Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот delqnski47 » 24 мар 2014 20:03

Кашчей написа:
Деляне, пак ще ти повторя, че не си работил на трудов договор. Там има записана заплата и евентуални бонуси-никой не е карал ЦСКА насила да подписва такъв договор. След като го има и е валиден, то трябва и да се спазва, но при вас спазването на договор е терра инкогнита.
Дай бог да сключиш след 3-4 години договор за 3-4 бона месечно, но да не ти ги изплащат поне половин година, та да те видя как с леко сърце ще ги опростиш!

Никой не ти говори за опрощаване!Васко горе ти каза,ама толкова и четеш коментарите на хората!
Бих направил компромис за пари,ако работя при баща ми - човекът,който ми дава път към инженерството и ми помага в момента!Можеш да намериш тая връзка тук с Радуканов и ЦСКА!Ако можеш!
Но не!Няма да го съдя и няма да му искам букет с цветя!Не защото ми е баща,а защото ми помага с това,с което искам да се занимавам след време,живот и здраве!
Последна промяна от delqnski47 на 24 мар 2014 20:05, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2014 20:04

радуканов е просто едно левскарче, което гледа да си отмъсти първо на Томов, че не го взе на работа лятото, и после на Стойчо, че преди години не го взе за помощник, въпреки че Миуенчо се молил яко. Нима забравихте какво пееше срещу нас като играеше за ония?

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 24 мар 2014 20:05

Честно казано напълно го разбирам Радуканов. Това не са 2 лева, а много повече. Я си представете вие да не получавате заплати няколко месеца... как ще реагирате ? Ще искате ли акции(от които на практика не може да се спечели, а са само за престиж) или ще искате пари в брой ?

Според мен Радуканов все пак ще направи компромис
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 мар 2014 20:07

AnalBreaker написа:Честно казано напълно го разбирам Радуканов. Това не са 2 лева, а много повече. Я си представете вие да не получавате заплати няколко месеца... как ще реагирате ? Ще искате ли акции(от които на практика не може да се спечели, а са само за престиж) или ще искате пари в брой ?

Според мен Радуканов все пак ще направи компромис

И аз го разбирам!Само не ми е ясно защо не си ги поиска при боклуците като бяха в ЦСКА!Тоя гъзолизач!Мисля,че отговорът е повече от ясен!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2014 20:08

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Деляне, пак ще ти повторя, че не си работил на трудов договор. Там има записана заплата и евентуални бонуси-никой не е карал ЦСКА насила да подписва такъв договор. След като го има и е валиден, то трябва и да се спазва, но при вас спазването на договор е терра инкогнита.
Дай бог да сключиш след 3-4 години договор за 3-4 бона месечно, но да не ти ги изплащат поне половин година, та да те видя как с леко сърце ще ги опростиш!

Никой не ти говори за опрощаване!Васко горе ти каза,ама толкова и четеш коментарите на хората!
Бих направил компромис за пари,ако работя при баща ми - човекът,който ми дава път към инженерството и ми помага в момента!Можеш да намериш тая връзка тук с Радуканов и ЦСКА!Ако можеш!

Делянски, непотърсени до 3 години трудови възнаграждения отиват в небитието.... вас колко години да ви чакат?
Само не ми излизай с лафа, че ЦСКА се явява баща на Радуканов.. Той е наемен работник и работи за пари. Не всичко е пари, но все още те са единственото средство, с което се оценява нечий труд!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2014 20:08

Въпроса въобще не е в това, че си иска парите. И от клуба изрично са отбелязали, че не става въпрос за това, че си иска парите, а за начина по който ги иска точно в този момент.
Защо не поиска нито един лев от Титан? Нищо чудно същите да го натискат в момента да си иска парите и да се прави на интересен.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 мар 2014 20:10

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Но не!Няма да го съдя и няма да му искам букет с цветя!Не защото ми е баща,а защото ми помага с това,с което искам да се занимавам след време,живот и здраве!

Чакай сега, ЦСКА и Радуканов като баща и син ли станаха ? :shock: Добре че беше той да ви вдигне, че в такива лайна бяхте, че не е истина. И ето това е и вашата благодарност. Циганите се за 1-2 заплати, пък имате претенции за нещо.

Откъде знаете какво е финансовото положение на Радуканов ? Да не мислите, че взима милиони в Славия ? Разбира се, че Стойчо получава поне 20 000 лева, а синчето му няколко хиляди, за да реди конуси, е съвсем в реда на нещата ;)
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2014 20:11

Venko123 написа:Въпроса въобще не е в това, че си иска парите. И от клуба изрично са отбелязали, че не става въпрос за това, че си иска парите, а за начина по който ги иска точно в този момент.
Защо не поиска нито един лев от Титан? Нищо чудно същите да го натискат в момента да си иска парите и да се прави на интересен.

Иска ги сега, защото сте в шах-напълно нормално действие. Ако се съгласи на разсрочване (каква любима дума в ЦСКА) ще получите лиценз и после ще го мотаете още година, до следващият лиценз.. или докато искът му загуби давност.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2014 20:13

Поне да не се беше бил в гърдите какъв ЦСКАр бил и как нямало да иска никакви пари или нещо подобно. Не, че повечето не знаем какво левскарче е.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 мар 2014 20:17

Viktor4o_Rs написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Чакай сега, ЦСКА и Радуканов като баща и син ли станаха ? :shock: Добре че беше той да ви вдигне, че в такива лайна бяхте, че не е истина. И ето това е и вашата благодарност. Циганите се за 1-2 заплати, пък имате претенции за нещо.

Откъде знаете какво е финансовото положение на Радуканов ? Да не мислите, че взима милиони в Славия ? Разбира се, че Стойчо получава поне 20 000 лева, а синчето му няколко хиляди, за да реди конуси, е съвсем в реда на нещата ;)

Ти на тъп ли се правиш?Кви синове и бащи те гонят бе?Говоря ти,че ако не беше ЦСКА,ся щеше да е сервитьор в Слънчев Бряг!Кви букети го гонят?Толкоз ли е беден!Аз затова казах,ако няма какво да яде,да му спретнем една кампания да го спасим! :oops: Нещастник!Титанско отроче!Що не циври при боклуците?При първа възможност обаче извади нож на умряло куче!Дебил!
Sofia.

Върни се в “Архив”