ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: "Камъните падат" се разиграва в Швеция

Мнениеот Tommi » 20 авг 2010 00:09

Ето тази снимка е от техния форум http://gfx2.aftonbladet-cdn.se/multimed ... 64551l.jpg
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 20 авг 2010 00:19

Изображение
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: ЛЕ плейоф: АИК 0-0 ЛЕВСКИ

Мнениеот deepblue1963 » 20 авг 2010 00:20

Чета коменатрите за мача и си викам:"Сигурно сме паднали!"Но аз слушах мача и знам,че не сме!И пак си викам:"Тия фенове какво са очаквали?Да бием АИК в Стокхолм?"АИК не беше ли шампиона И носителя на купата на Швеция?Шведския футбол ли е по-напред или българския?Ама таз година не били на първо място.А ние на кое сме?Кога,за последен път,сме печелили титлата И купата за един сезон?Недоволствуваме,като че ли шведите са някакви слабандурници,които трябваше да опаткаме с 2,3-0.Я по-скромно!Съвсем наскоро паднахме неприятно от Ч-ц,имаме контузени играчи,шведите винаги са били по-напред с физическата подготовка.Всичко това малко ли е?Да не се забравя,че дотук изиграхме 6 тежки мача!Хубаво ли сме играли,лошо ли сме играли-резултатът е 0-0!Тва е!Чудесен резултат за гостуване!Оттук нататък:бием Калиакра за самочувствие,в четвъртък всички на Герена(аз съм там) и-ЛЕ.Така го виждам аз.И оставете ЦСКА да се "пържат в собствения си сос."Мисля,че си имаме достатъчно неща,върху които да се дискутира.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 20 авг 2010 00:20

Tommi написа:Ето тази снимка е от техния форум http://gfx2.aftonbladet-cdn.se/multimed ... 64551l.jpg

И аз ги гледам и жалко ,че нищо не им разбирам на тия от европата...
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 20 авг 2010 00:26

По презумпция ние трябва да сме диваците и тези, които трошат наред, ама уви, толкова хвалените "европейци" се оказаха в пъти по-голями диваци от нашите привърженици! То се оказа, че ние сме повече европейци..

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2010 00:28

Лошото е, че те се опитват да ни изкарат нас виновни :twisted: Във форума им са сложили линк към новината в шведския вариант на евроспорт и там пише, че безредиците са започнали след последния съдийски сигнал, когато феновете от София са се насочили към северната трибуна, за да атакуват привържениците на АИК.

Друг фен (който не е присъствал на мача :) ) пише, че техният автобус е счупен, така че най-вероятно българите са предизвикали безредиците :evil:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 20 авг 2010 00:31

Хора,преведох си на английски с гугъл техния форум и е отврат.Може наши да са провокирали,но първото,което видях беше снимка на ромско момче,излизащо от канал-бил един от нас,без гащи и зъби,такива някакви.Ужасно се почувствах.Искаше ми се да мога да им отговоря на перфектен английски,ама баннали всички българи....Запазени мненията с комичен привкус в отделна тема...тоест където ни унижават...... :evil: :evil: Ще ми се да им се стъжни другия четвъртък,но от резултата.Ние да не падаме до тяхното ниво. :x :x

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2010 00:34

Сега в последните мнения припомнят как са били заплашвани в техния форум :lol:

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 20 авг 2010 00:40

Никви служебни победи!

Да си ги наказват както си решат, ние да си ги бием 3:0 на Герена и да ходят да ядат калмари.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 20 авг 2010 00:56

Така сега се сещам за следното -
ПРеди години мача трябваше да бъде Тотнъм - Феиенорд Ротердам обаче не се състоя понеже Холандците направиха някакви Ексцесии по стадиона и бяха изхвърлени от Европа... сега не трябва ли да се случи същото... пък било то и с президент на УЕФА - Швед ? ? ? ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”