шивача написа:tprodanov написа:шивача написа:
а колко са се дигнали
![]()
доматите бяха по 10ст. въпреки, че и без пари да искаш, ще ти дадат
хляба да, само три пъти, ама цигарите от 80ст родопи пушех, сега съм на виктори 4.60
но основното са комуникациите и електричеството. Зимата плащам 220-300лв ток, а тогава 20лв
Хляба беше 40 стотинки, сега е 70. Това, ако е три пъти се оттеглям. С тая разлика, че не ти трябват купони, нито пък има опашка. Колкото до доматите, преди няма и месец си купих 10 кила домати - прекрасни, розови. По 50ст. Пича ми даде още 10 кила подарък. Я ми кажи колко бяха бананите![]()
Месото беше по 4 кинта пилешкото, 5,6лв свинското. И сега е толкова. Саламите бяха на същите цени. Поскъпване има основно при млечните. А колко струваше един отвратителен черно-бял телевизор? Колкото една евтина плазма май?
колко плащаш за ток?
колко за цигари? ако не пушиш, дай някой от сем. дето пуши и остатъка от 250 си го харчи с кеф
За ток плащам 30 кинта. И не, не пуша. Но намирам, че цигарите са твърде евтини - би трябвало да са по около 15 лв. Ценовото образуване при отровите няма нищо общо с пазарната среда и покупателната способност и няма място в тая тема.