Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Извънредно: БНБ отне лиценза на КТБ

Мнениеот demy27 » 06 ное 2014 19:37

Raoul_Duke написа:
demy27 написа:
Raoul_Duke написа:Олели-неолели, тва е положението... Не си го измислям аз. Близо 4 млрд. са депозитите, които ще трябва да се изсипят накуп. Ще ги платиш И ТИ, защото искаше фалит 8-)
Близо 500млн. пък са парите на общини, болници, държавни предприятия... Те по закон не са гарантирани, но така или иначе държавата ще им ги възстанови. Ще има и много други преки и косвени загуби, хората ще си изкарат масово парите по банки в чужбина и така... Много ще плаща БълХария 8-)

Хайде сега обясни на нас, които не сме финансови гении, какво щеше да се случи ако бяхме посъбрали от всеки работещ Българин по 2 000 лева и дружно спасим банката?

Ти си един от хората, на които е трудно да се обясни каквото и да е. Повтаряйки тая откровенна тъпотия, изречена от човек, който години наред се кри с цялото си семейство в Сингапур и понастоящем имащ задължения към различни банки в размер на близо 700млн. Нямат стойност такива мнения, сравнени с тези на истинските експерти, които на база реални оценки казаха: "В следващите години България ще загуби около 13 млрд." Това са фактите, така че се подготви да плащаш 8-)

Добре, явно и това ти е трудно. Кажи как виждаш спасената банка? С какви пари, какво ще стане, когато банката отвори?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 06 ное 2014 19:37

veselinsk написа:
wannabe написа: След една година ще се появи втора емблема на фк "Ботев" за продан от синдик :lol: :lol: :lol: :lol:

След една година погледа ти ще е същия като този на аватара ми :lol:

Не може ли аватарът ми да е:
Изображение
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 ное 2014 19:38

Raoul_Duke написа:Олели-неолели, тва е положението... Не си го измислям аз. Близо 4 млрд. са депозитите, които ще трябва да се изсипят накуп. Ще ги платиш И ТИ, защото искаше фалит 8-)
Близо 500млн. пък са парите на общини, болници, държавни предприятия... Те по закон не са гарантирани, но така или иначе държавата ще им ги възстанови. Ще има и много други преки и косвени загуби, хората ще си изкарат масово парите по банки в чужбина и така... Много ще плаща БълХария 8-)

Депозитите ще ги плати Фонда, няма да съм аз. ;) А после той ще си търси парите от имуществото на фалиралата банка. Лошото е, че се изразходват събраните средства и това носи последващи рискове. А аз лично нито съм искал твърдо фалит, нито оздравяване.
Хората не само, че няма да изкарат парите си по банки в чужбина, а даже през последните месеци вкараха повече пари в нашите банки, отколкото бяха изтеглени от КТБ. Ама твоите експерти явно не са ти казали това. :)
А как изчислиха още 7-8 милиарда лв. косвени загуби, само експертите си знаят...
И последно, държавата ни не е виновна, че излязоха наяве някои далавери на някои "не просто банкери а родолюбци", за да я изписваш по този начин. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 ное 2014 19:42

wannabe написа:Нереално зле написан текст :lol: хората щели да си изкарват масово парите по банки в чужбина :lol:

Що говориш в бъдеще време? Много хора вече си изкарват парите в чужбина. А и като се има предвид, че процедурата е значително по-лесна отпреди, не виждам причина хората да не си изкарват парите на сигурно в чужбина...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 ное 2014 19:42

veselinsk написа:
wannabe написа: След една година ще се появи втора емблема на фк "Ботев" за продан от синдик :lol: :lol: :lol: :lol:

След една година погледа ти ще е същия като този на аватара ми :lol:

Не е нужно да чакаш цяла година. Просто му кажи: "Феновете на Ботевъ ще спасяват КТБ" и веднага ще го докара този поглед. Чудно ми е след като всички фенове на Ботевъ са такива финансови експерти как не се намесиха и не спасиха банката?
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 06 ное 2014 19:43

Tommi написа:

Депозитите ще ги плати Фонда, няма да съм аз. ;) А после той ще си търси парите от имуществото на фалиралата банка. Лошото е, че се изразходват събраните средства и това носи последващи рискове. А аз лично нито съм искал твърдо фалит, нито оздравяване.
Хората не само, че няма да изкарат парите си по банки в чужбина, а даже през последните месеци вкараха повече пари в нашите банки, отколкото бяха изтеглени от КТБ. Ама твоите експерти явно не са ти казали това. :)
А как изчислиха още 7-8 милиарда лв. косвени загуби, само експертите си знаят...
И последно, държавата ни не е виновна, че излязоха наяве някои далавери на някои "не просто банкери а родолюбци", за да я изписваш по този начин. ;)

А ти отде мислиш, че са парите във Фонда? Наваляли са от небето и някой ги е събрал? :lol: Парите са от търговските банки, а те са ги взели от депозитите, тоест пак от теб и от мен. Да не говорим, че това, което е във фонда е крайно недостатъчно. Нужна е актуализация, която после пак ще е на твой гръб 8-)
И от никакви активи няма да се съберат. Това е най-голямата глупост! Та нали, точно, за да откраднат тия активи, сътвориха целият този цирк. Пеевски и Доган ще ти оставят активи, за да не плащаш ти?! :lol: Вярваш ли си?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 ное 2014 19:44

Red_Pride написа:Бойко навря ДПС-то в на кучето гъз@ ;)

Ббинокио и дпс са двете страни на една и съща монета !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 ное 2014 19:46

Raoul_Duke написа:
Tommi написа:

А ти отде мислиш, че са парите във Фонда? Наваляли са от небето и някой ги е събрал? :lol: Парите са от търговските банки, а те са ги взели от депозитите, тоест пак от теб и от мен. Да не говорим, че това, което е във фонда е крайно недостатъчно. Нужна е актуализация, която после пак ще е на твой гръб 8-)
И от никакви активи няма да се съберат. Това е най-голямата глупост! Та нали, точно, за да откраднат тия активи, сътвориха целият този цирк. Пеевски и Доган ще ти оставят активи, за да не плащаш ти?! :lol: Вярваш ли си?

Поне ни кажи, как предлагаш да се оздрави банката? От къде ще вземат пари, когато всеки с депозит се втурне да си тегли парите след отварянето на банката?
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 ное 2014 19:48

Къде са виновните в случая ? Няма ги 4 млрд ! Няма и един прибран на топло в ареста дори ! Ето това е капака на България !Народа трае!!!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 ное 2014 19:48

За мен това е правилното решение. Държавата не трябва да оздравява фалирала банка за сметка на всички нас. Вложителите ще си получат парите и това е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”