Юношите на "Ботев" Илиан Христов, Стоян Марудов и Костадин Богданов ще бъдат с променен статут в клуба. Очаква се футболистите да прекратят своите договори, но въпреки това най-вероятно ще останат да тренират в отбора, който се състезава в Елитната юношеска група до 19 години.
botevplovdiv.bg
Не обичам да се меся в работата на някой, обаче като ботевист, това което става, хич не ми харесва и смятам, че трябва да си кажа мнението.Преглътнах освобождаването на Гуджев, но това не ми нрави вече. Да освобождаваш млади момчета израстнали в школата като улични кучета е глупаво и жалко. Явно някой са забравили думата под наем. Не намират място в първия отбор на Ботев, добре не са били във форма, не са заслужили. Но дай им шанс да играя под наем в някои отбор от по-долна дивизия, да се види дали ще успеят да се развият и блестнат или ще тъпчат на едно и също място и тогава им прекратявай договора. Вместо това взимаме алкохолика Мариан Огнянов...
Придобиваме характеристиките на Левски и ЦСКА, които никои от нас феновете не обичаше преди....не се интересуваме от развитието на нашите млади таланти, гоним ги и взимаме изгонени играчи за да е по-евтино.
Най-ме е яд за Илиан Христов, дръпнахме го от Пирин изгра много важни мачове във В група, хареса се на публиката и бе изпратен при 19 годишните...
PS. Може да се изразявам прекалено остро, но предполагам всички сме на мнение, че трябва в отбора да има собствени кадри, а не само наемници.