vaskonti написа:ГлупостиНе всяко нарушение за дузпа се извършва от последния в защита в момент, в който нападателя остава сам срещу вратаря(или защитник на вратата, както е в случая).
Всяка дузпа направена от вратар се санкционира с червен картон?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:ГлупостиНе всяко нарушение за дузпа се извършва от последния в защита в момент, в който нападателя остава сам срещу вратаря(или защитник на вратата, както е в случая).
j0rka7aa написа:Neron написа:За пореден път се убедих че приятелките живеят само и само да се радват когато Левски не играе добре.
Кой го казва ти пък все едно не си същия..
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
UltraBlue написа:Red_Pride написа:JackPackage написа:ти явно целия мач си го гледал, вече... я нещо подскажи голмайстори, корнери и други залози та да направим някой лев
незнам дали съм го гледал ама второто полувреме нещата ще се променят справка мача с МиньорНе може да си позволите резултат различен от победа за Левски
Нещо ще се случи в съблекалните
Абе вие как бяхте на полувремето тук, я ми припомни... или и тук се е случило нщо на полувремето??? Айде стига дразни...
Sardukar написа:Предполагам Цветков ще влезе на мястото на Димов, а капитана ще играе вътрешен... Не ми харесва, че просто се разкарват! Тошето да сменя цигането с лента
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост