Нападателят на Челси Ромелу Лукаку ще пропусне дербито с Ливърпул. Белгийският таран не бе включен в групата за мача днес, който може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA от 18:30 часа.
Причина за това не е здравословен проблем или наказание, а лично решение на Томас Тухел.
Само преди няколко дни в медиите в Италия се появи интервю на Лукаку, в което белгиецът остро критикува наставника на „сините” и методите му на работа .
Освен, че ще пропусне днешния изключително важен мач за тима, нападателят също ще бъде глобен от ръководството на лондончани.
Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Висша лига (2021/2022)
Тоя обиколи сумати отбори и все намира кусури във всички само не и в себе си. Абсолютен социопат е тая горила. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
Челси след страхотното начало на сезона нещо наляха гипса напоследък
-
Мане вместо да е вече под душовете с червен картон, 2 минути по-късно вкарва... Тоя ВАР наистина става излишен след като и там се гледа субективно.
Отиват на разлика сините...
Не знам на мен ми се стори, че това на Мане си беше за ч.к., както и това на Пулишич после :D :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- slash1912
- Контакти:
След като не си дал червен на Мане,няма как после да дадеш на Пулишич и на Маунт.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Като цяло английските съдии са абсолютно дъно, никаква технология не може да ги спаси. Аз даже започвам да си мисля, че нарочно я саботират, за да не им лъщи гъза всеки мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Ситуацията със сенегалския рогач обаче е първа, като малко след това вкарва за 1-0, така че в случая тя е от ключово значение за развоя на мача. Не заемам ничия страна, но тук определено Челси са ощетения отбор.
П.С. Не му е за първи път на Мане да му се разминават такива картони през годините, още преди ВАР. Ама сега и с ВАР пак е същото, сякаш има специални протекции...
П.С. Не му е за първи път на Мане да му се разминават такива картони през годините, още преди ВАР. Ама сега и с ВАР пак е същото, сякаш има специални протекции...
Ковачич със страхотен гол, интригата се връща.