъв

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юни 2011 09:38

Междувременно стана ясно, че трансферът на Исмаил Иса в Карабюкспор е приближил максимално камерунеца Нжонго Додинг Присо до Левски. „Сините" ще приберат 200 000 евро от сделката за нападателя. Очаква се тези пари плюс още 100 000 евро да бъдат използвани за покупката на крилото на АЕК (Ларнака). Както съобщихме, кипърският клуб иска точно 300 000 евро за дясното крило Нжонго Додинг Присо. До трансфера на Иса Левски отказваше да изпълни финансовите претенции на АЕК.

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 26 юни 2011 09:40

Blue_Girl написа:
milen.hristov написа:

Не само, че е играл с топка, а дори е отбелязал и гол.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юни 2011 09:42

Трансферът на Орлин Старокин в Левски ще бъде финализиран другата седмица, твърди "Тема Спорт". Ръководствата на сините и Черноморец все още не са подписали договора за преминаването на футболиста на „Герена".

Известно е, че в Бургас освен пари искаха двама юноши - Александър Киров и Борислав Балджийски. Треньорът на акулите Димитър Димитров обаче се отказа от услугите на първия поради хронична контузия, а Херо не иска друг футболист.

Поради тази причина за Старокин Левски ще плати малко по-голяма сума от първоначално предвидената.

Дано да подпише и да се приключи с тази "сага" :!:

adamschoo
Контакти:

Мнениеот adamschoo » 26 юни 2011 10:16

Присо пристига в Левски през следващата седмица.

даHo....

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 юни 2011 10:23

adamschoo написа:Присо пристига в Левски през следващата седмица.

даHo....

От къде е информацията, че нещо съм пропуснал :)

Върни се в “Архив”